Лунен календар на приходите за април 2013 г.

Април 2013 г. се прогнозира от астролозите като месец на контрасти в двусмислената година на "Тъмната змия". Комплексната работа ще бъде заменена от забавления и развлечения. Въпреки че се очаква напрегнат период в обществения живот, има големи възможности за установяване на взаимоотношения, разбиране на техните действия и действия. Този период ще накара онези, които могат да издържат основното кредо от април - самоконтрол и самоконтрол - са по-упорити. Първата топлина причинява на жените да свалят шапките си, а красотата и прическите - отиват на едно от главните места. Хороскопът на лунната светлина ще ви помогне да изберете точното време, за да отидете на фризьор в съответствие с целите си.

Ако погледнете лунния цикъл на този месец, можете да видите, че в началото на месеца луната ще отслабва, затова не бива да се втурвате в кардинални промени във външния вид. Най-малко до 11 април - докато луната навлезе в съзвездието на Телец. Пълната луна пада на 25 април. Не забравяйте да отбележите деня на новата луна - през април това е десетият ден. Тези дни, трябва да се въздържат от всякакви действия с косата. Също така отбележете дните, когато луната минава под най-благоприятните знаци на Дева и Телец - с изключение на 11 април 12, това е 21, 22 април. От 3 април Луната активно се разраства - това е четвъртото тримесечие. И след пълнолуние от 26 април също активно намалява.

Луксозни календарни прически за април 2013 г. - оцветяване на косата

Прекрасен ефект от боядисване на косата може да се получи през първите десет дни на месеца. До деветия ден, дори и с настъпващата луна, боята ще остане красива благодарение на преминаването на луната през признаците на Водолей, Риби и Козирог. В този момент идеалното решение е да направите оцветяване и подчертаване - косата не расте дълго време и боята се държи перфектно на нишките. Сега техният растеж е бавен и можете да го направите без по-дълъг период от време. Можете да оцветите косата си след килване след три или четири дни, с изключение на дните на пълнолуние и нова луна.

Лунният календар на прическите за април 2013 г. - подреждане на косата

Перфектно в този момент ще запази и навиване. Смаляващата луна ще позволи на химическите препарати да влияят по-внимателно на косата. Тъй като химическата вълна на косата трае от 3 до 6 месеца, струва си да изберете времето според лунния цикъл. Ако ви харесва кривообразен вълнообразен и природата ви е дала абсолютно права коса - не се обезсърчавайте! През април, поне за известно време, но можете да направите корекция на косата си. Особено - преди лятото. Така че, заредете омекотяващи гелове и овлажняващи кремове - и напред, в салона! Благоприятни дни за вълнение - 2, 4, 5, 6, 7, 8 и от 18 до 23 април.

Луксозни календарни прически за април 2013 г. - благоприятни дни за прически

В началото на април залязващата луна ще премине през съзвездията Стрелец, Козирог, Риби и Водолей. За растежа на косата, това не е много хубаво време, но е напълно възможно да се направят процедури за укрепване на корените на косата и лечението. Разбира се, можете да получите подстригване тези дни, но не бързайте да драстични промени. Изчакайте най-благоприятните дни след новата луна. Можете спокойно да отидете на стилистите: 12, 13, 21, 22 април - това са дните, когато се усеща влиянието на съзвездията Дева и Телец. От 18 до 24 часа всеки ден можете да отидете до фризьора - прическата ще се впише перфектно в изображението, практически изключен дискомфорт. Това е страхотно, ако имате достатъчно партита и празници по това време - можете да демонстрирате доста различни ваши образи и да бъдете на върха на "кураж". Краят на месеца принадлежи на Стрелец и Козирог - в комбинация с настъпващата луна може да се очаква известно намаление на жизнеността, прическите ще растат за дълго време. И ако косата ви е отслабена и се нуждаете от помощ, ще трябва да плащате много внимание и грижи за тях всеки ден. Определете вида на косата си и направете маска от народни средства. Експерти казват, че след измиване на косата, не трябва да държите кърпа на главата си от дълго време - по-добре е да изсушавате естествено косата си. За да се третира косата, маските се правят два пъти седмично. С здрава коса достатъчно веднъж месечно, за да ги подхранва. Доброто народно средство за растежа на космите е отвара от коприва. Изплакнете ги след измиване и те ще растат по-бързо, освен това те ще станат живи и блестящи.

Луксозни календарни приходи за април 2013 г. - неблагоприятни дни за допустими отклонения

Нека отново да отбележим онези дни, в които астролозите просто категорично забраняват прическата - това са дните на новата луна и пълната луна. Това е 10 и 25 от датата. Внимавайте да не отидете в бръснарницата и най-късно на 4 и 5 април да се ограничите до обикновена корекция без големи промени. Не забравяйте, че годината на черна змия дава късмет на тези, които имат търпение и търпение. Затова отделете време и Луна ще ви каже правилното решение. Между другото, неблагоприятните дни за растеж и косене могат да бъдат напълно използвани за добри цели. Става въпрос за процедури за депилиране на коса.

Луксозни календарни приходи за април 2013 г. - Заключение

От самото начало на месеца до средата на април, луната намалява и след това започва да расте. Много от нас вече са убедени, че растящата луна е подходяща за промени и отговорни действия не само във фризьорския салон, но и в живота. Ако стигнете до заключението, че промените са необходими за вас - започнете да действате точно сега, на растящата луна. Можете да създавате, изграждате, вземате и натрупвате енергия, натрупвате сила и спазвате това, което можете да спестите.

Между другото, на растящата луна можете да се запознаете със стеснените кукери. Хората са по-склонни да се докоснат и да изглеждат по-привлекателни един за друг. Мъжете дават повече внимание на жените, а момичетата им отговарят по същия начин. Открийте бизнес или реорганизирайте старите, установете нови връзки и сключете договори и, разбира се, променете имиджа си - бъдете красиви и добре поддържани. Хороскопът на прическите ни помага да използваме природните сили за нашите цели. И ако се нуждаете от нещо, което да се разруши или реорганизира - избухващата луна ще ви помогне да я направите в пълна сила. Не забравяйте, че Луната непрекъснато се променя, следвайки своите неизречени правила. Гледайте я и постигайте успех!

Share:
Comments