Най-глупавите сексуални табута

Обикновено в настройките на "табу" за сексуални трикове представителите на справедливия секс са обвинени. Всъщност жените са много по-склонни от мъжете да забранят леглото.

Въпреки това, мъжете също често се противопоставят на някакво любовно забавление. Все пак, ако това е сериозен недостатък на всяка техника (например, човек би отказал анално проникване с помощта на strapon), тогава никой не би ги обвинил за създаването на глупави табута. В тази статия ще говорим за наистина глупави табута, които представителите на по-силния пол оказват на напълно безобидни сексуални трикове.

Поза наездницы. Много мъже по някаква причина са сигурни, че сексуалната позиция "жена на върха" унизи достойнството им. В действителност няма нищо лошо в това отношение. Фактът, че момичето е на върха и играе ролята на активен партньор, не означава, че тя доминира на човека. Например, играта BDSM "роб и любовница" е практика, която изисква представител на по-силния пол да се съгласи с унижението, болката и т.н. Позицията на ездач е просто начин да донесе известно разнообразие в интимния живот на двойката.

Kunnylynhus. Друго напълно глупаво табу. Някои представители на по-силния пол смятат, че кунилингусът е гнусна окупация, недостойна за истински човек. В този случай, те са напълно нормални за фелацио. Особено табу е често срещано в кръгове, близки до престъпността. Е, би било глупаво да се очаква адекватно възприемане на връзката между мъж и жена от престъпници. Въпреки че не е ясно защо човек, който изпитва такова желание за женска вагина, не я докосвайте с устните си.

Дълга, нежна любовна игра. Мнозина смятат, че сексът трябва да започне веднага, веднага щом го искат. С други думи, такива глупости като предварителни ласки са за наивни романтици. Всъщност този подход към секса е не само егоистичен, но и глупав. Факт е, че без качествена прелюдия малко момиче е способно да изпитва оргазъм, освен това женския оргазъм за даден човек е гордост, а неговото отсъствие или имитация е провал. В резултат на това не е ясно защо някои хора лишават партньора си от удоволствие и в същото време влошават собственото си самочувствие.

Използване на презервативи. Не всички, но много хора много внимателно избягват използването на презервативи, оправдавайки това поведение с липса на удоволствие по време на съжителството с употребата на каучуков продукт номер 2. Всъщност неудобството не възниква поради несъвършенството на този тип контрацепция, а защото някои мъже не го използват. За да почувствате пълнота на удоволствието от секса, трябва да научите как правилно да избирате презервативи за дебелината на стената, размера, типа смазка и т.н.

Share:
Comments