Пет от най-практичните вълнообразни прически. инструкции

През последните години светът на модата все повече рекламира прически за права коса. Собствениците на къдрава коса трябва да положат много усилия, за да бъдат в нова тенденция: гладене за изравняване, стилисти, всички видове гелове и т.н.

Жените често казват, че придаването на прическа за къдрава или вълнообразна коса също е проблем. Ето защо, те избират две кардинално противоположни решения: или да отглеждат дълга коса, да я връзват или да я изрязват. Бих искал да помогна в проблема за създаване на вълнообразни прически и особено за да подчертая тяхната простота.

Подготовка на косата за създаване на вълнисти прически

Заедно с недостатъците, къдравата коса има много предимства.

На първо място, къдрава коса изглежда много обемна. На второ място, косата е по-лесна за лежане, те са по-гъвкави. Трето, ако просто измиете главата си, оставете я да изсъхне естествено и поръсете със спрей, ще получите подстригване! Използването на сешоари за коса е строго забранено, в противен случай рискувате да станете "глухарче". Косата от вълнообразна коса трябва да се докосне колкото е възможно по-малко, за да не се набие горния слой и да не се създаде ореол върху главата.

Друга особеност на къдравата коса е, че ако нанесете малко парченце мускус върху косата си и просто обръщате пръстите си с широки нишки (трябва да я затеснете много плътно), след няколко минути ще получите красив секси образ.

Но ако дъждът или влагата извън прозореца, само къдрави прически ще поръчате вашите къдрици.

Въпреки факта, че къдравата коса се нуждае от внимателна грижа, има много вълнисти прически.

Прическа Клеопатра от поредицата "Класики на вълнообразни прически"

Няколко движения - и можете да повторите историческия образ на красива жена.

1. Вдигнете косата нагоре, образувайки великолепна опашка

2. Подгответе две красиви панделки или панделки

3. Внимателно фиксирайте космите за коса, но не изглаждайте и оставете великолепен ореол

4. Окръжте главата два пъти. Ефектът на обръча се оказва.

5. Можете да освободите тънките нишки от под оплетката.

Тази прическа е подходяща за романтични срещи и дати.

Зелена светлина вълнообразна коса коса!

Колко можете да измислите различни вълни за вълнообразна коса! Разбира се, те не са толкова прости за плитки като прав, но те изглеждат като плитки, понякога по-зрелищни.

Класическият образ на скромно и открито момиче ще създаде венец от плитки. За да създадете прическа, разделете косата на странична раздяла.

1. След това цялата коса се прехвърля отстрани на тъкането (с която ще бъдете по-удобно да тъчете) и започнете да тъчете обикновен плитка плетка по цялата дължина на косата.

2. Не забравяйте да ощипвам до самите краища.

3. След това сложете пръстите си в косата си и леко пушете. Можете да издърпате ръбовете на връзките и да получите ефекта на сърцата в тъканта.

4. Залепете края на плитката с тънка гумена лента под цвета на косата.

5. Залепете плитката на периферията на главата с чист ръб и я закрепете със стилет или невидимост напречно.

Образът на очарователния скромен човек е създаден. Както можете да видите, прическата е много проста в изпълнение и не отнема много време за тези, които бързат да работят и искат да изглеждат добре.

Е, ако трябва да изглеждате като бизнес, дайте предимство на вълнообразните прически, базирани на усукани възли.

Прикрити прически на базата на усукани възли

Такива прически са създадени от възли, контури и плитки. Те са малко по-трудни за изпълнение от предишните, но си заслужават.

1. Започнете тъкането на главния шлюп отстрани.

2. След като сте преминали короната, разделете трите части на косата на две и завържете възли върху тях, докато не достигнете върховете.

3. След това фиксирайте върховете с еластична лента. Съберете космите в опашката и ги свържете с гумена лента, точно над ноктите. Разделете опашките на две части и след това ги завържете към нодулите до края на косата, докато дължината позволява.

4. Останалите съвети се увиват около нодулите, за да се създаде ефект на обема, без да се използва котлен камък.

Такава прическа ще ви позволи да изглеждате чудесно по време на бизнес срещите и да се чувствате уверени бизнесмени.

И какво може да е по-добре от един възел? Точно така, две възли!

Тези две красиви възли от косми изглеждат добре на вълнообразна коса, а вълнообразната прическа не губи невероятния си обем. Лесно е да направите такава подстригване. Разделете косата на две части и завъртете всеки със здрав пакет под шията. Затегнете фланела в нодулите и ниското звънене със стилето или невидимите. Не забравяйте да се обличате петите си, за да изглеждате чаровно!

Грандиозен дисплей с вълнообразни прически - сватби

Огледайте се на всяка сватба или празник. Какви прически виждате повече: на равно или къдрава коса? Разбира се, значително предимство ще бъде в посока на вълнообразни прически. Много жени естествено ще прибягнат до услугите на фризьор или стилист. Но ако имате естествени къдрици, тогава сте ужасно късметлия. Няма нищо по-лесно от моделирането на сватбена прическа.

Необходимо е да разделите косата на три части. Превърнете централния участък в не-навита плитка и след това направете ниска "кок" с помощта на щифтове. Завъртете страничните секции на свой ред с турникет, като започнете да завъртате турникета навътре. Всеки турникет е увит около "бум" и приколит невидим напречно. Кълбовете на върховете не се крият, но се поръсват с лак и леко се завъртат на пръстите. В резултат на това ще получите идеална прическа, която няма да изглежда по-лошо от останалите гости.

Вълнени прически в стила на "Очарователен хаос"

Ако, например, при жените с права коса, такъв ефект е лесен за постигане - просто не се пени на сутринта - тогава жените с вълнообразна коса никога няма да изглеждат небрежни в този стил, но само очарователно. Въпреки, че за да създадете такава прическа, това ще отнеме няколко минути и най-малко усилия.

Случаят за малки - просто завъртане на светлината flagella и podkalyvayut тях случайно невидими напречно. Нека съветите да се окачат свободно. В крайна сметка ще получите очарователна бъркотия. Или можете леко да усложнявате задачата и да захванете флагелите симетрично един към друг, като същевременно скривате върховете.

Тази прическа е подходяща за запознанства, въпреки че можете да я "опитате" за работа и обучение.

Както виждате, всички модели са добри. Остава само да избереш своя вкус. Но най-важното е да запомните, че вашата къдрава коса изглежда необичайно във всяко представление.

Share:
Comments