Съпруга-мъж-господарка: какво мислят всички за тяхното

Защо проблемът с т. Нар. Любовни триъгълници е толкова често срещан? И поради различни причини, по-често тази "фигура" изглежда така: жена, мъж и друга жена. Изглежда, че може да бъде по-лесно, отколкото да се унищожи тази геометрия: съпругът трябва да направи избор, а ако не - тогава една от жените трябва да се гордее и да си тръгне. Но това не е толкова просто в живота ...

Защо оставаме в любовта на триъгълниците и с какво е изпълнено?

  • Жена. Ако съпругът подозира или знае, че благословеният от него човек има, но не отива никъде (и това се случва често), може да има много причини. И не е просто тривиалният "кой имам нужда?", "Но какво да кажем за децата?" И "как да разделяме апартамента?". Ръчно сърце - ако човек не иска да бъде с друг човек, който е спрян от апартаменти и деца? Всъщност, съпругата най-често обича "нещастен" и вярва, че някой ден ще дойде при него. И, трябва да кажа, не вярва напразно, защото често се случва по този начин. Както се казва, "когато един любовен триъгълник се разпадне, всички се връщат на собствените си места". Но съществува опасност а) в един непрекъснат ден съпругът да напусне и б) да се чувства като личност.
  • Любовница. Нека бъдем толкова честни, колкото е възможно тук: не винаги любовници - разлучници и змии под бара, които се опитват да водят бащата на семейството студено. Често те също обичат и страдат - защото човек не прави окончателен избор, а само обещания. В допълнение, незаконната любов е сладка само за първи път, а след това неразбираемото състояние и празниците започват да се претеглят сами. Тази ситуация е изпълнена с две сериозни загуби: време и самоуважение. Което е по-лошо, ще бъде трудно да се реши. Защото, каквото и да каже, човек рядко напуска семейството и господарката е готова да поеме такава отговорност?
  • Мъжът. Изглежда, че той е най-добрият. Е, има някои, които изобщо не се притесняват за ситуацията. Но повечето не са толкова безразсъдни и цинични, така че страдат от разкаяние. Много момичета, които четат тази статия, се засмяха: каква съвест има? И все пак, често за един човек, любовен триъгълник става труден тест, защото просто не може да направи избор. И това не е чувство за дълг и "ние сме отговорни за онези, които са се опитомили". Най-често това означава, че човек е объркан в собствените си чувства. Една от песните пее: "Има една любов - тази, която е тук и сега, има друга - тази, която винаги е." И кой да избере? Ето защо много мъже предпочитат ситуацията да остане сама и да остане "в напрежение". Каква е опасността? И трите членове на любовния триъгълник са измъчвани (и ако има деца или любовница, омъжена - броят на героите от тази драма се разраства).

Любовният триъгълник винаги е труден и болезнен. За всички. По-добре да не се замесите в него. И ако това се случи, намерете начин да излезете от тази трудна ситуация с чест. Вярно е, че заслужава да се отбележи, че най-често решението носи време - това е нещо, което да покаже, чиито чувства ще издържат на теста и чиято воля ще се разтопи без следа.

Share:
Comments