Лунен календар на допустимите отклонения за декември 2014 г.

Искате косата да расте по-бързо след подстригване? Направете косата си с растящата луна, по-близо до нейната пълнота. Палавата коса променя свойствата си, престава да бъде объркана, става по-послушна. Смаляващата луна е добра за укрепване на корените на косата, забавяйки бързото им отлагане. И освен това, за добро състояние на косата, трябва да следвате още няколко правила:

Правило едно - не вярвайте на непрофесионалистите

Смята се, че фризьорът може да промени биофилмът на този, който разрязва косата му. Господарят трябва да бъде енергичен и весел, така че животът ви след прическата да се промени към по-добро. Момичетата, които сами са решавали проблемите си, трябва да изберат фризьор от същия пол и около същата възраст, най-много, по-млад. Колкото по-голям е фризьорът, толкова по-силен може да повлияе на живота ви. С хронични неуспехи, трябва да изберете известни майстори, дори ако ви платят доста пени. След срязване животът може драматично да се промени.

Правило две - не си срязвайте косата сами

Наистина, по себе си е по-добре да не нарязвате косата, дори ако сте фризьор с опит. Знакът казва, че човек не може да се излекува, дори силни психически хора казват това. Деформациите на собственото ви биологично поле не могат да бъдат излекувани без приток на енергия, така че трябва внимателно да изберете източника на тази енергия.

Третото правило е фризьорът да е от същия пол като теб.

По време на прическите, фризьорът е, който промени вашето биофийлд, и вие сте изложени на влияние на някой друг. Господарят на противоположния пол може да доведе до неприятности в личния му живот. Психолозите цитират Далала като пример, който прерязва косата на Самсон, отнемайки силата му.

Правило четвърто: обръснатата коса не е хвърлена във водата.

Уверете се, че косата е правилно изхвърлена във фризьорския салон, а след това косата ви ще бъде винаги буйна и здрава.

Правило пет - не отрежете косата си в неблагоприятни дни, за да не се разболявате и да не изрежете паметта и ума.

През декември природата нареди така: пълната луна се очаква на 6 декември, а новата луна е на 22 декември. Този месец започва със съзвездието Овен и Телец, което е доста благоприятно за състоянието на косата.

Луксозни календарни прически за декември 2014 г. - перманентна коса

Астрологията ни дава знания за някои нюанси, свързани с преминаването на Луната под различни съзвездия. Косата е по-добре огъната под знаците на Риби и Лео, те падат през декември на 10-14 номера, периодът на низходящата луна. Добре навита и под знаците на Телец и Козирог. През декември 2014 г. това е началото на месеца преди пълнолуние, след новолуние, на 23 декември и края на месеца. С модерни средства и подходящи дни на лунния хороскоп, косата ви ще издържи дългите вълни и малки или големи къдрици.

Лъскане на календара за декември 2014 г. - оцветяване на косата

Същите дни могат да се използват през декември и за оцветяване на косата, като единствената разлика е, че най-благоприятните знаци са с настъпващата луна, което означава, че боята ще се държи по-малко, без да се абсорбира прекалено дълбоко. Но това не оказва влияние върху качеството на косата и цвета. Благоприятни дни - 2, 3, 5, 7, 8, 10, 14, 25, 28, 30 декември.

Лъскане на календара за декември 2014 г. - благоприятни дни за допустими отклонения

През зимата нашата коса изпитва много неудобства - това е липсата на топлина и слънчева светлина, шапки, влага или дори под нулева температура. Точните прически, които поддържат формата си дълъг, не изискват много време за оформяне. Походи в плана на фризьорите 2, 3, 4, 5, 7, 10, 14, 25, 28, 30 декември.

Лъскане на календара за декември 2014 г. - неблагоприятни дни за допустими отклонения

Астролозите предупреждават, че при неблагоприятни дни, включително пълната луна, новата луна и "сатанинските дни" - 9, 15, 23 и 29 дни от лунния календар, което означава, че през декември е по-добре да не се подстригва и изобщо да не се рисува 6, 15, 22, 29 декември. Ако извършвате действия с косата си, може да се появи пърхот и себорея, може да се разкъсат. След тези процедури, паметта и умът са отрязани - както казаха в старите дни.

Лъскане на календара за декември 2014 г. - Заключение

Различните признаци на Зодиака улавят космическите предавания през косата. Променяме живота си, когато го искаме, с помощта на нова прическа. Всеки знак на зодиака по свой начин се отразява на състоянието на косата, а допустимите отклонения в този случай се развиват по различен начин.

Овен.

Харесва му кратки спортни прически, тъй като той е отговорен за доставянето на мозъка с хранителни вещества и кислород. Прическа, направена в такива дни, действа върху имиджа на човек подмладяващ. Овенът дава на човешкото тяло мощна енергия. Ето защо старите със сериозни заболявания придават на човек кратка подстригване. Ускореният метаболизъм след тази процедура помага на човека да се възстанови по-бързо. Овенските фризьорски салони помагат на целенасочени личности да популяризират своите проекти и да излязат от трудни житейски ситуации.

Телец.

Под този знак, прическите за средната дължина на косата са най-добри. Формата може да бъде различна, но косата винаги трябва да лежи свободно, къдрите не се заплитат, лефът в естествената си форма. Телецът коригира работата на органите на храненето и гърлото и следователно прическите, направени под този знак, спомагат за подобряване на материалната ситуация и цялостното благосъстояние.

Близнаците.

Под знака на Близнаци химическият перм е добре получен, особено върху косата до раменете. Прическите на Близнаци помагат на нервната система, помагат на човек да установи контакт и да подобри състоянието на дихателните органи.

Рак.

Средновековните кръстоносци насищат тялото си с физическа сила под този знак. Основната прическа е квадратна. Раковете помагат да се свържат помежду си цели поколения, свързани с генетичната човешка памет. Прическа, изпълнявана под знака "Рак", помага да се създаде семейство.

Лев.

Класическата лъвска грива е най-добрият начин да получите енергия. Косата в наши дни се свива сама, достатъчно е да ги насочим леко. Смята се, че под знака на Лео работата на сърцето се контролира. Човек разкрива таланти, творчески способности.

Дева.

Под знамението на Дева Мария, можете да направите всяка коса красива, дори ако природата не ви е дала естествена красота. Фризьорката на Дева Мария помага да се справи с монотонна, досадна и мъчителна работа. Под знака на Дева Мария можете да постигнете успех в обучението, работата на стомаха и червата става по-активна.

Везни.

Класическите везни се стремят към елитизъм и затова красиво получени буйни прически с ореол на недостъпността на техния притежател. Помага за намиране на компромиси във всеки бизнес, регулира работата на бъбреците.

Скорпион.

Този знак - за феновете на стил "вам", които се нуждаят от постоянно захранване. Тя може да бъде кратка прическа, секси и енергична. привличайки вниманието на противоположния пол. Увеличава сексуалната енергия, контролира работата на половите органи.

Стрелец.

За Стрелец се характеризират с консервативни прически, неудобни, но елегантни. Може би смес от стилове и комбинация от къси брекети с опашка на пони, например, като Атина Палада. Прическата, изпълнявана под този знак, ще помогне да се постигне успех в обществения живот. Стрелецът регулира работата на черния дроб.

Козирог.

Този знак е много икономичен, той е в състояние да регулира количеството на продуктите за грижа за косата - те ще се нуждаят от минимума. Косата е скрита под красив аксесоар - клип за коса, еластична лента, обръч. Помага да се определи тяхното място в живота, допринася за укрепване на кариерата им. Управлява здравето на зъбите.

Водолей.

За Водолей, формата и дължината на косата няма значение, най-важното е да изглеждате екстравагантно, модерно. Под знака на Водолей се появяват прически, които са очевидни, отличаващи се от критичното им гранично впечатление. Всички модни тенденции са доведени до критична точка. Прически Водолей помага да се контролира работата на кръвоносните съдове: артерии и вени.

Фиш.

Световната хармония на Риби се проявява в състояние на прически днес - те имат изключителен космически смисъл. Сливането на различни сили с плана за прическа дава мир и вътрешна хармония, патронизира в различни проекти, свързани с отношенията между хората. По отношение на здравето, Риби е отговорен за нервната система и метаболизма.

Share:
Comments