Къси прически. модни женски прически 2015 за къса коса -

Върхът на модата за днес - естествени дълбоки наситени цветове, подчертани от разнообразни прически. С помощта на прическа можете не само да дадете разнообразие на външния си вид, но и да подчертаете формата на лицето и най-приятните черти, особено очите, а също така да преместите акцента от местата, които бихте искали да скриете.

Има много критерии за избор на подстригване. Трябва да вземете под внимание много нюанси, но не се страхувайте! С креативен подход, прическата може да даде на жена вид хармония, независимо от растежа, формата на фигурата, формата на лицето, пропорционалността на фигурата. В този преглед ще разгледаме разнообразни прически за къса коса, така че да можете да изберете най-подходящия за себе си. Вижте снимките с къси прически по-долу.

Къси прически за кръгло лице

Краката на красивите красавици не са комплексни за характеристиките на формата на лицето им, избират прически, удължаващи овала на лицето и леко свивайки го надолу. Най-хубавото от всичко е, че тази задача се борави с многопластова прическа с обем на най-горната част. Когато нишките обграждат контура, падащ върху бузите, лицето се визуално става по-тесен.

Също така асиметрична прическа, която днес е по-актуална от всякога, помага да се постигне тази цел. Оставете очуканите краища малко небрежно да отидете на бузите - кръглото лице става по-хармонично. Перфектно допълват този ефект бретон - наклонени, разкъсани, прави, но задължително разредени.

Къси прически за овално лице

Момичетата с приятно овално лице могат да завидят абсолютно всичко, тъй като нищо не дава природна красота, така че "правилното" овално лице. Това е най-лесният начин да го подчертаете със стилна къса прическа - в крайна сметка това е един вид стандарт на привлекателност.

Овалното лице осигурява чудесна възможност да опитате почти всяка прическа. Въпреки това, ако е леко опъната - преместете разделянето настрани и ще получите чудесен резултат! Е, очарованието и усъвършенстването могат да се добавят, ако няколко букови пръти се профилират на бузите и оставят бреговете дълги и прави.

Къси прически за мазнини

Пълните момичета могат само да се радват, че популярността на подстригването на къси коси е летяла до небето. Това е кратка прическа на фона на леко несъвършена физика, е изгодно да представите лицето и по този начин да направите пълен и привлекателен образ.

Вариант едно е вълните. Свежите, падащи вълни в косата перфектно маскират цялото лице и същевременно подобряват женствеността на образа, подчертават ярките устни и очи. Това е чудесно, ако косата е къдрава от природата - многопластовата прическа на средната коса балансира овалното лице. По дължина до линията на челюстта брадичката се подчертава, тя става по-тясна, лицето изглежда много по-тънка.

С права коса можете да останете на класическата прическа "Боб", но косата не трябва да бъде по-къса от дължината до брадичката. Къдравата коса също може да се формира от многослойни и разплисквани къдрици върху слоевете. Перфектно удължаване на цялото кръгло лице може да бъде направо прическа, рязко очертана по дължината под раменете.

Къси прически с бретон

О, тези бръмбари! Кой от нас не си представи себе си пред огледалото, опитвайки се да "изпробва" различните си възможности. Това е бретонът, който е основният елемент на корекцията на формата на лицето. Видовете взривове директно зависят от формата на лицето. Те могат да бъдат къси, дълги, прави, скосени, изтънени, симетрични, повдигнати, класирани "отстрани". Бретонът нарушава ясната геометрия на лицето в асиметрични зони.

Ударите под формата на арка омекотят ъглово лице. Те са особено удобни за собствениците на мазна фина коса. Чрез премахването на ръбовете на дъгата можете винаги да изглеждате чист и подреден. Леко профилирани бонбони на редки косми създават ефекта на дебелите пръстени. Ударите най-често отиват при онези, които нямат дълго лице и удължена коса.

Разкъсаните удари са идеални за много видове, като елементите на елегантните разстройства са както в класическите "квадрати", така и в ултрамодерната "топка". Унищожавайки косата с разкъсан взрив, можете да изглеждате много по-млади и по-елегантни. Дебели дълги брекети ще отидат при онези, които имат високо чело и кръгло лице. Много кратък взрив дава зло и забавление.

Къси съкращения на косата

В сърцето на много съвременни концепции за подстригване е квадрат. Тази универсална прическа е подходяща за всякакъв тип коса, тя е ефективна за тънки и дебели, гъсти и редки коси. Тя може да се носи и с вълнообразна и с права коса. Основният критерий за избора му е формата на главата. Чубия и пълен може да избере градуиран квадрат, твърде широки скули скрива квадрата във формата на топка. Квадратът с овален контур е подходящ за удължено лице.

Къси прически

При представянето на боб, се рисува изображение с оригинална асиметрия. Ако предпочитате нестандартни формуляри и искате да експериментирате, опитайте удължен боб. Тя приляга почти на всички видове, независимо от това дали косата се къдря или остава права. Удължените нишки ви позволяват да създавате много стилизирани изображения с помощта на оригинален стил. Момичетата с кръгло лице могат да изберат ъгъл "bob", с овален тип къси прави бретон изглеждат добре. Краткото боб става все по-популярно. Нарежете късата стълба

Тази подстригване ви позволява да придадете допълнителен обем на косата си, да я направите по-живи и динамични. Скелето, като никаква друга прическа, не може да коригира формата на лицето и да му даде женственост, мекота, гладки линии. Тя е особено подходяща за момичета с така наречената "нестандартна" форма на лицето: квадратна, триъгълна, кръгла. За слаба и тънка коса това е истинско спасение. Допълнителното количество "стълба" в този случай не е под ръка. Перфектното решение е каскада. Той ще разтовари и прекалено гъстата коса, равномерно разпределяйки косата, правейки прическата лека и ефирна.

Къси прически за къдряне

Парадоксът! Що се отнася до мечтателите на права коса, получават красиви къдрици, къдравите красавици са толкова измъчвани от подстригване и оформяне на непокорните им къдрави брави, летящи в различни посоки. Избирайки къси къдрави прически, трябва да се обърнете към творческия процес. За предпочитане, прически без сложни шевове - например, използвайки градирани нишки.

Мнозина се опитват да изправят ключалките си с гладене, като използват средства за топлоустойчивост. Най-добрият начин да се справите с тях ще бъде прическата с дълги къдрици, които могат да бъдат моделирани с пяна и къдрици. Направленията, които удрят скулите, омекотят ъгловата им форма. Малките къдрици изглеждат по-добре с късо шия и с по-голяма дължина на скулите. Ако косата къдри само леко, тя ще изглежда добре каскада или стълба.

Прически за много къса коса

Изключително къса прическа - това е акт! Важно е да имате правилните черти на лицето и пропорционални форми на фигурата и главата, а след това тази подстригване просто украсява жената. Най-популярните прически от тази серия днес са "таралеж" и "ganson". Младите момичета с деликатни черти, с подстригване "за момче", изглеждат крехки и нежни.

Като най-проста версия, "Ganson" е много популярна. С помощта на различни форми на полагане, външният вид често може да се променя без да отделяте много време. Следователно, тези прически са толкова уважавани от бизнес дамите. Кратка прическа може да бъде повдигната, претърсена назад, убодена с удар с красив щифт, украсен с малки къдрици.

Къси прически за фини коси

В този случай дължината от долната част на ухото до брадичката ще бъде идеална. Ако тя стане по-къса, косата ще изглежда елегантна или прекалено разчленена. Дръзкият образ на едно независимо момиче включва отворено деколте и удари с бретон по челото.

Перфектно се справя с този площад, не закъснява зад него и вече познатата прическа "bob". Дължината на косата на тилната част варира от средата на лицето до линията на раменете. Постоянните варианти на косата са стъпка по стъпка. Обемът на косата се постига с помощта на различни видове коса.

Прави шевове

Най-простите начини за полагане - очертаване на косата пяна или мус за фиксиране, и поставяне на върховете на косата нагоре или надолу. При някои допустими отклонения е достатъчно да се определи само един взрив. На тясното лице е необходимо да се даде допълнителен обем.

Косата със средна дължина вече може да бъде навита. Тънките коси за дълго време няма да търпят агресивни методи за оформяне, гореща сешоар или стилист. За тях тежките гелове и лакове са противопоказани. Най-добрият начин за стил на косата все още се счита за сешоар и коса. За да изсъхне с сешоара за дълго време, корените на косата трябва да бъдат напръскани с лак. Изсушете косата, издърпайте я и насочете горещия въздух отгоре.

Не прекалявайте! Тенденцията към всичко естествено диктува едно единствено правило за козметика. Инсталацията върху корнизи се счита за най-пестелива. При почти сухата коса се нанася повърхностно малко лак или пяна и завъртане. Машините са сухи? Прическата е готова!

Прическа за къса коса 1 Прическа за къса коса 2 Прическа за къса коса 3 Прическа за къса коса 4 Прическа за къса коса 5 Прическа за къса коса 6 Прическа за къси коси 7 Прическа за къса коса 8 Прическа за къса коса 9 Прическа за къса коса 10 Прическа за къса коса 11 Прическа за къса коса 12 Прическа за къса коса 13 Прическа за къса коса 14 Прическа за къса коса 15 Прическа за къса коса 16 Прическа за къса коса 17 Прическа за къса коса 18 Прическа за къса коса 19 Прическа за къса коса 20 Прическа за къса коса 21 Прическа за къса коса 22 Прическа за къса коса 23 Прическа за къса коса 24 Прическа за къса коса 25 Прическа за къса коса 26 Прическа за къса коса 27 Прическа за къса коса 28 Прическа за къса коса 29 Прическа за къса коса 30 Прическа за къса коса 31 Прическа за къса коса 32 Прическа за къса коса 33 Прическа за къса коса 34

Коментари

Екатерина 08.13.2016 дори исках да има прическа!)) Благодаря!)) Екатерина 08/12/2016 Много полезна информация) дори реши да получи подстригване, както е на снимката 33) много красива! Маша 08.08.2016 Отлична статия, наистина ми хареса. Аз също чета интересна на http://odpol.ru Светлана 04/07/2016 Интересно е, че със сигурност ще опитам Анжелика 03/31/2016 Ryzhenka 28 снимки - просто супер! Това е точно това, което ви трябва за пролетта! Такъв ярък цвят, лека атмосфера и пакостна прическа. Ще ви зарадва и ще развесели другите! Но ... Нейната прекрасна дълга коса, аз няма да я отрежа)))
Share:
Comments