Модни шапки и други шапки падат зима 2018-2019

До неотдавна шапките са престанали да се разглеждат като облекло, използвано през есенно-зимния период само за затопляне. В наше време отношението към шапката се промени драматично. Стилната, оригинална шапка е била, за няколко сезона, почти основен аксесоар на всеки мода. Използвайки го, можете да добавите или промените органично зимното изображение, да направите малко блясък и оригиналност.

Цветът и стила на моделите на модерните шапки, предложени от модните дизайнери за сезона 2018-2019, изненадват с разнообразието си. Дори и най-взискателният модалист ще може да вземе шапка за себе си.

шапки

Трябва да имаш следващия сезон - шапки. Те са представени от голямо разнообразие от модели. Много известни модни къщи направиха своя избор в полза на класическа шапка с широки периферия, изработена от мек филц или друг вълнен плътен материал.

Марк Джейкъбс предпочете ретро шапки. Той представи на модата шапки с шапки, изработени от твърд филц. Те изглеждат доста стилни, така че не само като ретро любители, но и момичета, които предпочитат модерния стил.

Джорджо Армани и Елизабета Франки представят модели за бизнес имидж: елегантни хапчета за хапчета и универсални трилби. Моделите с нискотемпературни нюанси успешно съчетани с палто от класически изрезки и ярки шапки са подходящи за дъждобрани, модни пончоси.

Плетени шапки

Есента и зимата са времето на доминиране на плетени неща. Вълнени плетени шапки за мнозина се влюбиха. Те привличат вниманието с тяхната простота и уникалност. Моделите се различават по цветови решения, оригиналност на шаблона, наличие на помпоз или липса, начин на плетене. Носете плетени шапки с класически стил на палто и с младежки якета.

Днес в модата, плътно прилягаща глава на главата. Плетене го от вълна или мохер нишка.

Те носят такива модели на свободната си коса или с леко сглобена опашка. Някой предпочита да свали капачката до веждите и някой друг да я държи високо на челото.

Платки

Модни колекции от Антонио Марас, Москино и Гучи доказват, че шалчетата отиват не само на баби на село. С този гардероб те допълниха модерното женско изображение, давайки му малко провинциалност.

Стилистите демонстрираха много възможности за обвързване на забрадка. В допълнение към традиционния метод, той може да бъде навит под формата на турван, забрадка или да се превърне в широка ивица и да я върже отзад.

Някои дизайнери предполагат да комбинират не комбинирани - да се поставят върху шал под глава (класическа шапка, плетена шапка или капачка-ухото).

Модни кожени шапки

Топлите шапки, изработени от естествена кожа, дори при тежки студове, позволяват на собствениците си да ходят навън. През новия сезон, дизайнерите са помолени да се откажат от шапките-ushachok, предлагат необичайни стилове и оригинални цветови решения.

Красотата на кожените шапки ще бъде оценена само от скандинавските и руските модни момичета. Европейските жени топли кожени шапки едва ли са полезни. Температурният режим в Европа позволява да се носят шапки за красота, а не да се поддържат топли.

барети

Новите модни тенденции показват, че жените отказват да бъдат груби и се обръщат към нежност, женственост и романтика. През студения сезон 2018-2019 стилистите предлагат да си припомнят очарованието на френските барети.

Много дизайнери са изоставили обичайните тъпи нюанси за зимата и са представили ярки барети. Материалът, от който е изработена кърпата, може да бъде и най-неочакваното - от вълна до кожа и естествена кожа.

Кепки и кепи

Едно от най-стилните решения на този сезон е капачка. Кепи и капачките са представени с различни цветове и модели. Те перфектно се вписват във всеки стил. Те могат да се носят с пончо, яке, палто от овчи кожи или плик, съчетан с маратонки, груби ботуши, високи ботуши или ботуши.

тюрбан

тюрбан (восточная чалма) — модель головного убора знакома модницам еще с прошлого столетия. Сегодня тюрбан переживает новый виток популярности. Его смело можно отнести к классике головных уборов.

Эта модель хорошо смотрится на женщинах независимо от возраста. В этом сезоне ее носят поверх волос, надвинув до бровей. тюрбан удачно сочетается с шубой и приталенным пальто. Особенно актуальна шапка-чалма коричневого, кирпичного, синего, темно-серого цвета, декорированная крупной брошью.

Шлем

Шапката е плетена шапка, която ефективно предпазва от тежки студове и вятър. Шлемът е подходящ за момиче, което не се страхува да изненада другите с нейната оригиналност.

Избор на модел на шлем, трябва да се вземат предвид характеристиките на лицето, такава оригинална капачка не е за всеки. По-добре е незабавно да получите комплект, който включва шапка-шапка, шал и ръкавици. Носете шлем с просто палто или яке.

Всеки модел на зимна фея, предлагана от дизайнерите през следващия есенно-зимен сезон, е в състояние да даде на жената специален чар и индивидуалност. Сред цялото разнообразие е лесно да изберете стилен аксесоар, който да съответства на външния и цялостния стил на облеклото.

Фото сайта glowsly.com

Share:
Comments