Признаци на липса на благосъстояние: погледнете себе си с

Едно добре поддържано красиво момиче се възхищава от много хора. Но понякога желанието да изглеждаш по-добре от всеки, просто води до факта, че крайният образ се оказва неуважителен. Какви знаци дават неудържимост и какво да правим с нея?

Най-добрият е враг на доброто

Първата точка е прекомерното маскиране на несъвършенствата. Една пъпка изскочи - покриваме я с тон в няколко слоя. но на върха и на прах. Но това само води до факта, че пъпката става по-изразена. Ако има възпаление - по-добре го маскирайте с коректор.

Правилен тон

Втората точка е грешен тон. Когато бяло момиче за ефекта от слънчевото изгаряне поема по-тъмно тоналното лекарство, то не изглежда най-добре. Неправилно избраният нюанс на лицето контрастира с бледо врат и ръце, давайки на собственика си главата. Ако искаш да купиш изкуствено тен - петно ​​в тъмен тон, не само лицето, но и врата.

Блясъкът не винаги е добър

Третата точка е полезна за момичета с прекалено мазна кожа. Те често изглеждат небрежни, когато в средата на деня гримът вече е "плувал", а лицето е коварно блестящо. Какво трябва да направя? Носенето на салфетки за отстраняване на излишния себум и преди тоналното използване на матираща основа.

Счупени устни

Точка номер четири е бичът на мнозина. Това е оцветяването на пилинг, напукани устни с яркия цвят на червилото, с надеждата, че такъв удар леко ще прикрие тъжното състояние на устните. Но се оказва обратното: червилото или блясъкът на устните изглеждат лоши, слайдове и подчертават всички недостатъци. По-добре временно да сложите червилата настрани и да използвате питателни и лечебни балсами.

Маникюрът не е само кристали

Дори и най-красивият маникюр с рингове или рисунки ще изглежда тъжно на гарвани или счупени нокти. А прегръщаната кутикула не оцветява никого. Ето защо, обърнете внимание на ръцете и ноктите: на здрави нокти със обработена кожичка, дори и прозрачно покритие изглежда страхотно.

Не забавяйте пътуването до фризьора!

И последният: най-красивият стил може да разваля присъствието на обрасли корени и разделени краища на косата. Така че във времето, боядисвайте обрасли корени и нарязайте косата, която е била пресечена, така че да не се смятате за непроизведена.

Share:
Comments