Краката на краката: какво да носите, за да скриете

Ние, жените, склонни от всякакви "модове" да се превърнем в истинска трагедия - някой, който е ударен от теглото си, някой не може да устои на формата на носа и някой си мисли, че краката им са далеч от идеал. Природата ни създава различни и ние трябва да уважаваме нейните фантазии - всъщност хората не са толкова привлекателни като нас и ако сме толкова свикнали да се ориентираме към възгледите си, тогава можем да се отпуснем - мъжете като краката на жените, само краката на жените, без корекции на формата им !!! И за себе си, просто трябва да се опитате да скриете това, което не ви харесва, с помощта на дрехи.

Какво да носите, ако краката ви са криви?

Изкривяването на краката в повечето случаи, или измислен проблем, или резултат от недоразвитие на мускулите и мастния подкожен слой. Във всеки случай, формата на краката може да бъде коригирана с помощта на специални упражнения, но сега не говорим за това - правилното подбиране на дрехи ще помогне да скриете това, което не искате да поставите на публичен дисплей.

Разнообразието от видове дрехи, форми на поли, рокли и панталони, обувки ви позволяват лесно да скриете "къдравите" крака - всъщност е само за гледане и можете да видите, че повечето жени са напълно несправени с формата на краката си. Междувременно, рядко природата е дала гладки и тънки крака, особено в областта на коляното - многото кожени палки на жените изглеждат мощни, поради което почти всички от тях изглеждат "куцо". Но това не им пречи да носят къси поли и плътни панталони, така че всичко е за комплексите!

И сега нека да разгледаме по-отблизо какво да носите, ако краката са криви.

  • В този случай е необходимо да се откаже от къси поли и изберете поли под коляното, перфектно скрие "X - оформени крака" пола малко под средата на прасеца, а ако кривината се пада на долната част на крака, полата трябва да бъде по-ниска от кривината на пространство. Не се страхувайте да изглежда по-възрастен или старомоден вид с дълги поли - в действителност, ако изберете пола оригинална форма или с пикантни съкращения, те ще изглеждат много по-интересно и секси от мини. Богата текстура, красиви елементи от дизайна - всичко това ще направи дългата пола модерна и стилна.
  • Добра помощ и дънки - всяко момиче се чувства удобно за дънките и само едно, което мечтае да скрие краката си, и още повече! Но в този случай е по-сериозно да изберете модел и дънкова плат: няма ленти, вертикално осветление на тъканта, жътварки - панталоните трябва да са леко избръснати, като започват точно над коляното или прави и доста широки. Платът трябва да е здрав и да не стяга краката при ходене. Краката ще изглеждат по-тънки, ако носите дълги дънки с високи токчета или изберете дънки с ревери или стрели.
  • Не е тайна, че изкривяването на краката визуално се подобрява, ако носите здрави ботуши с високи ботуши. Ако е трудно да се откажете от любимата си багажна форма, трябва да изберете от мека кожа или велур, а не много плътно прилепващи към обувките с ревери или шнур, с големи декоративни вложки и катарами.

С поли и рокли трябва да носите здрави чорапогащи - тънки само засилване на нежелания ефект на кривина. Като основни цветове, по-добре е да изберете кафе или черно, чорапогащи с фин модел, но без вертикални ленти. Големият геометричен печат върху чорапогащник и гамаши, напротив, ще направи краката по-равномерни и по-пълни - затова тази опция е добра само за тези с тънки крака.

Не се "фиксирайте" твърде много върху проблемите им - уверено, красиво момиче в стилни дрехи никога няма да предизвика нито усмивка, нито осъждане - най-важното е да се пазиш като кралица и да вървиш с главата си високо, ако не и съвършена, но много добре поддържана крака !

Какво да носите, ако краката ви са криви? Какво да носите, ако краката ви са криви?

Share:
Comments