Лунен календар на допустимите отклонения за юни 2013 г.

Юни 2013 г. се отличава с факта, че на 4 номера ще бъдем в състояние да наблюдаваме частично затъмнение на луната. Какво означава това за календара на приходите? През първия летен месец благоприятните дни за прически са много по-големи, но все пак по време на лунното затъмнение е необходимо да се ограничат екскурзиите до фризьора. Както знаем, един от най-критичните дни за астролозите за рязане на коса нарича новолуние (8 юни).

Смята се, че лунният ден започва по време на издигането на Луната, точното време, когато нашата "забележителност" преминава от съзвездието към съзвездието, се нарича Лунен Транзит. Реалната кулминация на влиянието е пълната луна (23 юни), т.е. моментът, когато нощната господарка заема опозиция на слънцето, след което всичко започва в низходящ ред. През 2013 г. юни започва на лунния ден. Тъй като Луната е в Риби, този ден може да бъде изпълнен със стрес и напрежение. Дори може да се появи някаква агресия.

През тези няколко дни, които попадат в първото тримесечие на луната, трябва да сте особено внимателни към вашето здраве и със сигурност не трябва да правите нищо по отношение на сериозни промени във външния вид. Последното тримесечие на Луната, съвпадащо със съзвездията на Риби, Овен и Телец, включително затъмнението, не може да повлияе позитивно на нашите прически. По-скоро, напротив - косата може да покаже всичките си съмнителни качества - непокорните нишки се разцепват, изсъхват и не се вписват добре. Ето защо, през първата седмица на юни, отделете време за укрепване на косата, лечение и поддържане на здравословен начин. Но следващите дни са страхотно време за промяна на изображението. През юни най-благоприятното време за прически е само в средата на месеца.

Луксозни календарни прически за юни 2013 г. - перманентна коса

Perm perm от известно време прави косата ни по-гъвкава. Лекота на полагане, блясък, красиви къдрици - всичко това напълно оправдава негативните аспекти. Не е тайна, че химическото растение изсушава косата. Изчакайте, докато растат до пълно обрязване, ще имат много дълго време, ще трябва да се справят с тяхното възстановяване. Сравнявайки косата с всякакви растения, може да се приеме, че просперитетът пряко зависи от почвата, на която растат. Ето защо, преди всичко ги хранийте. Провеждайте масаж на главата или използвайте специален серум, за да подхранвате скалпа, за да подсилите кръвообращението на кожата и дайте на косата нова енергия.

Но самата вълна на лунния календар може да се проведе на 14, 15, 16 юни, а в началото на месеца на 3,4, 5 номера. Не забравяйте, че боядисването на косата след вълнение не се препоръчва. Ако искате да навиете къдрава без химия, вземете калерчето на различни форми и експериментирайте. Най-добре е да пазите къдриците на 4,5,6 юни. Захранвайте косата и витамините - преди всичко, коригирайте правилното хранене, ползата от лятото е достатъчно пресни зеленчуци и плодове.

Луксозни календарни прически за юни 2013 г. - оцветяване на косата

Разбира се, не всички момичета вярват в силата на природата и на луната, но мнозина вече са се уверили, че тази практика работи. Лунният календар определено зае своето място в рутината на съвременното момиче, понякога дори надминавайки обичайния календар със 7 дни от седмицата и 12 месеца. След този календар денят на боядисване на косата също има значение. Няма да повярвате! Ако си боядисваш косата на втория ден на Луната, можеш да забогатееш! Боядисването на косата в началото на лунния цикъл изобщо заплашва грандиозна кариера. Ще бъдете уважавани от колегите си, ще има сила, нови идеи ще възникнат в главата ви. На третия лунен ден е препоръчително да се използват само естествени багрила. През юни 2013 г. тези дни са 8, 9, 10 юни. В сряда, 12 юни, можете успешно да озарявате косата си. Боядисването на коса в петък 13 и събота 14 може да ви направи супер сексуални.

Лунният календар на приходите за юни 2013 г. - благоприятни дни за допустими отклонения

Най-благоприятните дни за рязане на косата, както знаете, когато луната преминава през съзвездието Телец, Козирог и Дева. След такива подстригвания косата остава здрава и здрава. изискан и добре поддържан Техният външен вид не се нарушава, дори и когато те са напълно развити в. Това е 5, 6 юни, а също и на 14, 15, 16, 24 юни. Този месец, съзвездие от Стрелец съвпада с нарастващата луна, за да можете да използвате благоприятно този път - да обуздае до въображението си, да експериментират с асиметрични прически и стайлинг. Красиво ще изглежда и прическа в комплекс с боядисване на косата в различни цветове. 9, 10, 27, 18, на 19 юни - косата няма да растат толкова бързо, но това се компенсира от по-здрави и добре поддържан оглед коса. Време от 22 юни, използвайте за лечение на косата.

Лунният календар на приходите за юни 2013 г. - неблагоприятни дни за допустимите отклонения

Този месец "забранените" дни за създаване на прически са малко по-големи. На първо място, 4 юни трябва да бъде изтрита, тъй като на този ден ще има лунно затъмнение. Не правете нищо този ден с коса, просто ги измийте и използвайте кондиционера, за да улесните гребена. Въздържайте се от подстригването трябва да бъде и в дните, когато Луната е в съзвездията на Скорпион Водолей и Овен, в противен случай рискувате да хванете студен и отслабващ имунитет. Защитата на тялото може да бъде запазена чрез терапевтични процедури - маски, изплакване с билков аромат или климатик.

Лунен календар на допустимите отклонения за юни 2013 г. - заключение

Ако погледнете отблизо, можете да видите как етапите на луната отразяват състоянието на човек през лунния месец. Най-мистериозният ден отдавна е пълнолуние. На този ден можете да хвърляте в леглото, но никога да не заспите. И въпреки че може да изглежда, че енергията е ключът, през цялото време издърпваме "към подвизите" - някъде да бягаме, нещо, което трябва да направите. Нивото на тревожност се увеличава, могат да възникнат неприятни предчувствия, които след няколко дни преминават без следа. Но пълната луна не е за всеки може да бъде отрицателно време. За отворени за информация, обществени, хора, ориентирани към хората, това е благоприятно време за представления, комуникация с обществеността, концерти и презентации. Ролята, която играе в театъра на пълнолуние, ще донесе на актьора много фенове.

Пълната луна е период на висока емоционална интензивност, по това време не е необходимо да влизате в честни разговори и да влизате в конфликти. Денят на пълната луна се смята за неблагоприятно за прическата, но по това време е възможно да се състави нов живописен образ, който да обедини финалния стадий на стария и нов етап от ново начало. Изображението или прическата, изобретени от стилиста на деня на пълнолуние, могат да получат награда на някакъв конкурс. Между другото, има и друга причина да отложим прическата и дори да бръснем - в случай на изрязване, възникването на кървене е трудно да се спре. Ето защо винаги пазете лунния календар с вас, не забравяйте да проверите с него и да бъдете здрави и красиви!

Коментари

Nastena 04/03/2016 Обичам юни, това е моят любим месец! Но защо той - не мога да кажа, просто не знам. И аз обичам луната, особено пълната луна. Така че тази пълна загадъчна приказна луна изглежда, омагьосва. И аз се опитвам да се придържам към лунния календар във всичко. Ксения 04/03/2016 Това е много подходящ график за мен през юни. През първата половина на месеца ще укрепвам и подобря косата си по всякакъв начин, а през втората половина ще отида в салона за нова прическа. Аз също се лута на пълнолуние, така че - ние сме много!)) Аля 04/03/2016 За пълната луна, колко е написано ... Роден съм в деня на пълнолунието, или по-скоро - вечер. Луната оказва много силно влияние върху мен, а пълната луна е така. Не знам какво да очаквам от себе си в такива дни. Но, аз няма да получа една подстригване със сигурност!)) Оливия 04/03/2016 Разбира се, всички тези добри и не толкова дни, които няма да си спомня, ще поставя маркер на страницата - винаги ще зная. Не толкова често, за съжаление, резолюциите на лунния календар съвпадат с моите желания и най-важното - с възможностите. Олга 04/03/2016 Уау. Вас! Ще има лунно затъмнение, макар и частично, все още е интересно всичко това!)) Ето, погледнах графиката на май ... и разбрах, че не е моя съдба да направя химическа вълна през май - това е невъзможно, тогава съм на работа ... Сега Гледам юни.
Share:
Comments