Лунен календар на допустимите отклонения за февруари 2013 г.

Косата ни е истински жив организъм, натрупващ радиация от околната среда, космически прах и големи статични заряди. Особено, ако използвате фиксатори за коса - лакове, гелове и мусове. Астролозите съветват с често главоболие да правят кратки прически и да се откажат от химикалите за къдрене, а през нощта да излеят косата с хладка вода, за да спят по-добре. Прическата, направена в точното време според лунния календар, със сигурност ще ни достави удоволствие, дори ако "ударим" в щастлив ден съвсем случайно. Вече знаем, че под знака на Дева Мария косата расте много бързо и под знака на Лъв плътността нараства.

Но какви съвети астролозите дават на тези, които искат да имат дълга коса, но се страхуват от преходния период - да започнат промяна на косата и в рамките на 6 месеца да нарязат косата само под съзвездието Дева и дори с младата луна. Косата много бързо достига желаната дължина, но в допълнение ще стане здрава и свежа. С недостатъчна луна няма да се случи нищо ужасно, само косата ще расте малко по-бавно. И кой знае - не са пърхот, косопад, изтъняване на последиците от грешното време, избрано за прически?

Лунният календар на допустимите отклонения за февруари 2013 г. - подреждане на косата

Нека да изслушаме препоръките, които самата Луна може да ни даде. Февруари започва с една четвърт от лунната фаза. От 1-ви до пълна луна на 8 февруари можете да прибягнете до услугите на фризьорски салон. За вълната, Дева и Лъв са особено подходящи, през февруари тези дни ще бъдат в края, от 23 до 26. Ако вече махнахте и косата не го държеше, опитайте отново, вече под тези знаци.

Особено препоръчваме в наши дни за собствениците на прави тежки коси. Вкъщи можете да направите дърворезба - тоест, крехка и леко къдрава къдрене. След дърворезба, трябва да изчакате три дни и да не измиете косата си. Те стават послушни и обемни, времето за полагане е много намалено. Между другото, полезен съвет - преди водата за изплакване къдрава коса е добавен малко оцет. Този съвет не е загубил значението си днес.

Луксозни календарни прически за февруари 2013 г. - оцветяване на косата

Много момичета задават въпрос - каква е позицията на луната за оцветяване на косата? По този въпрос астролозите дават недвусмислен отговор - прилагането на боя върху младата луна е по-за предпочитане, така че да не се измие за дълго време. Цветът е по-интензивен. С недостатъчна луна боята се измива бързо. В началото на февруари луната е в първата четвърт на лунната фаза, така че можете да оцветите косата си във всякакъв цвят - боята ще лежи перфектно и цветът ще бъде наситено и дълбоко за дълго време. Първото тримесечие на Луната идва в края на месеца. Така че от 23 февруари можете отново да направите всякакви прически по цялото време на растеж в съответствие с лунните дни.

Луксозни календарни приходи за февруари 2013 г. - благоприятни дни за прически

През февруари Марс влиза в активната фаза. Това е времето на дейност и отваряне на перспективите за всеки човек. Новата прическа ще помогне да се избегнат песимистичните настроения и да се съберат непокорни мисли в един импулс.

Както е известно, когато Луната е в съзвездията на Телец, Козирог и Дева, косата е най-успешната. По отношение на февруари 2013 г. можете да посочите на 15, 16, 17 и в края на месеца на 25, 26, 27. След направените подстригвания, се очакват здрави и здрави коси, които са добре подредени. Благоприятни ще са и дните от 18, 19, 27, 28 февруари - когато Луната е под съзвездията на Везни и Близнаци. Ако не обичате често да се подстригвате - отидете на бръснаря под съзвездията "Риби и рак" - 11, 12 или 23-25 ​​февруари. Въпреки че косата ще расте по-бавно, тя все пак ще изглежда здрава и добре поддържана. Но най-добре е да намалите косата след пълнолуние. Луната намалява през февруари след 14 февруари, след 22-ия ден ще се появи нова луна в небето. От 23 първото тримесечие идва отново. И започвайки от 24 и 27.28, т.е. до края на февруари, най-благоприятното време за нови прически е, въпреки че косата може да не расте много бързо.

Луксозни календарни приходи за февруари 2013 г. - неблагоприятни дни за допустими отклонения

Тибетските монаси считат, че деветият лунни дни е изгарял и призовават този ден да не извършват никакви манипулации с косата. Те вярват, че иначе можете да изгорите косата и съдбата си. Също така трябва да се откажете от прическата и в дните, когато Луната преминава през съзвездието Скорпион, Водолей и Овен. Намаляването на косата в наши дни увеличава риска от улавяне на студа и отслабване на имунната система. Не бързайте, но отидете на следващия ден. Защитните сили на тялото могат да бъдат подкопани само поради косопад в неуспешно време. През февруари за подстригване има само един неблагоприятен ден - това е 10 февруари. Няколко дни от февруари са неутрални - това е 19, 22, 26. През февруари се препоръчва да се правят прически с ефект на течаща коса, като се избягва буйна и висока стилистика. За да се възстанови февруарския недостиг на витамини трябва да бъде с помощта на укрепващи и подхранващи маски, а всички манипулации с коса трябва да се извършват по лек начин.

Лъскане на календара за февруари 2013 г. - Заключение

В старите времена младите красавици вървяха с косите си до брака си. Една магия на косата привлече бъдещ съпруг. Жените жени използват енергията на косата по различен начин. Скривайки плитките си под шапките, жените запазиха силата си за един човек и за цялото си семейство. Смята се, че магическите свойства на вещици и вещици се дължат на косата, затова първото нещо, което Инквизицията направи, беше да отреже косата, за да предпази жените от магии. Прически и прически бяха направени само в определени дни, принадлежащи на Луната и Слънцето.

Разбира се, сега всичко това се счита за суеверие, но не всеки от нас ще рискува преди изпита, за да намали косата си, знаейки, че това е лоша знака. Така че консултирайте се с лунния календар. Между другото, лунния календар е приложим за косата на цялото тяло и ще ви каже кога да премахнете косата с вечни мъжки проблеми - например в носа или в ушите. Между другото, не можете да издърпате косата в тези области, да я срежете достатъчно добре. И, разбира се, не трябва да правите перм там ... (шега).

Share:
Comments