Мнението на жените: руснаците не се нуждаят от чуждестранни

Коя от жените не се възхищаваше на детството на историята на Пепеляшка, което направи пътя "от кал до богатство" за една нощ. Трудно работещата Пепеляшка, след цялото мъчение, получила заслужена награда - красив принц и възможността да бъде наречена кралицата в бъдеще. Разбира се, не би могло да има без магия, но в суровата ни действителност има и истински чудеса, а принцовете все още не са изчезнали!

Историята на Кейт Мидълтън, просто момиче, което успя да се вмъкне в съпрузите на един от последните ергени принцове на Европа, може да послужи като повод за мечтите на други момичета по целия свят. И Грейс Кели, грабна от съперниците на принца на Монако? И Метте-Марит Хоиби, самотна майка, която стана принцеса на Норвегия? Вярно е, че докато всички коронийски принцове са заети, но има малко, което не се случва.

Руски жени все още не са били виждани в бракове с мъже със синя кръв, въпреки че между тях има съпруги на европейски благородници. Порталът "Женско мнение" организира проучване и установи дали руснаците са готови да приемат примамливо предложение на ръка и сърце от принца, ако внезапно бъдат получени.

48,4% не се нуждаят от кралски лица, вече имат своите "принцове", които няма да обменят за никого. Особено, те казват, че да бъдеш принцеса не само живее в лукс, но също така изпълнява много трудни задължения и непрекъснато е на публично място. Още 41% от анкетираните първо биха оценили личните си качества и след това ще вземат решение. За тях способността да се разбираме с човек е по-важна от богатството и популярността му. Според мнението на 10,6%, в никакъв случай не бива да пропускате тази възможност: след като я предложат - е необходимо да я вземете, но там ще бъде "толерирана - ще се влюби в любовта". В допълнение, европейските князе се считат за интелигентни и култивирани хора, следователно, оставяйки за един непознат на замък, можете да се надявате, че ще получите в добри ръце.

Тези, които желаят да се оженят за принц или най-малко благородник, трябва да вземат под внимание, че рядко се появяват в "Макдоналдс" и не учат в техническите училища. Трябва да се опитаме да влезем в кръга, където е възможно да се срещнем с такъв човек: да влезеш в добър европейски институт или да се опиташ да получиш работа в двореца. Разбира се, това е скъпо предприятие, но ако имате късмет, всички разходи ще бъдат възстановени с отмъщение.

Изследването обхваща 2060 души от 20 до 45-годишна възраст, жители на 111 града в Русия.

Share:
Comments