Най-прекрасните женски навици на очите на мъжете. мъжете, се

Първият въпрос е ключът: защо трябва да знаете за това? Обикновено любопитството е малко вероятно да бъде удовлетворено в определена степен, но ако искате да научите малко повече за себе си любим, си струва да размишлявате върху собствените си навици.

• Първо, нека да обсъдим една важна точка - да създадем потвърден списък на това, което докосва всички, без да анализираме представителите на силната половина е просто невъзможно. Няма такъв списък и няма да го направите, особено ако изключите интимната сфера.

Разговорът в компанията на мъжете по темата за женските навици винаги се свежда до един от резултатите:

• разсъждения за това колко тези "женски трикове" са празни и безполезни, с незаменимо класиране;

• обмен на мнения - чиито половинки навици са по-забавни и едни и същи могат да предизвикат радост на част от присъстващите, докато други имат буря на възмущение.

Като цяло, относно навиците на жените, от гледна точка на мъжете, мнението е: - Ако не го направя, това е прищявка. Ако това не ме притеснява - нека се държи сами, ако пречи на навиците ми - ще има война ". Всичко ли е толкова тъжно? Не, все още не сме обсъждали мъжете, без да се занимаваме със спецификата.

Всъщност всичко е малко по-различно, защото кое от момичетата не познава очарователния вид на мъжа, който се възхищава? Важно е да запомните - това е вашият човек, но тук са напълно различни критерии.

Всички "навици", събрани по-долу, не са в ред на увеличаване или намаляване на тяхната привлекателност, ще трябва да го изпробвате на практика, но като цяло мъжете често са очаровани от следното:

1Обличам ризата му! Рокля и тениска - малко, че не просто не сте привързали мъжката риза с навитите ръкави, дава на жената мистериозен поглед.

2Вятърът главата след душ или вана с кърпа, хвърляйки изтъканите краища зад гърба му. Това също е навик с малко еротичен облик, въпреки че истинските причини, поради които го правят дамите, не се разбират от никой от мъжете.

3Разбира всичко (или обратното, а дори и волски удар). Много жени готвят, без да приемат проби - които се страхуват да наддават на тегло, които просто нямат навик. Човек не разбира как може да се толерира това - да контролира целия процес в своя стил.

4Да желязо всичко, който е изваден от пералнята. Защо?! Е, тук са чорапите, защо?

5Отидете в съня си в грима, Как е възможно да се направи това без размазване линии, но в същото време декориране с очила червила, вилици и дори един черпак - тук имате нужда от специален талант, съчетани със злоба.

6Забравена парола от електронна поща, социална мрежа, скайп и други подобни, дори ако е съставена от датите на раждането й, но не забравяйте деня, месеца и годината на сватбата на втория братовчед на половината брат на чичо си. Това е просто шик и блясък, така че само жените могат!

7. • Имате "отлично" в изготвянето в училище и в института, куп дипломи при олимпиади, но измерване на дължината на корниз за заграбване на склоновете, и поръчка прозорец рамки половин метър по-широк - това не е нищо, но фактът, че това е вината на един човек - не се поставя под въпрос.

8Завийте надясно, преминете към средния ред, завийте наляво на сигнала за забрана и да докажете, че "не сте ходили сами" и инспекторът ще го подкрепи във всички точки.

9.•Хда нарани със специална грижа фрагмент от снимка детска градина, редовно изхвърляйки "всичките си боклуци", в които изчезна без следа една рядка диамантена игла за винил играч и чанта с хиляда долара "за дъждовен ден".

10Измийте якето заедно с билетите на полет и да ги помните само в деня на заминаването - това е допустимо, но ако човек иска да пусне вилица или нож - това определено е опит да "победим всичко в къщата".

11Обсъждане със заключения, а не с аргументи, че е толкова женствена! Да речем нова семейна кола. За един човек той е по-широк, защото ... той е просто по-широк и за красивата половина е опит да се отдели от шофирането: "Знаете, че едва ли мога да карам на паркинга".

12 Страхувайте се да приемете, като пренебрегваше здравия разум и докладите на Хидрометеорологичния център до кампанията в долната яке за майския май.

Налице са основни познания, сега ще започнем да ги превръщаме в "сладки навици" и да ги приемаме сериозно. Не, разбира се, младата дама, момчешки ръце, забити в джобовете на панталоните си или свистенето на два пръста на стадиона, от гледна точка на човека това е нещо. Но не всеки ще хареса този стил и защо трябва да промените толкова много? По-добре и по-ефективно е да се съсредоточите върху това, което вече съществува в теб. Да започнем по ред?

Прилагане на грима, от гледна точка на човека, тайнство с разбираем резултат, но непропорционално в цената на времето. Ако искаш да се оцветиш 5 минути преди да напуснеш къщата, скоро ще кажеш на другаря си. Но можете да се опитате да го решите постоянно с реторически въпроси: "Е, какво ще кажете за вас? И това е по-добре? И ако има още какво да донесе? ". Той ще бъде възмутен рано или късно с сто процента гаранция, в края на краищата, той ще трябва да признае, че той не разбира нищо, от думата абсолютно. Винаги можете да отговорите на изповедта му: "Скъпа, първо, това е за вас, и второ, аз, че, обадете се на приятелките ви (имаме осем души), ако не ми пука?

Громби, разбира се, но достатъчно бързо твоята грим от "тиагомотина" ще започне да мигрира към категорията на сладките навици, но в никакъв случай неговите копия "за последен път е по-добре" или "и очите на сестрата на Мишка са сини рисунки" не реагират като беден човек той го заслужава. Не забравяйте - той е малко дете и изобщо не разбира нищо, но самият факт на коментарите е вече участие в процеса, който може би го е вбесил в ада преди няколко дни.

Токчета на модни обувки - нещо отделно, ако вие сами ще вземете обувки на обущар и тя след няколко дни отново се разпада, можете да прочетете цяла лекция. Поради лошото познаване на механика, липсата на добри майстори за факта, че не е нужно да разпознавате рецептата му за бисквити, но "това, което познавате по-добре от мен" е изключителната му прерогатива и да го направите, смятате за невъзможно.

Трябва само да поддържате паралели с бившите си гаджета и дори с баща си, но вашият любим дядо е почти идеален обект за сравнение, дори ако не е в полза на партньор!

Share:
Comments