Ако някой казва, че не вярва в любовта ...

Ако човек ви каже, че не вярва в любовта, първо, знайте, че ще трябва да бъдете труден, да бъдете предпазливи и търпеливи. В близко бъдеще може би не очаквате нищо добро.

Но ако въпреки всичките си негативни изказвания собствените ви чувства остават искрени, съвсем възможно е всичко да се изплати в бъдеще.

Така че, трябва да осъзнаете, че с такава категория мъже да изграждате отношения е доста трудно. Тъй като, след като са избрали позицията на "неверие" за себе си, човек обикновено се свиква с него, започва да се чувства силен, уверен и неуязвим към неприятни "проби" на съдбата.

Първият от възможните видове разсъждения може да се окаже наистина циник. Поради възраст или други причини той все още не е научил кои искрени взаимоотношения са и не чувства сериозността си. В края на краищата човек, който никога не го е преживявал, лесно се отказва от чувството.

Вторият тип е онези, които са имали любов, но не искат да се повтарят. И отказвайки съществуването на любов, той се чувства сигурен - убеждавайки се от всичките си умствени сили, че всичко е наистина в живота и е. Това, което боли боли в миналото, в повечето случаи е неразделно чувство или взаимно, но завършва с предателство на жената, измама, предателство.

С всичките си добри усилия, насочени към възстановяване на спокойствието на партньора, тези хора могат да останат дълго подозрителни, ревниви и дори враждебни.

Ако имате човек, който напълно отрича възможността за съществуване на любов - в никакъв случай не трябва да се опитвате да го убедите, да принудите да приемете вашата гледна точка. Ако сте циник, помислете дали Вашето търпение е достатъчно, за да се опитате да го "образовате". И дали такъв човек ще ви бъде благодарен, дали ще може да оцени чувствата ви, защото най-вероятно е свикнал да използва близки хора, без да ги отговаря с реципрочност.

Ако неверието в любовта е просто маска на опитен човек, способен на нормални човешки взаимоотношения - опитайте се да покажете своята искреност и грижа. Не разочаровайте някой, който вече е разочарован. Не се натрапвайте или воювайте, защитавайте вашата правосъдие.

Share:
Comments