Прическа за мъже с обръснати страни (снимка) - стилни

Модните тенденции в прическите на мъжете не се променят толкова често, колкото жените. В същото време мъжката мода е не по-малко интересна от женската. Това изисква внимание и специален подход към себе си.

Като се има предвид сегашният ритъм на живота и заетостта на мъжете, техните прически и изображението като цяло се променят в съответствие с позицията, статута и хобита. Оръскани страни в мъжката прическа - привлекателна и модерна възможност.

Прическа за мъже с обръснати страни - видове, които отговарят на стила

Прическата с бръснещи се страни не отговаря на всичко. Но тези, които могат да си позволят такова разнообразие, са щастливи.

Прически от този вид изглеждат добре на мъже с кръгли лица, с квадратно лице, тъй като те визуално удължават. Необходимо е тази прическа да се изключи за тези, които имат висок растеж и по-скоро удължена форма на лицето, в противен случай тези прически могат да променят пропорциите на целия образ.

Обезнатата страна не е напълно приемлива за мъже, които са по-стари и по-зрели. Също така обръщайте внимание на наличието на белези и увреждания на косата в районите, където се приема бръсненето.

Най-често тези подстригвания са популярни сред младите, енергични, атлетични хора, включително ученици.

Има няколко основни прически за мъже, въз основа на които, като се бръснат страничните части на главата, се създават нови, като се вземат предвид модните тенденции.

Следвайки стила на прическите, мъжете най-често използват мус, гел и восък за оформяне. Тези средства създават необходимия обем, фиксиране и форма на прическите. Лакът за стилизиране на косата се използва, много по-рядко, но също така не се изключва от мъжката мода.

Последните модни тенденции в прическите за мъже с обръснати страни могат да се нарекат творчество, което е приложимо за хора от млада и енергична възраст - това са различни модели или геометрични форми, създадени от пишеща машина или тример.

Формата и стилът на тези опции зависи от настроението, обхвата и смелостта на човека.

Основи и опции за прически за мъже с обръснати страни (снимка)

Така че е в сила, че основните (класически) мъжки прически не се променят в продължение на няколко десетилетия. Те могат да бъдат допълнени от някои актуални тенденции и варианти, но като цяло са непроменени.

Да разгледаме всеки вариант отделно:

Прическа "Милитари", може би най-простите, основни и най-популярни. Представете си войник, който няма време да наблюдава състоянието на косата си. Минималното време и пари за създаване на коса и стилизиране е основното предимство. Фризьорката се характеризира с къса коса в главата. Страничните и тилната част може да са по-къси от горната част на косата, но незначително. Грижа за такава прическа е много проста - измита главата му, изсушена. Ако искате, можете да добавите някои "highlight" - покрийте косата след измиване на косата. Те ще станат по-твърди и няма да създадат ефект на "глухарче".

Стрижка «Бокс» косата, чиято горна част е по-голяма от страничната и гърба, и тази прическа може да се трансформира в "Half-Box", което позволява по-внимателно да се обръсне страничните части на главата и да се остави висока горна част на косата. Предвид модните тенденции, тези прически се променят и се допълват от специални фигури "изпъкналости" и релефи. Машината за бръснене създава стилен контур, който изглежда много специален.

Прически «Подрязване» се различава радиално обръсна страни и гърба, части, и рязък преход към короната, по-дълга част. Такава прическа се полага със специални инструменти и може да се прилага във всяка възраст, в зависимост от дебелината на дюзата за бръснене на страните.

Подстригване "таралеж" - вариант, особено популярен през 80-90 години. Характеристиката му е с къса коса отстрани и отзад на главата. Горната част на косата обикновено е по-малка от тази на предишната прическа. Горната част на косата се изрязва и подчертава с остър преход. Използвани стилизиращи продукти за създаване на ефекта на "тръни" - изправена коса.

Стрижка «Канадка» предполага меки преходи и гладко бръснене (стъпаловидно) на страничните и задните части на главата. Кредата се оставя назад, вероятно с нанасяне на восък за снасяне. Тя може да се издигне над корените на косата, създавайки ефекта от повишаването на вълната. Ако формулярът изисква по-добро фиксиране, тогава спреят за коса е просто незаменим.

Стрижка «Британка» Това е подобно на "канадските" гладки преходи. Но основната разлика е дългите удари, които могат да паднат настрани или да бъдат умерено удължени. Средствата за складиране трябва да фиксират бретон така, че да е "едно парче" и да не се разпада.

Творчески подход и иновации в прическите на мъже с обръснати страни (снимка)

Все по-често съвременните мъже са склонни да се открояват от тълпата. Някой променя стила на дрехите и някой промени стила на косата. Основните, споменати по-горе допустими отклонения са лесно трансформирани и приложени в ежедневния активен живот на всеки млад човек. Наскоро някои варианти и допълнения към основните стилове станаха особено популярни: "Хитлер младеж", "Стрелец", "Воядж", "Бобър".

Всяка от тези прически, по свой начин, е смела и необичайна. Нека да разгледаме техните варианти.

"Хитлер Младеж" стана особено популярен напоследък. Чисто бръснещите се страни и дългите брекети, често от едната страна, говорят за собственика си много - смели, необичайни, креативни. Дълги нишки на косата се поставят върху върха на главата, като се използва мус или гел. Можете да добавите ефекта на влажна (мокра коса). Това ще даде на изображението допълнителна енергия.

Прическа "Стрелец" привлече вниманието на мъжете към себе си сравнително наскоро. Оголените странични части на главата, в комбинация с дълга, наведена гръб, са особено показателни, защото те са обръснат тример. Границите на прехода на косата от късо на дълго, са много малки, тъй като те са нарязани на практика под корените на косата. Много често стилистите предлагат необичаен подход при тази опция. Граничната линия може да бъде разделена на известно разстояние.

Вариант "Voyage" не по-малко релевантно, защото е много подобно на предишното. Дългата коса се подрежда със специални средства в обратна посока, от разпределението на косата, на линията. Границата на прехода от къса коса - към дълга, се откроява, по-широка и по-рязка лента с помощта на тример или бръснач.

«Бобр» или «Бобрик», отново влиза в модата. Този прическа почти не изисква стил, тъй като неговата особеност е в правилно подрязани странични части на главата. Дължината на горната част на косъма не е повече от три сантиметра. За разлика от "таралежа", прическата "Beaver" няма ясни и равни граници между страничните части на главата и горната част. При рязане на косата отстрани, при прехода нагоре, те са леко заоблени. Трябва да се отбележи, че тази прическа визуално заобикаля лицето. В някои случаи това може да е много важно.

Share:
Comments