Мода за фризьорство мода 2014

Лятото е свършило и е време да се определи с есенния стил. Какви прически, прически и цвят на косата ще бъдат модерни тази есен? Преглед представляват стилистите на център за красота Noble Manor.

Един от основните интриги е идеите в боядисването на косата. Те до голяма степен определят основните тенденции и посоки на фризьорската мода. Както в летните колекции, тази есен се доминира от монохромни цветове. Основни нюанси: цялата гама от естествени тонове; червено, от "natyurel" до "extreme"; кафява топла скала; студена тъмна пепел и скъпа тъмна руса. Но ярките блондинки няма да останат в скута. Самото нюанси на супер светлата блондинка ще стане малко по-меко и по-естествено: по-малко сива платина и по-скандинавска руса.

Монохромната живопис прекрасно отразява основните тенденции в прическите:

  • Дълбоко откъсване отстрани
  • Трудна опашка
  • Плътни връзки
  • Необичайни тъкани и плитки, облечени във високи прически.

Основната тенденция в допустимите отклонения за есента са вариациите по темата за боб, зрелищни класики и ретро варианти. Не е случайно, Боб - най-женственият от прическите, който цари на модните подиуми. И най-обещаващата продължителност на тази прическа е определено средна.

Женска, секси и красива - така можете да опишете ретро стил на 60-те, представен от триизмерни прически с различна дължина. Ето защо той отново става любим не само на подиума, но и на блясък.

Коментари

Арина 09.09.2016 Наистина ми харесва червеният цвят на косата! Дълго време мечтаеше за това, но все още не можеше да реши, докато не се обърнах случайно към господаря си към действията на големия. Сега имам прекрасен червен цвят на косата, който ми е много подходящ! Затова ви съветвам да решите и да опитате нещо ново!
Share:
Comments