Приказки на източните принцове

Съвременният свят се променя, но руските дами не избледняват надеждата да се срещнат с техния принц. Ако през миналия век дамите се опитаха да спечелят сърцата на западните "царе", то през новия век повечето от тях се обърнаха на изток. И всичко това, защото източните мъже са в състояние да третират жени като царици, което не може да се каже за западните и руските господа. Ето защо повечето жени, без колебание, тичат след "арабски шейх" или "турски султан", което й обещава приказка и безгрижен живот.

Но много жени по-късно са разочаровани от страхотната любов на Изтока. И всичко това, защото самите те излязоха с тази приказка, като не искаха да видят всички аспекти на бъдещите отношения.

Нейната приказка

Той ме комплимент всеки ден и ме третира като кралица. Това още веднъж доказва, че той е влюбен в мен. Мога да разчитам на неговата любов и разбиране в бъдеще.

Нейната истина

Ориенталски красив по-често вижда във вас обект за сексуално развлечение. Руските жени са свързани с достъпността. Докато местната жена няма да бъде обсъдена подробности за бъдещата сватба, тя няма да позволи на гаджето й. Ето защо един джентълмен от Изтока умело съблазнява руски момичета, за да постигне своето място за секс. И след това той може да премине към друга "жертва" без колебание.

Истината на живота

В източните страни, за да се постигне положението на една жена, трябва да мине през дълъг стадий на ухажване, който включва комплименти, дарения на дарове. На романтична сцена местната дама се грижи напълно и изпълнява капризите си. Момчетата от детството са научили изкуството на съблазняване, иначе те нямат шанс да постигнат сърцето на момичето. В допълнение, младоженецът трябва да предложи на момичето достойно количество пари или злато (откуп). Това е важно условие за бъдещи отношения.

Религията задължава ориенталците да даряват жената със злато, едва след това тя може да стане негова съпруга. На изток една жена рядко се влюбва в мъж и губи главата си от нежните си признания. Местната дама е практична и разумна, тя винаги "пипва в чантата" на потенциалния младоженец. Какво не може да се каже за руските красавици, които в повечето случаи слушат сърцето си.

Нейната приказка

Избраният ми обещава добро отношение към мен след сватбата. Той твърди, че няма да имам нужда от нищо. Не е необходимо да работя и да разреша сложни житейски проблеми. Той ще направи всичко сам.

Нейната истина

Руските жени са известни със своята добра природа и икономика. В допълнение, те са търпеливи, нетърпеливи и добре поддържани. Разбира се, ориенталското "macho" иска да има такава жена. Той е удобен и престижен.

Но както показва практиката, отношението му към жена след сватбата може драстично да се промени. Първо, той може да създаде брутална рамка за съпругата си, като ограничи част от свободата си. И той има пълно право на това по ислямските закони. На второ място, той може да премине към любовници или други жени, които също имат пълно право.

Истината на живота

Всъщност една жена на Изток е много почитана, ако тя е праведна и живее според предписанията на Корана. "В краката на майката лежат портите на рая" - така е писано в Свещената книга. Славянска жена, дори ако тя промени религията, ще бъде трудно да спечели статута на "праведна жена" на Изток, особено ако съпругът й не е първият човек в живота си.

Източен човек рядко уважава и уважава руснака. Друг въпрос е дали тя може да осигури не само пари, но и да подобри живота си. Тогава една жена може да очаква добро отношение. Ориенталските мъже изчисляват. Като правило, за руските дами, необразовани източно красиви мъже от семейства с ниски доходи "се придържат". Те искат да подобрят качеството на живота си и следователно една самодостатъчна руска съпруга ще бъде третирана с цялото си уважение, хвалейки я на небето.

Момичетата, които са решили да свържат съдбата с човек с гореща кръв, трябва да знаят по-добре за него. Това, че съпругът ви уважава в източната страна и слуша вашето мнение:

  • носете образа на прилична жена: облечете се скромно, намалете броя на приятелите си и се отървете от клюките,
  • да се интересува от живота и здравето на своите роднини е много важно за ориенталски човек,
  • да бъде добра любовница.

Ако една руска дама иска да се ожени за ориенталски принц, тогава е по-добре да го направите у дома си. В своята страна една жена е защитена от възможните последици от неуспешен брак. Не е нищо за хората, които казват: "Изтокът е деликатен въпрос", така че откритата руска душа изобщо не може да я разбере.

Текст: Светлана Ахи

Share:
Comments