Модерните прически за момичета са толкова различни! кои

Желанието да бъдеш красиво се ражда с момичетата.

Дори малки бебета на няколко години искат да се обличат.

Прическата е един от най-добрите начини да се даде образ на красота и чар.

Ваканционни прически за момичета могат да бъдат разнообразни, но прическата трябва да съответства на възрастта на момичето. Например, лесна, игрива прическа ще се побере в детската градина, която неволно ще предизвика усмивка. Но студентът от средната класа вече иска да изглежда възрастен.

Празнични прически за момичета на възраст 2-5 години

Момичетата от две до пет години са много активни, така че прическата за тази възраст трябва да бъде: първо, удобна (да не се стеснява) и второ, да се пази добре (за да не се разваля в неподходящо време).

Бижута за коса може да бъде истинско спасение за майки, които не притежават фризьорски умения. Орнаменти могат да бъдат направени дори и за малки с къса коса, които са от значение за 2-3 години.

С помощта на малки гумени ленти можете да направите красива прическа за момиче от 3-5 години.

Прическа «Ободочек»

Гумата е по-добре да се вземе един цвят.

1. Първо, внимателно отделете нишката в зоната на взрива и я съберете в опашката.

2. След това направете равна част. От едната страна закопчайте косата с щипка за коса.

3. Разделете свободната коса на 3 равни направления.

4. Сега централната опашка трябва също да бъде разделена на две направления, едната от които ще бъде плетена заедно със следващата нишка в опашката.

5. Продължете да тъчете опашки, тъкане във всяка предишна.

6. Свържете другата страна.

С помощта на същата техника можете да направите празнична прическа за момиче с преплетени струни.

Прическа «С переплетенными прядками»

1. Равенство.

2. Разделете две направления в района на взрива и направете две опашки.

3. Прикрепете косата от дясната страна с щипка за коса. Лявата страна е разделена на две направления.

4. Свържете дясната горна опашка и лявата нишка.

5. Разхлабете косата от лявата страна и я разделете на 2 нишки.

6. Затегнете лявата опашка с дясната нишка.

7. Остава да се върти по този начин опашките с нишки отново и да украсят основата с декоративни фиби.

Интересна и проста прическа "За къса прическа"

Тази прическа изглежда красива на наклонена раздяла. На страната, където косата е по-голяма, направете 4-5 опашки еднакви по цвят и размер с еластични ленти, след което завъртете всяка опашка около гумата.

Горепосочените техники за прически са най-удобни за създаване на празничен образ на момиче от детската градина.

Ваканционни прически за момичета на възраст 6-9 години

На тази възраст, като правило, момичетата вече имат дълга коса, което дава възможност за творчество и въображение. Момичетата на тази възраст искат да бъдат като принцеси, затова приемат експерименти, за да създадат магическа прическа.

За момичета с къса прическа можете също да изберете подходящия стил на прическата или да направите красив стил.

Прасенца "Dragonkins"

Техниката на тъкане на плитки под сладкото име "дракони" дава възможност за творчески експерименти. С помощта на тази техника можете да направите много красиви прически за момичета не само на средни класове, но и на ученици в гимназията. Можете да плитка такива плитки чрез директно тъкане, наклонена, в кръгъл. Също така, появата на прическата е повлияна от броя на плитките и дебелината на скобите.

"Къдри" за малка принцеса

Streaming къдрици - възможност за печелене не само за момичета, но и за малки принцеси. Тази прическа е лесна за употреба, въпреки че отнема време за работа.

Препоръчително е да използвате обикновени къдрици за коса или плитки, за да създадете къдрици като празнична прическа за момиче. Топлинният ефект ще има пагубен ефект върху косата на бебето, така че е по-добре да спрете да използвате извара или гладене.

Специални къдрици могат да бъдат дадени с помощта на щифтове, панделки или допълнителни елементи на тъкане. Добавете изображението, което може да бъде наклонено или сгънато, което се събира върху свободните къдрици. Това решение не само ще даде благодат на косата, но и ще направи по-издръжлив и удобен.

Кратките прически могат да използват вариации на прическите, които са описани за 2-5-годишна възраст. Къдриците на къси коси също могат да изглеждат печеливши, ако ги поставите правилно. За да не се използват агресивни средства за косата на децата, трябва да направите своя избор в полза на специализирани продукти, предназначени специално за деца.

Празнични прически за момичета над 10-годишна възраст

Към 10-годишна възраст повечето деца започват да предпочитат прическите за възрастни. Разбира се, това не се отнася за всички момичета. Някои момичета и в ерата на възрастта предпочитат леки и игриви изображения в дрехи и козметика. Въпреки това, при избора на прическа за момиче на възраст над 10 години, майката вече не може да разчита изцяло на собствения си вкус, е необходимо да се консултира с детето.

Scythe - най-добрият вариант за дълга и дебела коса. Различните техники на тъкане ще създадат оригинален образ не само за празника, но и за ежедневието.

Едно момиче с коса е строго консервативно изображение и приказна картина. Спат напомня за любимите приказки, принцеси. В допълнение към естетичния външен вид, космата също е практичен вариант. Косата, която е премахната по този начин, няма да пречи на това, което е актуално за празниците, което означава активни игри и състезания.

Много момичета харесват прическите, напомнящи "бизнес дами". По принцип това са различни варианти на "кифли" и "конуси".

Тази прическа е подходяща за всяка почивка и изглежда чудесно с празнично облекло. Освен това няма да са необходими специални умения за неговото прилагане.

Прическата се сплете с плитка за дълга коса

За прическа имате нужда от:

• една гумена лента;

• 2 плътни еластични ленти;

• невидими, фиби;

• декоративни елементи за декорация (ако желаете).

1. Грижете добре косата си и направете "опашка" на върха с плътна еластична лента. Над горната част на тялото (тя ще служи като рамка).

2. Внимателно разпространете косата върху гумената лента и я фиксирайте в основата с втора здрава еластична лента.

3. Останалата разхлабена коса е разделена на две направления и е плетена в плитки.

4. Вдигнете плитките около основата на "удара" и закрепете с невидими и стилето.

5. Добавете фестивал към изображението, като използвате декоративни косми за коса.

Тази прическа може да бъде направена и върху средна коса, само космите около "камъчетата" трябва да бъдат заменени с декоративна еластична лента или изкуствена плитка, подходяща за цвета на косата.

Share:
Comments