Лъскане на календара за януари 2016 г. - благоприятни и

За някой, косата е неизчерпаем източник на красота, и някой постоянно изпитва, като намира в тях причината за комплексите. Самоувереността, успехът, хармоничното състояние на човек или жена до голяма степен зависи от стила и външния вид, при които косата играе важна роля. Ето защо, хората правят толкова много, за да добавят привлекателна прическа: косата е срязана, боядисана, изправена, навита, покрита с всички видове парфюми и козметика.

Календар на прическите ще ви помогне да направите косата по-буйна и блестяща, без да ги наранявате. Астролозите казват, че растежа на косата е свързан с две точки - нова луна и пълнолуние.

Интересно:

Пълната луна е много мистериозна фаза, която засяга човешкото тяло по-ярко от другите фази. Например, на пълнолуние не можете да спите цяла нощ, хвърляйки се и обръщайки се в леглото.

Новолунието е фазата на Луната, през която Луната се намира между Слънцето и Земята с една права линия с тях. Ако те са на една права линия, тогава има слънчево затъмнение.

Фазите на Луната са променящите се състояния на нейното осветяване от Слънцето. Луната не е звезда, затова тя не може да блести. Тя отразява светлината на най-известната до момента звезда - Слънцето.

През януари 2016 г. новата луна ще дойде на 10 януари и пълнолуние на 24 януари. Ако нарязате косата между тези номера, те ще се развиват много добре. Ако се опитвате да запазите формата на къса прическа - да посетите фризьор е по-добре да изберете времето след пълнолуние и до новата луна.

Лъскане на календара за януари 2016 г. - благоприятни дни за боядисване на косата

През следващата година 2016, заедно със светли, неестествени цветове на косата, естествените тонове, особено тези, които са по-леки, все още ще бъдат модерни. Най-трудното е да получите светъл цвят, защото косата трябва да бъде обезцветена. Моделите блондинки винаги са били и остават на върха на модата. Но аз искам да бъда не само сексуална, но и модерна блондинка, защото всеки сезон дава нови тенденции в техниките на боядисване и нюансите на косата. Много справедлив справедлив секс искаше да "потъмнее" поради популярността на кафявите и кестенови нюанси. Благодарение на това, имаше специално търсене за ниско осветление - "затъмнение" на нишките.

Но независимо от цвета, който изберете, през януари 2016 г. най-добре е да боядисвате в следните дни: 1-12, 14-20, 21 (до 17 часа).

съвет:

Разяждаща маска кефир с лимонов сок: смес от кефир и лимонов сок не само олекотява косата, но и ги прави по-здрави, ще възстанови структурата и ще ускори растежа им.

Ако предпочитате естествени средства, ще се обърне към изясняване маска от естествени съставки: половин литър оцет, 20 грама сушени лайка, 50 грама мед 4 лимон, 30 грама ревен корен, 20 грама от невен, 50 мл алкохол. Налейте ревюто с оцет и заври 10-12 минути на тих огън. Добавете лайка, невен, сок от два лимона, задръжте за още 5 минути, сега покрийте сместа с капак и изчакайте за пълно охлаждане. Вече в студена бульон добавете мед, алкохол и сок от останалите лимони. За лесно избистряне добавете лъжица смес към един литър вода и след измиване изплакнете косата. За повече ефект, навлажнете косата с отвара и изчакайте около 30 минути. Просто не прекалявайте, защото алкохолът и лимонът могат да изсушат косите ви и да ги направят крехки.

Лъскави календарни прически за януари 2016 г .: благоприятни дни за постоянна коса

Докато собствениците на къдрици се опитват да изправят косата си, техните опоненти, с надеждата за еластични къдрици, са изложени на химични реактиви. Има два начина за получаване на къдрици - временни и химически перм. Първият е достъпен за всеки у дома, но за да се посмееш за химически перм, трябва да мислиш сериозно.

Така че, най-благоприятната за вълна през януари 2016 г. ще бъде 1-2, 4-8, 11-12, 14-16, 19-20.

Лъскане на календара за януари 2016 г. - благоприятни дни за рязане на косата

Има мнение на астролози, многократно тествани от нашите баби - фазите на луната засягат растежа на косата. Ако направите прическа в дните на растящата луна, можете да очаквате бързо растеж на косъма, вместо след изрязване в периода на залесяващата луна. Астролозите не съветват да посетите фризьор в новата луна.

Благоприятните дни са:

дните от седмицата са всички, с изключение на неделите;

Луната в такива признаци като Телец, Козирог, Везни, Лъв, Дева, Козирог, Везни.

И това означава, че през януари 2016 г. най-добре е да отидете на фризьор 1-2, 4-8, а също и по време на растежа на луната 11-12, 14-16, 19-20, 21 (до 17 часа) брой.

Между другото, сухата коса трябва да бъде отрязана по-често поради разделените краища.

съвет:

Как да определите вида на косата си? Правилното определяне на вида коса играе важна роля в ефективната грижа за него. Косата може да бъде от три основни типа: нормална, суха, мазна. Има и смесен тип. Нормалната коса отразява добре светлината, блясък и блясък на слънце. Маслената коса има гладък блясък и няколко часа след измиването започва да се държи заедно. Сухата коса се разцепва в краищата, бързо се заплита, почти е невъзможно бързо да се изтъркат чрез заплетени нишки. Ако косъмът на върховете е сух, а корените са мазнини - това означава смесен тип.

Лунен календар на допустимите отклонения за януари 2016 г. - неблагоприятни дни за рязане на коса

В дни като пълната луна, новата луна, както и дните на първото и последното тримесечие, Слънцето и Луната Луна си взаимодействат интензивно помежду си. През януари новата луна ще бъде на 10-ия ден, пълнолуние на 24-ия, 2-ри и 17-и, началото на тримесечието. Най-неблагоприятното за прическата е 9, 15, 23 и 29 лунни дни, което също е 3, 9, 18 (преди обяд), на 24 януари.

Лунен календар на допустимите приходи:

Грижата за косата е мощна дейност, която поема много сили, време и пари сред съвременните хора, особено жените. Каквото и да каже, косата изисква редовна грижа. Затова бъдете последователни, не пренебрегвайте косата си. И, разбира се, използвайте календара на прическите!

Share:
Comments