Лунният календар на допустимите отклонения за месец август

Промяната на прическата привлича промяна в образа и оттам през целия живот. Август 2013 г. е напълно готов да подобри собствения си живот, както и да се отпусне с любим човек. Този месец жените имат много голяма нужда от промяна в картината. Да! Ние, жените, искаме постоянно да се променяме, да живеем по-богато, да усещаме вкуса си по нов начин. Промяната на косата ви помага да усетите този вкус, да се насладите на емоциите и реакцията на другите.

Повечето хора през август, особено в края на месеца, чувстват повишаване на креативността, стават по-внимателни към противоположния пол, се стремят към съвършенство. Вече знаем много за влиянието на луната върху тези стремежи. Толкова, за да се запази календар на преминаването на луната под влиянието на различни съзвездия. През август новата луна и пълнолунието падат на 7-ми и 21-ви. Най-голямо влияние оказват жените през първото и последното четвърт на луната, този път от 14 до 20 и от 28 до края на месеца. Просто имайте предвид, за себе си по време на периоди, когато астролози дават голяма безусловна "добра" за посещение на фризьорски и дизайнерски студиа - това е 8 и 9 август (съзвездието Дева) и през последното десетилетие на месеца (25, 26, 27 август).

Луксозни календарни прически за август 2013 г. - перманентна коса

Наистина, за да откриеш нова, достатъчно е да се отърсиш от забравения стар. Кърлингът на косата е такъв древен процес, който преди 400 години беше актуален за средновековните красавици. Днес обаче имаме много повече начини да го приложим. Например "гладене" - доскоро тази дума ни причини асоцииране с гладенето. И сега с негова помощ ние красиво къдряме или стил косата си. Според лунния календар най-благоприятните дни за химическа вълна ще бъдат 25 август, 26, 27 август или в началото на месеца от 8 до 12 август. Но "химията" и оцветяването не се препоръчват на 16 август, както и на пълнолуние и нова луна. В други дни с успех можете да използвате електрическо желязо. Трябва да кажа, че неговите прототипи бяха известни през 18 век в дамите на горния свят, които не можеха да се появят без благоговение в обществото. Подготовката за вълна включва измиване на косата и прилагане на климатик. Въпреки модерното керамично покритие, този метод все още травмира косата, така че при измиване на главата винаги трябва да използвате маски или балсами.

Луксозни календарни прически за август 2013 г. - оцветяване на косата

Август 2013 г., луната започва да расте в средата на месеца, така че цветът на косата по това време ще остане достатъчно дълъг. Можете да боите косата си след пълнолуние, от 25 август до 29 август, луната ще бъде под съзвездията на Телец и Близнаци, което има благоприятен ефект върху оцветяването на естествени багрила. Напоследък имаме доста голям брой козметични продукти за боядисване на коса, но много от тях се завръщат към известните лечебни багрила - къна и бама. Сериозна алтернатива на цветовете на косата е къна - използването й съчетава няколко функции - оцветяване, лечение и терапия. След къна косата става блестяща и послушна, суха себорея се третира и самата коса се укрепва заедно с космения фоликул. Когато се оцветява с къна, освен лавсъния (растението, от което се произвежда къна), използвайте суроватка и етерични масла. Но е необходимо да се помни, че къна не се измива, след боядисването е невъзможно да се направи химическа вълна и да се боядисат косите с химически бои за коса, докато косата, боядисана с къна, бъде отрязана. Хена перфектно оцветява сива коса, тя може да се използва у дома. Не боядисвайте косата си на 30, 31 и 21, 22 август.

Лунен календар на приходите за август 2013 г. - благоприятни дни за прически

Лунният календар не е достатъчно лесен. В допълнение към периодите на растеж и спад на Луната, много компоненти са взети под внимание. Това са характеристиките на влиянието на фазите на луната, нейното местоположение в определена четвърт, на празната луна (без курс) и най-важното - като се вземе предвид взаимодействието на всички тези фактори. Точките "тъкат" ви позволяват да определите дните, в които посещението на фризьора е най-благоприятно, както и "забранените дни". Календарът на прическите не се повтаря - всяка година и всеки месец те имат само своя, уникален хороскоп. Въпреки факта, че през първата седмица на месец август луната намалява, този път е много благоприятен за посещение на фризьорския салон. Създайте смело изображение, то ще бъде от полза за вашия мироглед. Можете да експериментирате на 5 август - всички прически, прически, стилистика ще бъдат успешни. Нарастващата луна от 8 август до 20 август също допринася за посещение на фризьора. В края на месеца, най-добре е да направите прическа на 23 август, 24, 28 август.

Лунният календар на приходите за август 2013 г. - неблагоприятни дни за допустими отклонения

Неблагоприятните дни през август могат безопасно да бъдат наречени 7 и 21 август - това е пълнолуние и нова луна, а също и на 19 август - почти преди пълнолуние. Астролозите предупреждават - в наши дни можете да намалите късмета си. Не се подстрижете в края на месеца. 25, 26, 27, 30 е по-добре да откажете манипулации с коса. Но дори и тези дни са доста подходящи за лечение на билкови отвари и тинктури.

Лунният календар на приходите за август 2013 г. - заключение

Учените са изчислили, че човек може да расте от 90 000 до 150 000 косми на главата си. В продължение на три дни, косата расте средно 1 мм, около 12 см годишно. Между другото, през лятото те растат по-бързо, отколкото през студения сезон. След 50 години растежът на косата се забавя и расте по-бавно, отколкото в 15-30 години. Малцина знаят, че самата коса е еластична - тя може да бъде опъната за 1/5 от дължината, но бързо се връща в първоначалното си състояние. Най-дебелата коса има червенокоси хора, но те могат да бъдат много по-малки от доста тънка лека коса. Блондинките имат най-много косми (до 150 хиляди). Първите косми се появяват в детето в продължение на 4-5 месеца на развитие - още преди раждането. Космите покриват 90% от човешката кожа. Животът на обикновена коса може да бъде от 2 години за мъже и 4-5 години за жени. Женската коса седи по скалпа много по-дълбоко - около 2 мм.

Лунният календар ще ви помогне да запазите косата здрава и красива. Оставете се да бъдете стилни!

Share:
Comments