Хороскоп за ноември 2014 г. за всички признаци на зодиакален

Хороскоп за ноември 2014 Овен

Този месец ще трябва да си спомните известната поговорка, че преди да я срежете, трябва внимателно да я измерите. Става дума за вашите лични взаимоотношения - с приятел или с друга душа. Кавга или кавга не е никакво извинение, за да разкъсате връзката си, така че не я отрежете.

В средата на ноември ще ви зарадваме с подобрение във финансово отношение. Ако имате нужда от заемни средства, тогава ноември е най-доброто време, за да можете да заемате или да заемате пари от някого.

В края на ноември, топло облекло, дори ако времето е настроено да бъде измамно топло - за Овен има голяма вероятност за улавяне на студ.

Особено благоприятни дни за хороскопа на Овен за всеки бизнес или предприятие: 2 ноември, 5 ноември, 11 ноември, 26 ноември 2014 г.

Дни, в които Овен трябва да бъде предпазлив: 3 ноември, 8 ноември, 14 ноември 2014 г.

Хороскоп за Ноември 2014 Телец

Каквото и да се случи, пазете се в ръка! Това е през ноември, когато вашите познати и колеги ще ви чукат при най-малкия повод. Вашата цел - да не се поддавате на провокация, да реагирате на това, което се случва спокойно и без ненужна нервност.

Позволете на вашия скъп човек да ви даде подарък. Ако вашият приятел или любовник пита какво може да ви хареса, чуйте се как бихте искали да прекарате време, да отидете на среща и да разкажете за вашите желания.

Ноември е подходящо време за Телец да започне домашен любимец.

Особено благоприятни дни за хороскопа на Телец за всеки бизнес или предприятие: 3 ноември, 9 ноември, 17 ноември, 29 ноември 2014 г.

Дни, в които Телецът трябва да бъде предпазлив: 5 ноември, 7 ноември, 20 ноември 2014 г.

Хороскоп за ноември 2014 г. Близнаци

През ноември има вероятност да получите удар в гърба от някой, когото сте оставили твърде близо до вас. Не всички хора са толкова отворени и искрени като вас, така че не се изненадвайте, ако някой от вашите нови познати ви издава. Това може да е клюка зад гърба ви или съзнателна лъжа не е във ваша полза.

Използвайте приятните дни на ноември, за да се разхождате из града, да се възхищавате на изчезващата природа - това забавление ще ви угоди и ще повиши енергийния Ви баланс.

Не преуморявайте на работното място, не поставяйте прекалено много на раменете си. Умората е гарантирана и хвалят, че няма да чакате.

Особено благоприятни дни от хороскопа Близнаци за всеки бизнес или предприятие: 7 ноември, 16 ноември, 21 ноември, 30 ноември 2014 г.

Дни, в които Близнаци трябва да бъде предпазлив: 1 ноември, 14 ноември, 22 ноември 2014 г.

Хороскоп за ноември 2014 г. Рак

Ако Раки наскоро беше виновен, а сега през ноември, време за покаяние. Никога не е твърде късно да поискате прошка, дори ако престъплението е извършено относително отдавна. Знайте, че през ноември ще бъдете простени и ще се установят приятелски връзки.

На работното място очаквате увеличение на заплатата или друга приятна изненада, която за дълго време заслужавате с вашата старание. Знайте, че сте в добро състояние. Ако ви се предлага да извършите извънреден труд, съгласни - този жест ще добави бонуси към вашите заслуги.

Пийте много топла напитки, особено билкови чайове, грижете се за гърлото си.

Особено благоприятни дни на хороскопа Ракова за всеки бизнес или предприятие: 6 ноември, 12 ноември, 21 ноември, 28 ноември 2014 г.

Дни, в които ракът трябва да бъде предпазлив: 8 ноември, 14 ноември, 26 ноември 2014 г.

Хороскоп за ноември 2014 г. Лео

Сега вие сте много необходими от някого от вашето семейство: вашето дете, родител или любим човек. Може би няма да чуете молба за помощ, а бъдете сами. Няма да ви трябват нищо освен подкрепа и приятни думи.

Отнасяйте се с клюки на работа без интерес и емоции, в противен случай може да се окажете вплетени в интрига, която е неприятна за вас.

Представете си няколко вечери в края на ноември. Посетете козметичния салон или СПА-салона, прочетете, без да разсейвате новата книга, или поемайте хоби.

Особено благоприятни дни за хороскопа на Лвов за всеки бизнес или предприятие: 4 ноември, 12 ноември, 15 ноември, 24 ноември 2014 г.

Дни, в които Лъвовете трябва да бъдат предпазливи: 5 ноември, 16 ноември, 27 ноември 2014 г.

Хороскоп за Ноември 2014 Дева

През ноември няма да стигнете веднъж или два пъти в ситуация, от която ще ви помогне само чувството ви за хумор. Не бъдете твърде сериозни, се смейте на себе си и дори няма да забележите проблеми.

Вашият приятел или приятел може да ви покани да пътувате - ноември е много добър за пътуване, особено в чужбина. Чувствайте се свободни да приемате такова предложение и оставете да си починете.

Не забравяйте да ядете повече витамини под формата на есенни плодове.

Особено благоприятни дни на хороскопа на Дев за всеки бизнес или предприятие: 5 ноември, 12 ноември, 19 ноември, 27 ноември 2014 г.

Дни, в които Virgos трябва да бъде предпазлив: 6 ноември, 10 ноември, 20 ноември 2014 г.

Хороскоп за ноември 2014 г. Везни

Вашият навик да се колебаете и да претегляте много пъти ще ви служи добре в началото на ноември - ще трябва да вземете важно решение, за което трябва да помислите.

Прекарайте максимално свободното си време през ноември с близките си хора, правете нещо мобилно и интересно. Разходки, конна езда, всяко фитнес натоварване - това ви е нужно.

В службата на Везни ръководството или шефът може да се промени, но лично той не ви заплашва, а напротив, вие, без да полагате усилия, в първите дни ще спечелите съчувствие и доверие.

Особено благоприятни дни на хоризонта "Везни" за всички случаи и предприятия: 3 ноември, 14 ноември, 17 ноември, 26 ноември 2014 г.

Дни, в които Везни трябва да бъдат предпазливи: 8 ноември, 13 ноември, 19 ноември 2014 г.

Хороскоп за Ноември 2014 Скорпион

Хора, с които не сме склонни да бъдем, не стоят дълго с нас. Помнете това и не се разстройвайте, ако някой, който ви харесва, може изведнъж да се раздели с вас. Бъдете в състояние да пуснете и да знаете, че вашият човек със сигурност ще се срещне с вас рано или късно.

Ако ви бъде предложено да смените работните места в по-благоприятни условия, помислете три пъти - понякога по-добра птица в ръката си. Но ако претеглите всички плюсове и минуси, смятате, че е необходимо да направите нов вид дейност - отидете за това!

Не правете нищо крайно през ноември - има шанс за нараняване.

Особено благоприятни дни от хороскопа на Скорпия за всеки бизнес или предприятие: 2 ноември, 8 ноември, 16 ноември, 30 ноември 2014 г.

Дни, в които Скорпионите трябва да бъдат предпазливи: 1 ноември, 5 ноември, 28 ноември 2014 г.

Хороскоп за ноември 2014 Стрелец

Късметът е смел, но тъй като вие се осмелявате смело за нещо ново, това едва се появява в живота ви. Това може да е нова работа на работа, с която можете да се справяте блестящо, ново познание, което ще донесе добри емоции или нещо ново за вашата игра.

Особено благоприятни дни от стрелтския хороскоп за всеки бизнес или предприятие: 4 ноември, 8 ноември, 18 ноември, 22 ноември 2014 г.

Дни, в които Стрелците трябва да бъдат предпазливи: 1 ноември, 17 ноември, 30 ноември 2014 г.

Хороскоп за Ноември 2014 Козирог

Ако държите упорити пръсти, тогава през ноември е време да се отървете от него. Не забравяйте, че животът е само тук и сега, всичко останало е само интригите на мозъка ви. Част от спомени, които не ви позволяват да живеете спокойно и да се наслаждавате на живота. И за да направите това по-лесно, направете колкото се може повече ярки и силни емоции.

На работното място ще имате истинска работа - много неща, които ще се появят от нищото. Не се паникьосвайте, но направете всичко събрани и спокойни и ще видите как задачите ще изчезнат бавно.

Ако се карате с близък до вас или ваш собствен, но не и по ваша вина, не бързайте да се примирявате - през ноември нарушителят несправедливо осъзнава грешките си.

Особено благоприятни дни за хороскопа на Козирог за всеки бизнес или предприятие: 4 ноември, 12 ноември, 20 ноември, 26 ноември 2014 г.

Дни, в които Козирозите трябва да бъдат предпазливи: 5 ноември, 14 ноември, 28 ноември 2014 г.

Хороскоп за ноември 2014 г. Водолей

Време е да започнете своето развитие. Ако искате да станете нещо по-съвършено, започнете с първия ноември. То може да бъде както физическо развитие, така и интелектуално или духовно. Но във всеки случай, за да се премине от точката, която трябва да предприемете, е първата стъпка. Ако ще бъде по-лесно да го направите в компанията, то тогава ще се озовете като хора с ум.

За един Водолей, ноември е много подходящ за развитието на отношенията. Това може да е от интерес от дългогодишен познат или напълно случайна среща с интересен човек.

Вечерите се прекарват не у дома, а на чист въздух, бавно разходка или докато бягате.

Особено благоприятни дни от хороскопа Водолей за всеки бизнес или предприятие: 3 ноември, 11 ноември, 17 ноември, 28 ноември 2014 г.

Дните, в които Водолеите трябва да бъдат предпазливи: 1 ноември, 7 ноември, 13 ноември 2014 г.

Хороскоп за ноември 2014 г. Риби

Това, което чакахте, ще се случи! Сега задачата ви е да се съсредоточите върху вече постигнатото и да продължите напред. Асистентът ще бъде един от близките роднини, ако го попитате за него.

От вашите приятели, очаквайте добри новини, появата на която вероятно ще се случи в средата на месеца.

През двадесетте ноември може да възникне непредвидена ситуация, но тя ще се появи в ръцете ви и ще укрепите още повече вашите позиции.

Не злоупотребявайте с алкохол през ноември, дори и на почивка.

Особено благоприятни дни от Хороскопа на Риби за всеки бизнес или предприятие: 2 ноември, 9 ноември, 17 ноември, 25 ноември 2014 г.

Дни, в които Риби трябва да бъдат внимателни: 8 ноември, 15 ноември, 28 ноември 2014 г.

Хороскоп за ноември 2014 г. (общо за всички знаци)

За да сте сигурни, че новата прическа не само ви харесва визуално, но и повишава енергийния баланс, винаги следвайте лунния календар, преди да отидете на фризьор. Ако се вслушате в мъдростта на местоположението на планетите, тогава не само можете да повишите енергийния си потенциал, но и да привлечете успех и успех, паричен поток и здраве.

3, 4,5, 7, 10, 11, 14, 17, 20, 22, 24, 25, 27, 30 Ноември: подстригването днес е точното време. Ще станете много по-привлекателни, късметът ще се обърне към вас и ще доведе няколко успешни познати.

12, 13, 15, 16, 18, 19, 21, 23, 26, 28, 29 Ноември: без значение колко не ви харесва, но е по-добре да не намажете косата си днес. Оголената коса ще расте дълго и бавно, ще загуби блясъка си и здравия си вид. Освен това, влошаването на енергийните доставки значително ще отслаби физически, наранявания, контузии, заболявания.

1, 4, 9, 10, 13, 15, 19, 23, 24, 28 ноември: можете да боядисвате косата си днес, но само естествените цветя, които са най-близо до естествения ви цвят. Използвайте светлина bezammiachnye бои, и още по-добър тоник за предоставяне на временно сянка на косата.

3, 5, 7, 12, 16, 20, 21, 25, 27, 29 Ноември: Ако душата ви се нуждае от промяна, можете да направите абсолютно безумно действие и да я нарисувате с всеки цвят на дъгата днес. Няма да повредите косата си, не разваляйте косата си и ново изображение ще ви привлече вниманието.

2, 6, 8, 11, 14, 17, 18, 22, 26, 30 ноември: днес не е необходимо да боядисвате косата си, отложете процедурата за следващия ден.

5, 8, 10, 11, 13, 16, 18, 19, 22, 23, 24, 30 Ноември: Не правете сложни прически, най-успешният вариант ще бъде косата навита на вълни или закачена в обикновен пакет.

Любовен хороскоп за ноември 2014 г. (общ за всички знаци)

През ноември всички знаци на зодиака могат да бъдат щастливи. Самотните хора имат голям шанс да се запознаят с добър човек, а тези, които вече са в чифт - могат да продължат да изграждат своите взаимоотношения. Но има малък шанс за кавги и недоразумения. За да избегнете това, се нуждаете от адекватност - не започвайте от дребни неща, не отговаряйте на обиди с обиди и не вдигайте гласа си. Позицията на луната в края на ноември ще предизвика неразбираема нервност у повечето хора и следователно не е полезно да се разгледат особеностите на местоположението на звездите. Любовта към близките хора и към вашия вътрешен мир са гарантите за добри отношения.

Share:
Comments