Джесика симпсън разработва линия за бременни жени

Поп певицата Джесика Симпсън, чакаща първото си дете, се тревожеше много от това как изглежда. Така че тя имаше идеята да създаде своя собствена линия дрехи за бременни жени Джесика Симпсън Колекция.

"Създаването на колекция във връзка с Детското майчинство е станало огромно преживяване за мен", призна Симпсън. "Линията на дрехите е изпълнена с различни стилове, които не само ще ви освежат, но и ще ви накарат да се чувствате комфортно".

Въпреки че първата бременност на певицата вече е зад гърба й, но Джесика е наясно как майките в бъдеще искат да се чувстват красиви, въпреки промените в фигурата. Колекцията включва уютни пуловери, гладки копчета, ярки блузи, топли якета и елегантни рокли.

Стилът на дънките, разбира се, преобладава. Удобните дънки от различни цветове се изработват със специална опорна вложка в стомаха. Модни модели от млада майка вече са достъпни в САЩ и на доста ниски цени.

В прессъобщението си президентът по кърмене "Дестинация" Крис Даниел заяви: "Джесика има изключителни усещания за стил и разбиране за дизайна. Всеки модел въплъщава духа на колекцията Джесика Симпсън, като същевременно всички те са уникални и са предназначени специално за бъдещите майки. "

Спомнете си, че Джесика Симпсън май тази година роди момиче Максуел Дрю Джонсън с тегло 4,3 кг с височина 60 см.

Share:
Comments