По-умни ли сте от него: да издържите или да се заблудите?

Има мнение, че интересните хора не са интересни, защото не са интересни. Не съм сигурен, че същото може да се каже и за глупавите хора. И особено за глупавите мъже. В живота ми имаше няколко отношения, в които бях по-умен от моя партньор. В първия случай - в буквалния смисъл на думата, във втория - всичко беше трудно.

Както се оказа, категоричността ми и приоритетите при оценяването на мъжете бяха малко погрешни. Това се случи така, че оценявам в партньорите, на първо място, три неща: способността да поема отговорност за действията, щедростта и чувството за хумор. Високо ниво на интелигентност в този списък, както можете да видите, не. Но напразно. И моят опит ме научи на това.

Първата връзка, която ще бъде обсъдена, започва, когато изучавах персите в следдипломния курс. Аз съм бъдещ кандидат за наука, моят приятел - студентът, който беше изгонен навреме, е далеч от най-добрия университет в страната. Но аз не се замислях за това. Затова изобщо не обърнах внимание на това. В крайна сметка най-важното е човек да е добър. Освен това се забавлявах с него. До момента, в който бе изчерпал истории от живота си и от работата си, спрях да го изслушам. И не можем да говорим за неутрални теми за литературата и изкуството. Болезнено нашите нива на познание бяха различни.

Но се успокоих, че едва ли някой от моите познати може да се гордее с интелектуалните разговори. И също така и фактът, че седят в прегръдките и четат Ф. Ницше, и след това обсъждат техните идеи и съображения. Но възникна повратна точка, когато представих моя млад мъж на сестра ми. След вечерта, прекарана на една маса в кафене, тя ми каза с тъжен тон: "Скъпа, вижте го. Или по-скоро, слушайте. Ти осъзнаваш, че ще се срамуваш да излезеш с него на някого "... И тогава се появи на мен. Но всъщност почти всяка дума мат. Оказа се, че той не може да добавя думи към изречения без неприличен език. Тогава започнах да слушам, както и за какво говореше. Веднъж не можах да го издържа и дори зададох въпроса: Знае ли значението на думата "инфлация". В края на краищата изглеждаше, че говори за нещо, но не за нея. След това не чух отговора на моя въпрос, а вик и недоволство от факта, че го смятам за глупав.

Фактът, че той пише, не е по-добър от това, което той казваше. Спомням си как започнах да осъзнавам, че човек е написал думата "това" с грешка. Именно по този начин: "eto". Първи, втори, трети път той забеляза и беше изненадан. Мислех, че това е печатна грешка. Но се оказа, че наистина вярва, че тази дума е точно написана.

Просто помнете миговете, когато разговарях с надзирателя по телефона по темата на моята дисертация, той слушаше и беше много ядосан, очевидно е, че той не разбира нищо. Но в същото време дори организира скандали, че не говоря много с него по темата на моята работа. След това започнах да проверявам задачите, които децата подготвяха за уроците в училище. Какво означаваше да разбереш, че човек с въпроси от общ характер и задачи по разбиранията на практика не се справи. И, разбира се, моите тестове завършиха с още един писък.

За да бъда честен, дори и за това, бях спокоен. В края на краищата имаше второстепенни ползи - не бях сам и имах добър секс. Е, че когато чета една книга, той гледа футбол (той просто го гледа). И какво, за което нямаме какво да говорим, освен като обсъждане на рутинни въпроси. В края на краищата, ако искам да говоря за "висок", тогава за това имам колеги и приятели. Но извиненията с течение на времето избухнаха. И тогава моят млад мъж, на 23 години, си купи играчка "Йо-йо". Да, да, този, в който студентите обикновено играят на почивки.

Не само че той играе с нея, така и коментира неговите успехи. Също така, всеки път, когато го взе в ръцете, той ми каза: "Оказва се, че сте бил ботаник и родил в детството, тъй като нямахте такава играчка. Не разбирам как може да бъде това. " Към която някога не можах да отговоря: "Току-що когато го играете, прочетох" Война и мир ". След това имаше мълчание. Явно си спомням този момент на прозрение, когато стоеше с тази играчка, и аз самият зададох въпроса: "Е, гледай го! На кого прекарвате времето си? Дали сексът и страхът от самотата на това? Отговорът е двусмислен, но отношенията въз основа на различни нива на разузнаване започнаха да се влошават бързо. И всичко свърши в една почивка, която беше придружена от един куп партньор в моята посока.

Втората връзка, имах три години след края на обсъжданите по-горе. Тук всичко е различно. Човекът беше с 5 години по-голям от мен, доктор и практикуващ зъболекар. И проблемът не беше в математическите и граматически грешки, а в жизнената му глупост.

Човек не може да реши нищо и да го направи независимо и качествено. Той не знаеше как да използва Интернет нормално. Това означава, че магазините, където можете да си купите нещо или сайтове за изтегляне на филми, го намерих.

Съгласен съм за наемане на апартамент или планирате пътуване някъде за уикенда, той също не може. И въпросът не беше ограничен. А в невъзможността да планирате, комуникирате с хората и преговаряте. Да не говорим, че дори не можеше да изчисли кредитната карта в магазина.

И най-оскърбителното, че тази скучна плътност граничеше с досада и остави отпечатък върху цялото ни съвместно забавление, включително съвместни почивки. Най-много беше шистов кебап във вилата, стандартът е уикенда на дивана в близост до телевизора. Това въпреки факта, че по време на нашата връзка вече съм посетил 13 държави и тя се появи в една телевизионна програма. И имах нужда, като въздух, да видя нови места, да науча нещо ново. И той имаше достатъчно, за да рисува и да рисува оградата. Ето защо основната причина за караниците беше нашето обсъждане на свободното време. В резултат на това започнахме да виждаме по-рядко, докато връзката не дойде.

Не знам защо, но първият и вторият знак на моите неуспешни романи беше обединен от едно нещо. Винаги закъсняваха. И въпреки молбите и виковете ми, това се смяташе за нормално. Може би нивото на интелигентност е пряко свързано с възможността да управлявате времето си? Не знам. Науката по този въпрос все още не ми даде отговор. Но аз знам нещо друго. Например, фактът, че човек трябва да избере собствените си зъби. Това, че една жена не е достатъчно, за да бъде обичана. Тя трябва да се възхищава на мъжа си, а не срамежливо да сваля очите си, когато отваря устата си.

Разбира се, разбирам напълно фразата: "По-добре е да бъдеш очарователен като глупак, отколкото кой е умен." И аз изобщо не смятам, че съм умен. Но също така не можах да се учудя на нивото на моите хора. Може би затова все още съм сингъл. Или може би защото, в допълнение към изискванията за мъж, една жена, от своя страна, трябва да има искрящо чувство за него ... В края на краищата, любящите очи не забелязват недостатъците.

Share:
Comments