Модни шапки, шапки, барети и шапки от есента - зимата

Говорейки за тенденциите на модата Седмици сезон есен / зима 2018-2019, искам да спомена мимоходом височината на професионално ниво, взето от дизайнерите този сезон. Модели наперено гордо на подиума, приятен за окото, както и безброй различни стилове и цветове на облекло, обувки и шапки удари - с изключение на тези странни екземпляри, които направиха това ни накара да се чудя за техния произход. Най-противоречивият впечатление на екипа ни направи манекени, които ходиха на модния подиум топлес на някои предавания. Може би зад тази тенденция - бъдещето, но днес този стил е вероятно да предизвика буря от протести от феминистки по улиците! Така че, ние ви разказах за всички възможни настоящите тенденции, като се започне с търсени цветове и довършителни разпечатки, нарязани на дрехи, чанти и обувки форми, иновации в областта на прическите и аксесоари. Човек трябва само да си припомним фурора, която е предизвикала модни нокти дизайн, нови елементи бяха представени на дисплеи, в комбинация с подходящ грим: особено актуален в някои дизайнери погледна сенки, приятно ни изненада красотата на фантазия преливници.

Получихме и честта да се запознаем с най-новите тенденции в сферата на шапките от есенно-зимния сезон 2018-2019, където способността за успешно съчетаване на шапки и шапки с дрехи, така че всички заедно изглеждаха като цялостен комплект, дойде на първо място. Принадлежностите за коса не бяха толкова големи, колкото за главата, а всичко се ограничаваше до трикотажни шапки, шапки с широки периферия и изпъкнали странични ръбове, френски барети и шапки. Всички тези копия изглеждаха изтънчено и в същото време практични, допълващи или контрастиращи с цветовете и материалите на дрехите, демонстрирани от моделите.

1. Френска класическа барета

Что касается осени 2018, очевидно, что некоторые из старейших модных гигантов сделали ставку на наиболее утонченную из типично французских моделей – берет. Главный плюс берета в том, что он подходит ко всему: начиная от классического тренчкота, заканчивая клетчатым пальто-пледом, от маек с глубоким V-образным вырезом на тонких бретелях у Gucci, до расшитых узорами бархатных нарядов Luisa Beccaria и костюмов цвета электрик. Береты мелькали на показах Fay, Paul & Joe и многих других, добавляя перчинки в коллекцию. В любом случае, по мере приближения к холодам нам всем понадобятся теплые головные уборы, но если вы хотите не просто согреть уши, но и покорить всех, – ищите у Gucci, где структурные и мягкие формы, элегантность и дерзость в виде беретов с шипами и пуговицами перемешались в одной коллекции. А Desigual приятно порадовали всех беретами с оверсайз-помпонами, дополненных крупно завитыми волосами моделей. Основные цвета, приглянувшиеся дизайнерам: черный, красный, синий и белый, из материалов – мягкий бархат и фетр.

Модерни барети падат - зима 2018 - 2016, снимка

2. Шапки с полета

Шапки с наситената в популярност значително допуснаха кирки през този сезон, но на подиума имаше достатъчно, за да се образува тази тенденция. Тези модели са блеснаха на подиума в най-различни цветове, с големи полета, за да се предпази от слънцето и времето, много от тях с добавка на орнаменти или други материали. Например, Maison Michel използвал тюл, подобрявайки по този начин елегантността на изображението. Красавеца широкополи Fedora Fedora е видян на шоуто Ralph Lauren, след което всички предишни модели избледнели пред нас - тя е толкова красива. шапки Джон Галиано наподобяват стила на добрите стари Англия, с техните сатенени панделки от страната и тесни маржове, ви позволява да видите грим и луксозни обеци манекените на. Разбира се, не е имало чудеса в тази категория особено се открояваше огромна шапка с шоу Вивиан Уестууд, напомнящ на Лудия Шапкар от Алиса в страната на чудесата и предупреждава за опасностите от една екскурзия до магически гората.

Модни шапки с полета есен-зима 2018 - 2016, снимка

3. Трикотажни шапки

Вязаные шапки и шляпы – еще один хит сезона осень-зима 2018/2016, что особенно уместно в наступившие кризисные времена, ведь каждая модница может связать себе шапку сама! В интернете вы найдете большое множество инструкций для вязания шляп с разными узорами, но давайте, все же, вернемся к нашим дизайнерам. Определенно удачным выбором могут стать удачно сидящие на голове головные уборы ручной вязки от Agnes B. На показе Markus Lupfer было много помпонов и заклепок, прекрасно сочетающихся с очками в пастельно-розовой оправе. У Dolce & Gabbana, вязаные шляпы были украшены с помощью позолоченных цветков и перьев, что добавило завершающие штрихи к идеальному зимнему образу. Модели в образе библиотекарши у Gucci продемонстрировали помпоны и крупную вязку, а леди Gucci, как обычно, согрели душу теплом изысканной элегантности.

Модерни трикотажни шапки пада-зима 2018 - 2016, снимка

4. Старият добър усетен

Един от най-популярните материали сред големите модни къщи през този сезон беше класическият филц. Вземете най-малко шапки с широка основа Lanvin с висящи четки или купи Agnes B със заоблени ръбове. Дори Дакс има комбинации от пластмаса и филц и Desigual ни представи сладки френски барети с огромни помпоми, оформени от големи пръстени от модели. Основните цветове са нюансите на земята и морето. Модната къща Хюсеин Чалаян се радваше на стилни пера, а Марк от Марк Джейкъбс представиха бастуни с нивели и хубави цветни иглички отстрани.

Модерни филцови шапки и шапки есен-зима 2018 - 2016, снимка

5. Шапки с ресни и пигтейли

По-рано станахме свидетели на много четки и ресни на обувки и торби, дрехи и бижута. Очакваше се, че шапките от есента на 2018 г. ще продължат тази тенденция. Моделите на "Ланвин" показаха шапки с полета с добавяне на плитки с четки на края и шапки с цветни ресни, оставяйки единични четки на усетени джуджета. На шоуто "Анна Суи" шапките и ловните шапки бяха украсени с черни или златисти плисета с пискюл в края, придават на колекцията сянка на Азия.

модни шапки с ресни от есен - зима 2018 - 2016, снимка

6. Жокеи и шапки под формата на шлем

Най-вероятно в предстоящия сезон ще трябва да продължат да следват еко-тенденция, навиване допълнителни км на велосипед из града - в шапки за шлем, с флорални щампи или клетка туид искал да покаже, Moncler Gamme Руж. Особено харесахме елегантен кожен zhokeyki че показа Емилио Пучи къща - една добра алтернатива на шапка с широка периферия. В Дакс артистите с козирка влизат в комбинация от пластмасово фолио. Като говорим за модни модели на каски, просто не забравяйте, плетени елементи в стила на Viking в Anna Sui и странно изглеждащи zhokeyki или капачка Хюсеин Чалаян. Една от любимите ни беше zhokeyka от Lanvin, украсени с въже бутер на ресни в края.

Модни якета падат - зима 2018 - 2016, снимка

7. Добавете козина и тюл

Някои модни дизайнери решиха да украсят колекциите си с шапки, изцяло изтъкани от тюл или от тюл в комбинация с друг материал. Между другото, бяхме приятно изненадани от шапките с тюл на шоуто "Агнес Б", завързани в косата като шапките на Амиш. Би било странно да се правят без кожени шапки в студения сезон, така че почти всяка модна къща включва в своите шоута шапки и шапки, изработени от кожа. Особено изгодни бяха моделите на Ralph Lauren, пухкавите шапки от Moncler Gamme Rouge, Earflaps Tommy Hilfiger.

Модни кожени шапки пада-зима 2018 - 2016, снимка

8. Завършете с дрехи

Последните седмици на модата ни донесоха от миналото двусмислена тенденция: комплекти съвпадащи дрехи и аксесоари, облекла и шапки, често това се отнася до съответния цвят на моделите. Като част от шапката, видяхме усетени саксии Agnes B, съвпадащи цветове и материали за палта и якета, които заедно формират изискан стил. На шоуто на "Ланвин" се срещнахме с тъмносини филцови шапки с пискюли, образуващи комплект с дрехи, където бяха четките на яката. Каските на Moncler Gamme Rouge се играеха в пълна комбинация с дрехите, правейки моделите да изглеждат като най-модерните мотористи в областта. От друга страна, любителите на нежността трябва да обърнат внимание на карамел цветовете на дрехите, които съвпадат в стила с дизайна на кожени шапки от изкуствен сам от Томи Хилфигер.

9. Охотничьи шапки

Беше доста забавно, ловните шапки по модните подиуми в Седмицата на модата, не само в есен-зима, но и в колекциите за топлите дни. Влюбихме се от пръв поглед в кожа лов капачка от Anna Sui, напълно защитен от сняг и киша, а в същото време, гледайки модерен. Много от ловните шапки бяха представени в няколко цвята и, въпреки това, благоприятно интегрирани във всеки външен вид, понякога дори беше възможно да се вземе капачка за заключване на косата. За миг изглеждаше, че Ралф Лорън използва вълчи кожи за ловджийски шапки, така че моделите изглеждаха толкова кралски. По отношение на доказана тенденция да се носят шапки на лов с рокли а ла 20 години, тънък колан и с отворен гръб, ние ви съветваме да се замислим.

10. Помпите навсякъде!

Говорейки за плетените шапки на Маркус Лупфер или за пленителните извънземни шапки като Desigual's, pom-pones определено са в играта през този сезон! Те се светеха навсякъде: на дрехи, обувки и всякакви аксесоари. Помпоните ни бяха любими от детството, защото всеки си спомня времето, когато малките ни ръце стигнаха до примамливи кръга или ритмични топки, често "случайно" ги разкъсаха. Помпоните украсяват баретите в колекцията Desigual, където те се допълват от големи къдрави романтични къдрици. Плетените шапки на Гучи се докосват от спонтанността благодарение на помпона на върха на главата.

Модни шапки с помпони есен-зима 2018 - 2016, снимка

11. Орнаменти

В этом сезоне мерцающие заклепки, бусины, булавки и пуговицы украшают разнообразные модели головных уборов, особенно это касается вязаных шляп или шапочек. Markus Lupfer представили простые вязаные шапки с помпонами наверху, в то время как Dolce & Gabbana зашли дальше, добавив цветочные украшения в мерцающем золоте и красном на вязаные шапки с меховыми перьями вместо помпонов, которыми мы привыкли видеть на макушке. Украшения ярких цветов добавлены на береты с заклепками от Marc by Marc Jacobs, придавая образу немного холодной элегантности. В то время как Moncler продемонстрировал гламурные модели, искрящиеся от обилия драгоценностей.

12. Копринени носни кърпички

Платки на подиумах мелькали повсеместно, выполненные в различных материалах, но особое внимание дизайнеры уделили шелку. У Dolce & Gabbana, нас особенно заворожили шелковые платки светлых тонов, по-славянски завязанные на голове, открывающие волосы на прямой пробор. Этот же модный дом в своей коллекции сделал акцент на кружевные платки контрастных тонов, придающие образу строгой сдержанности. В коллекции Kenzo нас удивили яркими вязаными шарфами, обмотанными вокруг бейсболок или кепи, – очевидно, подобный тренд предназначался для особенно холодных зим.

Модни копринени шалове падат - зима 2018 - 2016, снимка

13. Неща с "обрат" и модни начинаещи

Както обикновено, в края на прегледа си припомним най-странните стилове на шапки. Те обикновено се появяват по модните подиуми в Олимпия Льо Тан, Чалаян, Емануел Унгаро, Том Браун и др. Бяхме особено развълнуван, когато те видях Гетсби шапка на подиума, защото ние сме верни фенове на добре познатата история като цяло, както и таланта на Леонардо ди Каприо, в частност. Гетсби шапки са много и всички те въплъщават стилна защита от суровите зимни условия, като обеща да запази ушите и главата на топло. Естествено, не е имало модели за подражание на 70 години на миналия век - много модна къща пусна на топло велур модел шапки. Имаше отличава с дръзки снимки Acne Studios, където туид капачка oversayz бяха показани в двойка с голям kafami носа и ярко червени устни, напълно завършени изображението. Дискретна изображения с черна усещат Bowlers от Agnes B със сигурност ще се превърне в хит сред младите зрители, а феновете на френския шик.

С красив и модерен шапки, винаги можете да създадете свой собствен уникален образ, освен добавянето на няколко аксесоари. Магическата сила на стилни шапки може да се забелязва само след закупуването от него, но тогава няма да бъде в състояние да спре и се превръща все повече и повече шапки, разнообразие от цветове и стилове. Сред огромния набор от шапки, модерен в есенно-зимния сезон на 2018-2019, е възможно да се намери поне един напълно подходящ за вашата индивидуалност и предпочитания. С представянето на колекцията на шапки, шапки, ленти и шалове със сигурност ще излъчва модерен шик и печеливш се открояват от тълпата.

Фото Stylebistro и Fashionisers.com

Share:
Comments