Прекрасни проклятия - съседите са развеселени. как да живееш

От нищо жената може да направи много, но най-добре тя ще получи скандал. Защо? Да, не са необходими никакви съставки, освен за секунда на неудовлетвореност в някои глупости. И тогава - като кегли, докосна една тема, останалите се изляха. И хаотично и непредсказуемо, в резултат на което кавга "винаги оставя плочки на дивана", се превръща в "себе си, за да обвиня факта, че мечтата ми е купена от Абрамович, защото имахте три милиона за него".

Е, всъщност това е рядко случаят, някои от двамата още от втория час на семейната буря не могат да стоят и шумно натискат входната врата, а след това пият бира в гаража и си спомнят спокойните години на детската градина. И тогава става въпрос за помирение и всичко става на квадрат ...

Все пак мисля, че е хубаво да прекарате ценни моменти от живота си върху малки и големи раздори? Освен това, освен да дадете клюки съседи, причината за една вечер "заседание събирания", за да ви разпусне, да се ожени за един драсмин стриптизьорка и да отпиша всичките си счупени стъкла на входа на съвестта си - те казват, те се спукаха със силни викове. Много по-лесно е да се използва тих и спокоен живот, изпълнен с интересни събития. Как? Прочетете нататък.

Емоции - мълчи!

Смятате ли, че сте толкова уморени от ежедневните предавания на европейските игри? И тук грешите. Това е вашият стрес изисква изтегляне, но тъй като той е мързелив, той търси най-лесните начини. Следвайте примера си. Най-лесният начин да се избегне конфликт в този случай е почивка и отдих. Отидете например за масаж. Или помолете мъжа си да ви го направи, ще убиете две птици с един камък и ще получите удоволствие, а мелодиите "ole-ole-ole" няма да нарушат душата ви.

Право на свободу личности

Когато сте били омъжени, избрахте ли младоженеца като пръст с пръст в списъка с случайни момчета? Не? И така, всички негови предпочитания, включително и любовта да се споят на кухненската маса, знаеха. Така че не се опитвайте на всяка цена да превъзпитате човек с вече оформени навици, да го използвате за свое собствено добро. Например, купете книга "Забавни занаяти". Така че разширете хоризонта и направете нещо полезно.

Възраст означава умен

В ранна детска възраст плачът и викът ви постигат почти всичко. Но сега защо старият да се помни? Проблемите, които имате, са напълно различни, а увеличаването на децибела не ги нарушава. Вземете съпруга си от издънката, седнете го на дивана и потърсете компромис. Добър пример - той иска нови субуфери, а вие новото палто на пода? Хвърлете много и купете и двете предмети на свой ред. Така че семейният бюджет ще продължи и семейството.

Е, ако това е наистина непоносимо, тогава вместо да се кълнеш ... пееш. Най-доброто от всичко - нещо забавно и весело, което ще ви развесели и ще победи скандала.

Share:
Comments