Модерни прически за кръглото лице - снимка. кратко, средно,

За да подчертае нейната личност и красотата на една жена, много внимание се отделя на косата. Изборът на прическа и подстригване е важен момент, защото искате да подчертаете достойнството на екстериора, а не недостатъците му.

Преди да изберете една от опциите за себе си, трябва да видите много снимки, за да видите как ще изглеждате с определена подстригване. Подстригването се избира в зависимост от характеристиките на лицето на момичето. Какви прически трябва да обърнат внимание на куклите дами?

Къси прически за кръгло лице (+ снимка)

По някакви необясними причини жените вярват, че след като имат кръгло лице, трябва да забравим за къси прически. Това изобщо не е така. Късите прически са различни. Ако изберете правилния прическа, можете да постигнете, че лицето ще изглежда по-малко голямо и ще бъде по-добре да видите скулите.

Подстригване с абсурдно име piksi - това е най-добрият избор за красавици, които отдавна са искали да направят кратка прическа, но твърде притеснени, че просто не им отговарят. Pixie е универсален, тъй като ще изглежда страхотно дори ако природата на косата ви не е много дебела и много секутся. Няма значение кой тип коса имате. Pixie ще изглежда зашеметяващо за всяка жена.

Подобно на всяка друга прическа, състояща се от много слоеве, пиксият визуално боли лицето и изглежда по-удължен от кръг. По-близо до линиите трябва да са малко по-дълги от тези на гърба на главата и главата. Елегантният преход изглажда разликата между дължината на нишките на различни места.

Тази подстригване може да се комбинира с взрив, ако тя ще бъде смляна или наклонена. С прав рефлекс, прическата на пиксела не изглежда много хубаво, защото момичетата с кръгло лице искат визуално да променят формата си поради успеха на прическата. Правилен взрив ще подчертае само това, което бихте искали да скриете.

Ако смятате, че вашите черти на лицето са прави, тогава асиметрична прическа ще бъде отлична възможност за кратка подстригване. Най-големият плюс на такива прически е, че те могат да бъдат подредени по различни начини. На работното място можете да отидете с един стил и на парти, за да се появи вече от другата страна. Хората няма да се уморят да се чудят как може да изглежда толкова различно, докато в същото време с една и съща прическа.

Предпочитайки асиметрична прическа, подгответе се за това, че трябва да отделите много време, за да сте сигурни, че косата е точно така, както искате и на всеки няколко часа косата трябва да се коригира и освежи, което не е прекалено удобно.

Подобно на прическата на пиксела, по-добре е да не се изпърсне косата на косата с равномерно удряне по същата причина. Разбира се, ако искаш да имаш удар, после направете коса и го оставете настрани.

И не забравяйте, че след като вече сте решили кратка прическа, тогава трябва да обърнете специално внимание на външния вид на лицето си. Погледът на човека, който ви гледа, ще бъде фиксиран на лицето ви. Това означава, че гримът винаги трябва да е идеален, а самата кожа е в отлично състояние.

Прически със среден размер за кръгло лице (снимка)

Косата със средна дължина се счита за коса, чиято дължина достига раменете. За такива коси има огромно разнообразие от прически, които могат да подчертаят основните предимства на външния ви вид и да придадат на заинтересованите възгледи на хората около вас.

Някои от тези прически са подходящи само за лица от определена форма, а някои са универсални. Сладко момичетата, правилно избирайки подстригване, могат да я използват, за да изглежда лицето по-тънка.

Една от тези магически прически е каскада. Тя може да бъде положена по много начини, но всеки път ще изглеждате чудесно. Защо? И защото каскадната прическа е универсална и подходяща за момичета с коса от всякакъв вид. Ако сте щастлив собственик на умен дебел косъм, тогава каскадата допълнително ще подчертае красотата на вашата коса. Не се отчайвайте, защото косата ви е много тънка, защото на тази коса каскадата няма да изглежда по-зле.

За кръглото лице, добра опция е да изрежете страницата. Тя изглежда най-добре на средна дължина коса. Забележително е, че визуално добавя блясък на косата и ви помага да направите някой от вашите изображения още по-изразителен и необикновен.

Единственият недостатък на тази прическа е, че тя не отговаря на момичетата с къдрава коса. Разбира се, ако те са готови да приведат косата си няколко пъти на ден, няма да има проблеми. Но много от тях не искат да развалят структурата на косата с подобна процедура. Факт е, че на гладка и копринена коса, такава прическа изглежда много по-привлекателна, защото е много по-хубаво, когато нишките се понижат и не излизат в различни посоки.

Прически за кръгла лице за дълга коса (снимка)

Дългата красива коса винаги е била идеална за жените, за която исках да се стремя. От самото детство момичетата се грижеха за косата си и направиха всички видове маски да растат по-бързо. Мнозина се сблъскват със ситуацията, когато искате да промените нещо по ваше изображение, да промените прическата си и е жалко да отрежете шикозната дълга коса, която е нараснала в продължение на много години. За тези момичета има много различни подстригвания за дълга коса. Не е нужно да ги съкращавате твърде много, но определено ще получите нова красива подстригване.

За собствениците на кръгло лице, стълбата ще бъде добър вариант. Тази подстригване се препоръчва на тези от по-слабия пол, които искат да подчертаят красотата и обема на косата си.

При дълга коса стълбата изглежда чиста и елегантна, което позволява на момичето с тази прическа да изглежда по-светло и да се чувства много по-уверено, дори в компанията на непознати.

Подстригване за кръглото лице (снимка)

Такава прическа се радва на безпрецедентна популярност сред жените от различни епохи от дните на Древен Египет. Каре е от различни видове и всеки от тях е подходящ за тромави дами.

Завършени квадратчета - това е прическата, която ще ви помогне да подчертаете елегантността и женствеността си. Тя се различава от стандартния квадрат, тъй като косата не е нарязана на права линия, а на определени стъпки. Често градуираните квадратчета са объркани с каскада, но това са две напълно различни прически.

Ако челото изглежда много високо, предпочитайте площада със страничната част и наклонените бретончета. Бретонът частично ще скрие челото ви и лицето ви ще ви направи по-тънки, визуално бузите и подчертаването на скулите.

Нарязването на квадрата е лесно за подреждане. Има много опции за оформяне, така че определено ще изберете за себе си този, който изглежда най-простият и удобен.

С тази прическа можете да изглеждате различно всеки ден. Косата може да бъде изправена или навита навътре или навън.

Гърди за кръгло лице (снимка)

Собствениците на кръгло лице често искат да направят такава прическа, че формата на лицето се променя визуално и става по-удължена и дълга.

Ако искате да имате бременност, но не знаете коя е подходяща за вас, тогава разчитайте на характеристиките на вашите прически. За момичета с дълга коса, дълъг и прав реборд ще бъде отличен избор. Не е необходимо тя да е дебела. Такава прическа подчертава красотата на очите и подчертава скулите.

Многоцветната и наклонена ресни ще изглежда най-добре на къса и средна коса. Този тип бръмбари ще се превърнат в истински жизнен пръстен за тромави момичета, защото те могат визуално да намалят ширината на лицето и да го направят по-удължен.

Козина за кръгла лице

Особеността на тази прическа е, че тя помага да направи лицето визуално тънка и не подчертава своята кръгла форма. Прическата е направена така, че предните нишки да останат дълги, а косата на върха да е положена по такъв начин, че да се създаде ефектът на "голяма глава".

Момичетата с кръгло лице ще се справят добре с такъв боб, в който предните нишки на няколко сантиметра надхвърлят линията на брадичката.

Искате ли да скриете пълнотата на лицето си с такава подстригване? Това е възможно, ако косата е постоянно изравнена и поставена само със сешоар и гребен, без специално навиване на отделните нишки. Кърлата само ще увеличи визуално лицето.

Не се страхувайте да експериментирате повече с външния си вид с цвета на косата (вижте снимката по-долу!) И опитайте всичко ново, защото животът е един голям експеримент, а ако не сега, кога друго?

Share:
Comments