Научете се да въплътявате сексуалните си фантазии

Почти всички мъже и жени имат свои собствени сексуални фантазии. Всъщност всеки човек си представя ситуации, когато сексуалната му дейност е на върха. Защо да не се ангажирате с изпълнението на техните сексуални фантазии? Нещо повече, изпълнението на такива мечти ще донесе удоволствие не само на автора на фантазията, но и на неговия сексуален партньор. Въпреки това, тук не всичко е толкова просто.

За да постигнем максимално удоволствие от реализацията на еротични сънища и да не навредим на техните отношения, е необходимо да се подходи разумно към решаването на този проблем. Нека да разгледаме някои съвети, след които можете да приложите еротичните си фантазии толкова лесно, безопасно и продуктивно.

Разберете мнението на партньора си. Преди да предложите на другата половина да се опитате да осъществите сексуалните си фантазии, е необходимо да разберете как партньорът третира забавлението, възникнало в главата ви. Фактът е, че вариантите на секса, които са се появили във вашите фантазии, могат да предизвикат отвращение или дори агресия през втората половина. Затова, за начало, трябва да попитате внимателно избрания / избрания от вас, ако той / тя е готов за такива приключения. В противен случай рискувате да срещнете изключително негативната реакция на партньора си, което в крайна сметка може сериозно да увреди връзката ви.

Висок детайл. Анализирайте фантазията, избрана за реализация: какво представлява, приеми, видове секс в нея се използват. Също така, отбележете в коя природа това действие трябва да се осъществи, какви качества трябва да придружава. За какво е това? Факт е, че за да се постигне максимален ефект, реализирането на сексуалната фантазия трябва да има изключително високо ниво на детайлност. В противен случай вашият подсъзнателен ум бързо ще се хване за малки несъответствия и всички усилия ще отидат в развалините.

Security. Помислете дали вашата сексуална фантазия е безопасна. Въпросът е, че фантазиите - те са за това и фантазиите, да оставят съзнанието свободно плуване, да не се подчиняват на логика. Обаче не си заслужава да поемете реализацията на една мечта, която може да доведе до не много приятни последици. Така например, ако едно момиче мечтае да прави секс на глупавия балкон на къщата си, рискът е очевидно неоправдан. Същото важи и за човек, който си представя, че прави секс с половината си в кола, която се движи с 200 км / ч.

Оценка на разходите. Разбира се, не трябва да бъдете алчни, когато купувате необходимите неща за реализирането на определена сексуална фантазия. Ако наистина се нуждаете от скъпи неща за реализиране на тези мечти, трябва да помислите дали има смисъл да харчите бюджета си върху тях, защото е много вероятно скъпите подпори да се използват само веднъж.

Share:
Comments