Сянка на очите: колко имате нужда от щастие?

Колко се нуждае една жена за щастието на козметиката? Този въпрос е зададен от мъже, които обмислят превръзката на своите обожавани половини. Често представителите на справедливия секс смятат, че е трудно да се отговори. Сянка на очите - най-популярният "тестов сайт" за експерименти в грим. Водени от принципа "много - не малко", ние събираме цяла колекция от буркани и кутии с колоритно съдържание, което, когато се използва няколко пъти, прах и затрупва рафтовете. Нека се опитаме да решим колко сенки са необходими за щастие.

Универсалният грим в стил "гол" е подходящ за всеки, независимо от тонуса на кожата, цвета на очите и косата. За да създадете нежно въздушно изображение, сенките от светли нюанси - бежово, розово, пясъчно. Матирани или със сатен блясък, те ще придадат на лицето си нов и отпорен вид.

За да добавим дълбочина към очите, се нуждаем от същите цветове, но по-наситени - теракота, шоколад, канела. Те се прилагат върху гънката на клепача и до външния ъгъл на окото и те също така могат да подчертаят цилиарния ръб. Тази версия на грима е добра за деня, тъй като изглежда естествена и елегантна.

Перлесцентни перлени сенки от слонова кост или разтопено мляко могат да подчертаят вътрешния ъгъл на окото и зоната под веждите, да ги приложат в средата на века. Разбира се, това е "задължително", което винаги има приложение.

Черно-белите сенки трябва да бъдат за всяка модерна красота. Те се използват за създаване на популярен пушен грим и също така служат като отлична основа, върху която други цветни нюанси изглеждат по-ярки.

Трябва да се изберат нюанси на други нюанси, фокусирайки се върху собствения си цвят на очите. Трябва да се помни, че те не трябва да съвпадат, в противен случай очите ще изглеждат избледнели и скучни.

Днес можете да купите огромни палитри от сенки за сто или повече цвята, но едва ли ще се използват всички. Оптималният брой цветове в палитрата е три или четири. Като правило те се избират в една гама, а много комплекти са снабдени със схема за прилагане на сенки в различни техники.

По този начин, необходимото минимално количество в козметичните сенки е:

  • Светли сенки от светлината на светлината - подчертаване;
  • Комплект от бежово-кафяви нюанси за създаване на естествен образ;
  • Една или няколко палитра от цветни сенки, в хармония с цвета на очите;
  • Черно и бяло деуче за даване на насищане и празничен грим.

Текст: Валентина Шмидова

Share:
Comments