Източни тайни на красотата

Известни с удивителната си красота и вечна младост, ориентираните жени винаги са знаели как да се грижат за себе си, за да запазят своята жизненост. Въпреки външните фактори и метеорологичните условия, те могат да запазят своята природна красота в продължение на много години. Но каква е тайната? В края на краищата, това е не само в специалните атрактивни черти, които са поставени генетично, но и в правилната грижа за себе си, в хармоничен начин на живот.

Източна тайна на косата за красота

Дългата, гъста, течаща, здрава и блестяща коса на жените от Изтока е още една мистерия, която трябва да бъде решена. И основната тайна се крие в естествеността на козметиката за коса.

Източните жени никога не използват изкуствени бои за коса, използвайки само естествени естествени багрила - къна или басма, които също имат укрепващ ефект.

За да се измие косата, ориенталските красавици използват кефир и други кисели млечни продукти, които образуват защитен филм върху косата, за да се предпазят от вредни ултравиолетови лъчения.

Изплакнете косата обикновено с леко подкислен оцет или лимонов сок. Тази процедура дава блясък и блясък на косата.

Маски за коса от естествени компоненти са много популярни. Най-често срещаните сред тях са мед, горчица, яйчен жълтък, кефир, бадемово масло, джинджифил. След такава грижа косата не само ще изглежда красива, но и ще расте по-бързо.

Водата също играе важна роля за здравето на косата. На изток водата е мека, така че косата е изпълнена с жизненост по-бързо.

Тайни на млада кожа

Пълна почивка, здравословен сън, правилно хранене и ежедневна грижа - всичко това дава еластичност и нежност на кожата на ориенталските красавици.

Лицето е най-отворената част на тялото на жената, най-податлива на вредните въздействия на околната среда, поради което специално внимание се отделя на кожата на лицето. Въпреки пламтящото слънце и вечната горещина, лицето на ориенталките не е покрито с бръчки дълго време, задържайки младостта и еластичността. Тайната е съвсем проста - маска за поддържане на тонуса на кожата. Често за тази цел, използвайте сушени плодове, които насища кожата с витамини - стафиди, сушени кайсии, сушени сини сливи. Не по-малко популярни са праскови, смокини, маски от ферментирали млечни продукти, които дават кадифен и здрав цвят на кожата на лицето.

Известен на изток, зеленият чай, богат на антиоксиданти, е идеален като тоник за лицето и тялото. За поддържане на тонуса на кожата на тялото служи като вана, както и различни ароматни вани с венчелистчета от цветя и ароматни масла. Едно отлично окончателно лекарство след изпичане на кожата е скраб, който често се използва за кафе.

Източните тайни на хармонията

Тънка талия, красиви тънки крака и стегнат корем - всичко това може да се постигне чрез физическо физическо натоварване във фитнес залата или чрез по-лесни и по-приятни средства - да се правят ориенталски танци. Танцът за ориенталски жени не е просто ритуал, а комплекс от ежедневни упражнения, при които всички мускули се развиват и работят едновременно.

Правилното и рационално хранене също е залог на красивата тънка фигура на красотите на Изтока. Например в арабските страни масленото месо е напълно изключено от храната. Предимството се дава на агнето, по-рядко - на телешко месо. Рибите и морските деликатеси са еднакво популярни сред източните жени. Като странично ястие често се използват ориз или боб - грах, боб. Подгответе храна на маслиново или сусамово масло.

Също така, храната е богата на различни зеленчуци, плодове. Особено предпочитани са дати, смокини, джинджифил.

Тайната на един завладяващ поглед

Особено внимание на източната жена се дължи на външния вид на очите, веждите и миглите, защото тази част на лицето винаги е отворена за външни лица. Ясни, гладки стрели, подчертаващи красотата на очите, сенки в тон на ириса, дори тънки очертани линии вежди, дебели черни мигли. Най-важното е, че всички компоненти на козметиката са естествени. За да премахнете гримовите красоти, използвайте същите ферментирали млечни продукти.

Загадка, мистерия, самочувствие и завладяваща гледка - това са основните видове оръжия на източните жени по пътя към завладяването на сърцата на мъжете.

Коментари

Фатима 06/24/2016 Каква невежествена жена написа тази абсолютно невярна статия, като "фактите" се възползва изключително от необразованата си глава и пълни статистически данни от западни списания? Това е срамота да бъде! Не вярвайте на един параграф, дами, с изключение на очите! Казвам ви, като лекар и ориенталска жена
Share:
Comments