Лъскане на календара за август 2016 г. - благоприятни и

Какво е Луната за душата ни - символ на подсъзнанието, диригент на чувства и емоции. Чувствителен и възприемчив, той контролира реакцията на човек. Но Луната е само отражение на нашата енергия, символ на женственост, интуиция, понякога дори феноменални и сетивни способности. Ето защо лунния хороскоп на прическите е толкова важен за жените и най-вече - за пълнолуние и нови лунни дни, които през август 2016 г. попадат на 18-и и 4-и числа.

Нашият лунен календар ще бъде асистент в определянето на благоприятното време за извършване на подстригване или боядисване, както и на истински съветник за манипулиране на косата, боядисване или навиване.

Лъскане на календара за август 2016 г. - благоприятни дни за боядисване на косата

За по-дълго задържане на цвета се препоръчва цвета на косата на развиващата се Луна, през август това е от 5-ти до 17-ти. Благоприятно време за промяна на цвета на косата, когато Луната в съзвездието Везни - 7.8, и Козирог - 14,15,13 номера.

Протягане на цветно или двуцветно оцветяване - най-новите тенденции в оцветяването на косата. Ombre, разграждане, бронз е това, което ще направи вашия стил на прическа стилен и модерен. Този метод на оцветяване е плавен преход от тъмно към светлина или обратно. Цветовете тук могат да бъдат разнообразни, естествени с изяснени или, обратно, потъмнени върхове. Много красив ефект дава оцветяването в ярки и богати цветове - кестен и червено, черно и бяло.

съвет

Оцветете косата само когато е в добро състояние. Порестата суха коса поема по-бързо боята, което може да доведе до оцветяване на петна. След смяна на цвета, ще трябва да изберете подходящо средство за грижа за цветната коса.

Лъскави календарни прически за август 2016 г.: Благоприятни дни за постоянна коса

С помощта на красиви къдрици можете да направите ефективен стил дори при най-успешната прическа. В допълнение, къдрици - отлично решение за тези, които са решили да растат косата. Къса коса с дължина не по-голяма от 5 сантиметра изглежда много стилна, с извити върхове.

За да се запази вълната за по-дълго време, се препоръчва да я направите на развиващата се Луна, този месец е 5-17 номера. Също така е подходящо време да създадете къдрици, когато Луната в съзвездието Везни е 7,8, а Лев е 2,3,30,31.

Косата може да се огъне с къдрици, навивки, да направи химия. Можете също да направите къдрици с токоизправител. Въпреки името, той не само изправя косата си, но и ги къдрава. Разбира се, няма да можете да направите точни графични нишки, но с гладене ще получите меки и огромни къдрици. Такъв метод за кърлинг по-нежен от кърлинг за кърлинг, пести време и позволява полагане на мокра коса. Но не забравяйте, че ютията е термичен ефект върху косата, честото й използване може да направи косата крехка и суха.

съвет

Кърли косата със специални устройства, използвайте средства за термична защита. Преди да приложите гладене, косата трябва да се измие. Кърлинг направления, не е нужно да ги затягате прекалено много, също така не се препоръчва няколко пъти да завъртите една и съща част.

Лъскане на календара за август 2016 г. - благоприятни дни за коса

Кратки прически - отново в тенденцията. Стремейки се към равенство, жените спечелиха правото на къса коса, а най-умните представители на по-силния пол веднага бяха заедно с тях, защото прическата, допълвайки дълбочината на очите, отваряйки ушите, подчертавайки врата и врата - това е много секси. Дамските къси прически са много разнообразни, подходящи за всеки тип лице и ще задоволят всеки вкус.

Специално очарование ще даде кратки принадлежности за подстригване за джанти, косми, декоративни гребени, бинтове, цветя, леки шапки. Благодарение на различните инструменти за оформяне можете да създадете различни опции за оформяне.

Друг вид прическа, която ви позволява да изглеждате модерни - авангардни къси прически. Това е комбинация от нишки с различни дължини, както и креативно оцветяване. Въпреки това, такава прическа изисква особена грижа и чести пътувания до фризьора, защото в пренебрегвана форма тя не държи форма и губи привлекателност.

Стъпка в август от 5 до 17 число на нарастващата луна и косата ще расте по-бързо. Благоприятно време за прическа, когато Луната е в съзвездията на Лео - 2,3,30,31, Дева - 4,5,6 и Везни 7, 8 от числото.

Лъскане на календара за август 2016 г. - неблагоприятни дни за рязане на коса

Пълнолуние и Новолуние се считат за неблагоприятни дни за подстригване. През август, Пълнолуние е 18, Новолуние е 4 номера. Препоръчва се да се въздържат от рязане в дните, когато Луната е в признаците на Рак - 1, 27, 28, 29 и Риби - 19, 20 номера. Не забравяйте да се грижите за косата си!

За изплакване на косата се препоръчва да използвате смес от мляко и лимон: добавете лимоновия сок към кипящото мляко, разбъркайте го бързо и го извадете от плочата. След това, когато млякото е разделено на суроватка и извара, отделете ги с марля. Изплакнете косата с този серум след измиване. Ако добавите отвара от корен на репей, приложението на сместа ще бъде още по-ефективно. Тази процедура има почистващи и хранителни свойства и е полезна не само за косата, но и за скалпа.

Лунният календар на допустимите отклонения за август 2016 г. - заключение

Дългата коса е знак за красота и женственост. За почти всяка красота сънува такава красота. Но ние трябва да помним, че косата, като цяло, имат комбинирана структура. Те са сухи по върховете, докато мазнините в корените, така че те се нуждаят от допълнително хранене с маски и балсами.

съвет

Маските за хранене на краищата на косата имат в състава си растително масло. Препоръчва се също така да се използва маска от алое, мед и лимонов сок за скалпа и корените на косата. Сместа се нанася върху косата около половин час преди измиване, покрита с полиетилен и изолирана отгоре.

И, разбира се, нека нашия Лунен календар на прическите винаги стоят нащрек за красотата на косата ви!

Share:
Comments