Най-секси мъже професии

Много дами искат да определят сексуалния потенциал на човек на пръв поглед. За да се установи степента на мъжкото либидо чрез коса, стил на облеклото или формата на пръстите е доста трудно. Заслужава си обаче една жена да разбере каква професия има човек, как в нейните мисли може да се появят "неприлични" фантазии и желание да го опознаем по-добре.

Жените предпочитат успешните мъже и следователно професията е един от основните фактори, които привличат жените. Въз основа на резултатите от многобройни анкети и анкети, се състави рейтинг на най-сексите мъже професии.

Джентълмен в пагони

Един мъж в униформа създава образ на сериозен и решителен човек. Броят звезди на раменете й "кара" жените. Безстрашен и решителен войник изглежда страстен и темпераментен любовник. В допълнение, много жени са развълнувани от самата идея за подаване. И представителят на правителството трябва да се подчинява.

Един благороден полицай в строга форма е героят на мечтите на едно момиче. Красивите дами казват, че изпитват адреналин в двойна доза за среща с "закона": те са изпълнени с вълнение от перфектна грешка и усещане за страх от възможно възмездие. Когато се срещате с красив полицай, пулсът се увеличава при жените, има вълнение и леко притеснение.

Но с мъжете в униформа трябва да сте предпазливи. Нежната примамваща усмивка и призоваването на миглите на миглите от страна на справедливия секс се възприема от тях като напътствие за конкретно действие. Повечето от тях не разбират флирта, затова не трябва да "играят" с тях. Военният човек е много упорит и не приема откази.

лекар

Според хиляди жени един мъж в ролята на лекар изглежда много секси. Пиърсингът на "Д-р Хаус" при изследването прониква в сърцето на жената. Много дами отбелязват, че изпитват еротични фантазии, докато посещават кабинета на зъболекаря, ръководен от мъжки зъболекар. Неговият образ буди страх, вълнение и удоволствие в същото време. И ако се окаже, че лекарят се окаже грубо груб, той допълнително ще увеличи сексуалната му привлекателност.

Треньор треньор

Дамите, които предпочитат тренировки на силови уреди, придружени от опитен треньор, отбелязват необичайни чувства на вълнение. И има такива чувства от смелото докосване на треньора към тялото им, за да покажем правилността на упражненията.

Но дори жените, които не знаят всички "удоволствия" на интензивното обучение, признават, че те се лутат за образа на треньора с напомпано облекченото тяло. Развълнува не само безупречния външен вид на инструктора, но и авторитетните му нрави показват как правилно да държите бара.

Лектор и преподаватель

Красивият етаж обича преподаватели и учители за способността им да преговарят прекрасно и компетентно. Жените се възхищават на интелигентни мъже. И учителят е идеално пригоден за това изображение. Много дами отбелязват, че имат малко усещане за вълнение, когато се разпитват от човек - учител. "Той задава въпрос и болезнено се опитвате да си спомните отговора. Когато си спомняте лекциите му, той ви хвали със сдържаност и вие се радвате като малко момиче. И ако не сте научили добре урока, то ви оскърбява, но сте готови да приемете наказанието, което заслужавате, и да го оправите, за да отговори на очакванията му... "Такива думи описват чувствата на жените от мъжки учител.

Бизнесмен или лидер

Един мъж в скъп железен костюм от "Армани" в престижен чуждестранен автомобил изглежда много секси. Въпреки това размерът на портфейла и цената на машината не винаги съответстват на сексуалния му потенциал. Руските учени са установили редовност: повечето мъже, които са свикнали да ръководят работата си и да вземат сериозни решения, вкъщи се държат "по-тихи от водата". Според признанията на партньор на живот, такива мъже, те са лесни за манипулиране в семейния живот, а в леглото предпочитат усъвършенствани мазохистични методи.

Текст: Светлана Ахи

Share:
Comments