Хороскоп за февруари 2015 г. за всички признаци на

Гороскоп на февраль 2015 Овен

През февруари, Овен, преди да продължи и да завладее всички нови върхове, си заслужава да се съсредоточи върху постигнатото и да консолидира всички получени резултати.

В услуга, не се стремим към победа. Сега сте в добро състояние и не е необходимо да събирате събития, за да получите материални облаги. Бъдете доволни от това, което е, в близко бъдеще ще можете да получите много повече.

В личния си живот оставяйте връзката за по-късно. Няма нужда от съдебни спорове и още повече скандали - през февруари няма да постигнете нищо от половината си и да се карате още повече.

Ако все още сте сингъл, не се опитвайте да закрепяте и да изграждате взаимоотношения. Такъв акт ще доведе до разочарование.

Прекарайте един месец тихо, по-често сами, четете или упражнявайте.

Особено благоприятни дни за хороскопа на Овен за всеки бизнес или предприятие: 2 февруари, 10 февруари, 14 февруари, 22 февруари 2015 година.

Дни, в които Овен трябва да бъде предпазлив: 5 февруари, 11 февруари, 18 февруари 2015 г.

Хороскоп за февруари 2015 г. Телец

През февруари не бъркайте това, което искате с реалността! През целия февруари Taurus има шанса да се хванат в погрешното възприемане на това, което се случва. Не е нужно да оставате бдителни, просто погледнете всичко трезво и без "розови очила".

В областта на бизнеса покажете креативната си вена. Ако е възможно, помислете как можете да автоматизирате или опростите работата си - това няма да остане незабелязано от вашето ръководство.

На личен фронт ви очаква февруарската буря в края на месеца. Дръжте се и не губете темперамента си! За да не се случи, трябва да сте самодържави във вашите емоции и думи и да не правите силно изясняване на връзката.

Отделете време разнообразно, отидете на изложби или филми, разходка по улиците и парковете, топло облечени.

Особено благоприятни дни на хороскоп Телец за всеки бизнес или предприятие: 3 февруари, 11 февруари, 16 февруари, 23 февруари 2015 година.

Дни, в които Телецът трябва да бъде предпазлив: 4 февруари, 12 февруари, 20 февруари 2015 г.

Хороскоп за февруари 2015 г. Близнаци

Ако сте скромен човек в живота, тогава през февруари освободете второто си свобода. За да направите това, опитайте се, дори и за известно време да сте някой друг. Съгласете се с всички смели предложения, не крийте емоциите, не се смейте и плачете, ако искате. Такава промяна в поведението ще ви позволи да привлечете жизненоважна енергия, да се порадвате и да се чувствате много по-добре.

В семейните отношения отделете особено внимание на близките си хора: прекарвайте време с тях, моля, с вкусни ястия или съвместни дейности. Щастието не се крие в скъпи подаръци или в ресторанти. Най-ценните емоции могат да бъдат получени или доставени безплатно.

В края на февруари очаквайте изненада от добър приятел.

Особено благоприятни дни от хороскопа Джемини за всеки бизнес или предприятие: 4 февруари, 15 февруари, 18 февруари, 25 февруари 2015 година.

Дни, в които Близнаци трябва да внимава: 7 февруари, 16 февруари, 17 февруари 2015 г.

Хороскоп за февруари 2015 Рак

Февруари - не времето за големи покупки и придобивания. Да предположим, че вече са заделени необходимото количество, а мечтата си, е "търси" при вас за близкия стъкло магазин всеки ден, но ще бъде по-добре да се движат процеса на закупуване на следващия месец или дори да го изоставят. Може би това нещо не е, че трябва, изглежда, и по-скоро парите да отидат за нещо друго. Ако не чакаме или да се чувстваш спешната необходимост за покупка, преди сделката, проверете всички документи, гаранцията, самия продукт, тъй като е вероятно, че ще се опита да мамят.

В средата на февруари, междувременно, отлично време за семейни тържества или съвместно отдих. Времето, прекарано с близките, ще ви обедини и ще се почувствате като част от едно голямо цяло.

В края на февруари ще се насладите на постиженията на услугите. Възможно е да се сключат договори за по-благоприятни договори или договори, да се сключват печеливши сделки.

Ако сте загрижени за болест, тогава през февруари няма да е излишно да се подлагате на курс на лечение.

Особено благоприятни дни на хороскопа Ракова за всеки бизнес или предприятие: 6 февруари, 18 февруари, 20 февруари, 25 февруари 2015 година.

Дни, в които раковите заболявания трябва да бъдат предпазливи: 1 февруари, 10 февруари, 24 февруари 2015 г.

Хороскоп за февруари 2015 г. Лео

Вторият месец на новата година, Лъвовете се препоръчва да се държат, като най-съвместим. Твоята гордост понякога те възпрепятства да намериш общ език с хората, а през февруари това ще бъде сериозен проблем. За да избегнете това, не забравяйте, че е необходимо понякога да се прави компромис, дори ако това Ви причинява вътрешно съпротивление.

В работата не очаквайте нищо ново или непредсказуемо и това е плюс - защото повечето от нас се стремят към стабилност.

През февруари самотата не застрашава Лъвовете, ще бъдете заобиколени от хора през цялото време, но с добри намерения или не, това зависи от вас. Бъдете отворени и искрени, и тази среда ще бъде близо до вас.

В средата и края на февруари е време за пазаруване. Прекарайте много пари и с удоволствие, но не само за себе си, но и за подаръци на близките си. Такива депозити ще донесат "дивиденти" в близко бъдеще.

Особено благоприятни дни за хороскопа на Лвов за всеки бизнес или предприятие: 2 февруари, 13 февруари, 17 февруари, 22 февруари 2015 година.

Дни, в които Лъвовете трябва да бъдат предпазливи: 5 февруари, 16 февруари, 19 февруари 2015 г.

Хороскоп за февруари 2015 г. Дева

През февруари ще откриете тайните на съблазняването и завладяването на противоположния пол. В противен случай как да обясните факта, че ще бъдете преследвани от фенове цял месец? Ако сте в една връзка, това може да бъде сериозен проблем и дори да причини неразумни сцени на ревност. Обяснете си, че сърцето ти принадлежи само на един човек, иначе скандалите не могат да бъдат избегнати. И ако сте сами, използвайте такъв късмет на фронта на любовта, тъй като през февруари ще можете да завладеете някой или някой!

В услуга обаче нещата няма да се окажат толкова добре. Може да има триене с властите, не е твоя виновна, но ще трябва да отговориш. Най-доброто, което можеш да направиш, е да се подчиняваш и да не спориш, тъй като не можеш да защитиш правилността. Не се притеснявайте обаче, че ситуацията може да се промени драматично до края на месеца.

Особено благоприятни дни на хороскопа за всякакви дела и предприятия: 2 февруари, 10 февруари, 14 февруари, 22 февруари 2015 година.

Дни, в които Virgos трябва да бъде предпазлив: 5 февруари, 11 февруари, 18 февруари 2015 г.

Хороскоп за февруари 2015 г. Везни

Мнозина погрешно вярват, че след като бялата ивица обикновено е черна. Скалите ще забележат, че късметът ще ги последва на петите в началото на февруари, но това не е причина да се тревожите изобщо и да очаквате мръсен трик - през целия месец ще имате всичко възможно да се развиете по най-добрия начин без преминаване към ивици с различен цвят! Използвайте това време, за да разрешите всички проблеми, да разрешите най-трудните ситуации или проблеми!

В семейния живот всичко ще измисли най-добрия начин, обаче, ако вашият партньор е Скорпион или Рак, тогава знаете, че недоразуменията са възможни поради различните възгледи за живота. Борбата вероятно ще бъде избегната, ако някой от партньорите покаже мъдрост и се примири с факта, че понякога е невъзможно да се преговаря.

Вашето здраве ще ви достави удоволствие през целия месец, но не боли да спазвате основите на здравословното хранене и понякога да играете спортове или упражнения.

Особено благоприятни дни на хоризонта на Везни за всеки бизнес или предприятие: 5 февруари, 17 февруари, 19 февруари, 24 февруари 2015 година.

Дни, в които Везни трябва да бъдат предпазливи: 1 февруари, 10 февруари, 18 февруари 2015 година.

Хороскоп за февруари 2015 г. Скорпион

В началото на февруари Скорпио очаква шок - можеш да предадеш този, който си смятал за добър приятел. Това ще бъде нещо лично, може би вашият приятел или приятел ще "отнеме" фен или ще се почувствате клевети зад гърба си. Не вземайте на сърце. Такъв човек не е достоен за твоите сълзи и ти самият виновни, че позволиш на човек с такова безумно намерение да се приближи толкова близо до него. Не се притеснявайте и не се разстройвайте, но по-добре поемайте истината, че не можете да се обадите на приятелите си.

Останалата част от месеца обещава да бъде спокойна и без инциденти. В средата на февруари се подхожда възможно най-много за комуникация с дивата природа - разходка с домашни любимци, посещение на зоологическата градина или делфинариума, отиване до конете. Много добро време, за да имате домашен любимец, особено котка или котка. Малко пухкаво животно не само ще ви хареса, но ще донесе светлина във вашия дом.

В края на месеца ще намерите нещо приятно в службата - лаоточни ревюта или представяне на сертификати, награди. Но е малко вероятно, че ще бъдете много изненадани - в края на краищата вие сте много усърдни, точни и отговорни, и затова такава награда беше напълно очаквана.

Особено благоприятни дни от хороскопа на Скорпия за всеки бизнес или предприятие: 4 февруари, 14 февруари, 23 февруари, 26 февруари 2015 година.

Дни, в които Скорпионите трябва да бъдат предпазливи: 1 февруари, 18 февруари, 28 февруари 2015 г.

Хороскоп за февруари 2015 Стрелец

Отпуснете се! Това е най-важното нещо, което трябва да направите! Не го ли усещате, но сега сте точно на границата на физическата си сила и способности и затова се нуждаете от почивка. Това може да бъде почивка, съвместно пътуване със семейството или само почивка у дома. Не е нужно да правите нищо. Вземете хобито си, гледайте филми, вижте литературните новости, отидете в салона. Основното е, че не правете нищо, свързано с работата си, поне за една седмица! Такова времево изчакване не само ще ви даде възможност да се чувствате весело и по-добре, но и ще направи работата ви по-ефективна след това.

През втората половина на месеца ще бъдете добавени към семейството. Не се притеснявайте, може би една от вашите домакинства ще реши да вземе малко животно и да го внесе в къщата неочаквано за всички. Нов "член на семейството" ще ви донесе късмет и радост.

Стрелците трябва да бъдат предпазливи в последните дни на месеца, като възможни домашни наранявания или съкращения. Можете да избегнете това, като спазвате обичайната предпазливост.

Особено благоприятни дни от стрелтския хороскоп за всеки бизнес или предприятие: 3 февруари, 13 февруари, 15 февруари, 28 февруари 2015 година.

Дни, в които Стрелецът трябва да внимава: 6 февруари, 18 февруари, 23 февруари 2015 г.

Хороскоп за февруари 2015 Козирог

Твоята упоритост и желание да застанеш сама в началото на февруари ще ти даде добра услуга. Някой ще се опита да ви замести и всеки знак на друг знак на зодиака няма да забележи измамата, но не и вас. Всички съмнителни предложения, внимателно проверете операциите и само след като подпишете подписа си, ако сте напълно сигурни в легитимността на предстоящата транзакция.

Доброто настроение няма да ви остави през целия февруари и затова щедро го споделите с приятелите и семейството си. Поканете приятели на разходка или на съвместен филм, парти или просто приятелско събиране, прекарвайте необичайно и активно време.

В края на февруари може да ви изненада под формата на ново познание с интересен човек.

Особено благоприятни дни за хороскопа на Козирог за всеки бизнес или предприятие: 8 февруари, 12 февруари, 19 февруари, 27 февруари 2015 година.

Дни, в които Козирозите трябва да бъдат предпазливи: 4 февруари, 16 февруари, 28 февруари 2015 г.

Хороскоп за февруари 2015 г. Водолей

Февруари няма да бъде напълно спокоен и спокоен месец за Водолей. Възможни са кавги с роднини, дни, когато нещо няма да работи или хората няма да искат да отидат с вас, без да се свързват. Най-важното - не се притеснявайте за дреболии и се държите естествено. Това е лекотата и естествеността във всяка ситуация, която може да промени ситуацията към по-добро.

Водолей - природата е невероятно творческа и затова използвайте февруарските дни в полза на вашето самоизразяване. Направете снимки или скици на покрити със сняг пейзажи, извайдете снежителите си с приятели или семейство, разходете се на чист въздух и се забавлявайте с зимата.

Февруари е страхотно време за прекарване на времето извън града, няма да е излишно да ходите със семейството или приятелите си в продължение на два или три дни, за да се отпуснете в природата.

Особено благоприятни дни на хороскопа Водолей за всички случаи и предприятия: 1 февруари, 13 февруари, 19 февруари, 27 февруари 2015 година.

Дни, в които Водолеите трябва да бъдат предпазливи: 7 февруари, 16 февруари, 22 февруари 2015 г.

Хороскоп за февруари 2015 г. Риби

Интуицията ви ще ви помогне да разрешите някои от проблемите, които може да имате в началото на февруари. Слушайте вътрешния си глас и действайте според съвестта, а не според диктовката на ситуацията.

На работното място не вземайте никакви прибързани решения, в бъдеще може да играете жестока шега с вас. Преди да вземете решение за нещо, внимателно мислете и претегнете всички плюсове и минуси.

Ако вашият приятел ви помоли за помощ в средата или края на февруари, не забравяйте да го подкрепите. Но не заемайте пари за никого, освен близки приятели, тъй като това е изпълнено с факта, че няма да ги върнете.

Обърнете внимание на вашия външен вид, той ще балансира баланса на вашата енергия, например, направете нова прическа или актуализирайте вашия гардероб.

Особено благоприятни дни на Хороскопа на Риби за всеки бизнес или предприятие: 5 февруари, 12 февруари, 18 февруари, 28 февруари 2015 година.

Дни, в които Риби трябва да бъдат предпазливи: 7 февруари, 15 февруари, 25 февруари 2015 година.

Хороскоп за февруари 2015 г. (общо за всички признаци)

3, 4, 5, 7, 11, 13, 14, 18, 19, 21, 22, 23, 25, 26, 28 са тези дни на февруари, които са благоприятни за промяна на външния вид благодарение на новата прическа. Можете да изрежете или оцветете косата си по начина, по който искате. Тази промяна много добре се отразява не само на външния ви вид, но и на живота ви - ще имате нови приятели и очаквате финансово благополучие.

1, 2, 6, 9, 10, 12, 15, 16, 17, 20, 26, 27 са тези дни на февруари, когато не трябва да посещавате фризьорски салон. Обелената коса не само няма да лежи добре, но ще ви донесе загуби.

1, 6, 13, 18, 20, 24, 28 - ако имате желание да боядисвате косата си в нов цвят, направете го най-добре в тези дни на февруари. Новият стил ще промени енергийния ви потенциал за по-добро и ще увеличи устойчивостта ви на стрес и ще ви направи по-уверени в способностите ви.

3, 4, 7, 9, 10, 11, 12, 16, 17, 21, 23, 25, 27 - тези февруарски дни са подходящи за боядисване на косата ви в естествени, естествени цветове. Такава трансформация ще ви направи по-привлекателни, косата ви ще стане по-силна, а среща и познаване на положителни хора е неизбежна.

2, 5, 8, 9, 14, 15, 19, 22, 26 февруари - не е необходимо тези дни да излагат косата на химическо оцветяване или вълнение. Не използвайте леки кремове или балсами, дори ако те са безопасни за косата, но могат да повлияят неблагоприятно на вашия потенциал, да причинят съкращения или натъртвания и здравословни проблеми.

1, 2, 6, 7, 10, 15, 17, 23, 24, 26, 27 - не правете сложни прически в тези дни на февруари. Просто гребете косата с гребен (за предпочитане използвайте дървена) и ги оставете да се разхлабят или да се съберат на опашка или на възел около врата. Такива прически ще ви придадат сдържаност и твърдост дори в трудна ситуация.

Любовен хороскоп за февруари 2015 г. (общ за всички признаци)

Най-добрият съвет за всички зодиакални знаци през февруари ще остане разумен. Известният факт е, че всички кавги, скандали и атаки на ревност се случват по-често, отколкото поради истинска причина, но поради пренебрежение. Всичко, от което се нуждаете, винаги е да разсъждавате трезво и да не позволявате на себе си да се занимавате с емоции. Този съвет се отнася както за хора, които са в отношения, но все още са свободни.

За зодиакалните знаци, които търсят любовни приключения, хороскопът за февруари 2015 г. обещава успех. Но не бързайте да започнете връзка с първата. Запознайте се, както трябва, разберете какъв човек е пред вас и само тогава го отворете. Неподходящата искреност може да се окаже лоша за вас.

Ако вие, като сте в един чифт, мислите, че е време да се разделите, трезво да прецените всички аргументи, които имате. Може би причината не е фундаментална, а причинена от мигновена бъркотия и причинява болка на близък човек със зли думи.

Share:
Comments