Мнението на жените: не е нужно истинският човек да може да

В Узбекистан и в други страни от Централна Азия пилаф няма доверие да готви за жени. В Кавказ се изсипва стръмно тесто за кинкала със силни човешки ръце. Най-добрите готвачи на света са мъжете.

Въпреки вкоренения стереотип, че истинският човек не принадлежи в кухнята, силен секс често достига до това древно женско изкуство. Въпреки това, някои хора, напротив, считат за унижение на достойнството си не само да изпържи яйца, но и да приготвят чай за жена си.

Порталът "Мнението на жените" реши да разбере какво мислят жените за това. Дали някой красив принц един ден да свали бронята си и да облече престилка и шапка на готвача?

Преобладаващото мнозинство от руските жени смятат способността на човек да готви - приятно допълнение към основните положителни характеристики. Но по желание. Тази опция беше избрана от 67,7% от респондентите. Съпругите не изискват съпрузи кулинарни шедьоври в духа на Александър Seleznev и дори се съгласяват на прости ястия като пържени картофи или яхния.

26.5% виждат готвенето като свято задължение на всеки истински човек. Вярно е, че някои се грижат основно за собственото си благосъстояние. "За да не ям на обществени столове в случай на нещо, което аз не хапвам, и аз мога и моята съпруга да се забавлявам с добра вечеря" - както каза един от участниците в анкетата.

"Един истински човек няма място в кухнята" - категорично заяви, че 5,9% от руснаците. Фенове на готвене смятат за матраци. Никой обаче не се съмняваше в мъжествеността на големите готвачи и пера на кораби, очевидно защото това е тяхната професия и начин на спечелване, които от незапомнени времена се смятаха за смели.

По този начин руснаците са щастливи в това отношение. Жените са готови да им простят неспособността да готвят нещо по-сложно от сандвич със сирене. Въпреки това, поради факта, че съпругата и съпругът често работят в модерно семейство, дамите предпочитат тези господа, които не правят грешка, когато ги канят да готвят нещо, ако закъснеят по време на работа.

Проучването е проведено сред 3550 жени от 116 града в Русия. Възрастта на респондентите е от 20 до 45 години.

Share:
Comments