Мъжете са привлечени от всички жени, независимо от външния

Желаейки да се хареса на мъжете, много жени прекарват няколко часа на ден, опитвайки се да приведат своя външен вид до съвършенство. Маска, масаж, грим, досадно обучение ... Защо не се прибягва само представител на красивата половина от човечеството, само за да се превърне в "най-очарователна и привлекателна." Някои дами дори търсят помощ от пластичните хирурзи, които с помощта на скалпел коригират недостатъците на външния си вид (между другото, често въображаеми). Но едва ли някой от тях мисля за това, и това е важно за външния вид на жената мъже като цяло и красиви външен вид и по-специално, както и че в края на краищата, хората са привлечени от жени.

Холандски учени са сигурни, че са открили отговора на тези въпроси. Оказва се, че външността не играе абсолютно никаква роля. Те казаха: в сексуална гледна точка, мъжете се интересуват от всеки представител на слабата половина на човечеството. Шокиращата теория за жените се подкрепя от редица проучвания, в които участват мъже на възраст 21-25 години.

За един от тези експерименти младите хора бяха оставени в една стая като момиче в продължение на пет минути. Трябва да се отбележи, че момичето не е имало забележителен външен вид и почти всички хора отбелязват този факт. Някои дори не смееха да го нарекат грозно. Въпреки това, след като са взели кръвните тестове на младите мъже за мъжкия полов хормон тестостерон в края на експеримента, изследователите установиха, че всички хора без изключение, нивата на тестостерона са се увеличили с 8%. Това показва, че момичето, въпреки толкова ниска оценка на външните си данни, все още предизвиква привличане дори за пет минути престой в стаята.

По този начин, както казват учените, това е доказателство, че силният секс изпитва сексуално привличане към по-слабия пол извън всякаква зависимост от външните данни на по-слабия пол. Каквито и да са предпочитанията и идеалите за женска красота за човека, те реагират на присъствието на всяка жена, което се проявява чрез повишаване нивото на половия хормон в кръвта.

Въпреки че мнозина гледат този изглед с неверие, резултатите от експеримента показват, че всички жени са интересни и привлекателни в очите на мъжете.

След като стигнаха до това заключение, експертите все пак уточниха, че съдържанието на полов хормон при мъжете варира в посока на увеличение във връзка с всяка жена в детеродна възраст. И така, стремежът към красота очертава възможността и желанието да се разшири състезанието. Според експерти такава реакция от самата природа се програмира в мъжкото тяло на генетично ниво.

Share:
Comments