Колко одеяла имате нужда от щастие или защо отиде ... на

Във филмите всички двойки в любов спят еднакво. Макар че не, все още се наблюдава разнообразие: ако в първата серия Адел сложи главата на Пиер на рамото му, а след това в първите двеста се докосва докосващо отзад. В този случай героинята успява да бъде красива външно - както изглеждащата, така и гримът изглежда ярка и свежа, няма разводи и размазана коса. Но това е така, между другото. Основната тема на статията е за това защо в реалния живот човек ви хвърля в милостта на съдбата и отива да хърка на друго легло или като цяло в друга стая.

Спри да обичаш? Какъв разбойник!

Именно тази идея посещава дама, която се е събудила сама. И в същото време, пред очите на вихрушка, целият живот се втурва - първата среща, първата целувка, първата разбита чиния, първото пътуване вляво и най-накрая разводът. Е, или просто раздяла, трагична и завинаги ... Но не бързайте с изводите. Пораспсохайт обичаше един, може би е по-лесно за него да овладее пространството в спалнята сам, вместо да играе цяла нощ във влачене на война? Ако признаете, че е така, положийте клетва, за да му храбри издържи настинката през нощта. В замяна обещайте да го затоплите напълно сутрин - но не забравяйте, че трябва да пазите думата си. В противен случай той пак ще избяга.

Типичен хъркане на шпионин

Помнете ли това "hgrrrrrrrrr"? Въпреки че такива "сънливи симфонии" се считат за прерогатив на мъже и френски булдог, някои болести на назофаринкса правят красивите дами непоносим източник на подобен звук. Така че си струва да се проучи - може би това е хъркането, което не позволява на мъжа ви да се чувства достатъчно сън преди редовната ежедневна рутина?

Ми! Лично!

Най-често те говорят за собственост, но в момента ще говорим за частно пространство. Има хора, които не се хранят с бонбони, но нека целуват / целуват, а ако сте един от тях, не е изненадващо, че човекът ви от другата категория се опитва да избегне ненужните контакти. С това няма какво да се направи. Необходимо е да промените или човек (който не се препоръчва), или легло - към по-просторен, където има достатъчно място за всеки от партньорите.

И като цяло, най-важното - да се събуди в прегръдки, а не да спи. Значи е толкова важно, заедно или поотделно да прекарате нощта, ако на сутринта онзи, който стане пръв, ще ви гледа под одеялото?

Текст: Матрино Барабанова

Share:
Comments