Почистване на bob, нови тенденции, лято 2014

Ако сте решили да изненадате всички това лято с нова прическа и в същото време да се чувствате най-удобно, изберете подстригванебобв нова интерпретация.

Боб - това със сигурност е класически прически на жените, но това лято става абсолютно новаторски. Забравете за чисто опаковане и чисти форми. Новият боб трябва да изглежда така, сякаш сте уморени от дълга и гъста коса, сте взели ножици и небрежно ги подрязахте. Въпреки това, при тази очевидна небрежност, се покриват горните аквариуми на майсторската работа. Сложен върха в краищата ви позволява да създадете правилния обем корен, а средната дължина оставя много опции за оформяне.

Най-модерната текстура за такава прическа е мека "спокойна" вълна. Ако искате да го запазите при всякакви условия, от плажа и сърфирането до активните летни почивки, препоръчваме да направитеbiokarving.

Друг подиум "чип" на лятото - боб с ефект на мокра коса. Стилът е лесен за използване с използването на малко количество специален гел. И дори ако няма огледало и гребен на ръка, ще изглеждате перфектно навсякъде: на плажа, пяна парти, на дискотека и дори в скъп ресторант.

Много подобен в стила на боб с "мокър" стил - боб в стила на glam rock. Същата "zalizannost" обратно, но вече с ефекта на радикалния обем. Между другото, този вариант, въпреки привидните шокиращи, отива при почти всички и, според модерните прогнози, може да бъде с право да се кръсти лидерът на летния клубен стил.

"Офисът" Боб, като символ на чиста глава на жената, също претърпя някои промени.

Като цяло, тази лятна прическа не е само стилна, но комфортна и разнообразна.

Share:
Comments