Хороскоп за август 2015 г. за всички признаци на зодиака -

Гороскоп на август 2015 Овен

Започнете месец с нещо ново или променете познатия си начин на живот. Ако сте домашен човек, защо да не започнете активно да прекарвате времето си, да посещавате шумни събития и развлекателни заведения? Ако активността е ваш начин на съществуване, а след това посветите първите дни на август на вътрешните работи, останете няколко вечери у дома. Такава промяна на обичайния начин на живот ще позволи да "разклати" енергийните потоци в незначителна равнина и да привлече добър късмет.

В средата на август ще бъде доста успешна за сключването на партньорски споразумения и подписване на договори. Ако искате да разширите границите на бизнеса си, използвайте това време и за вашата работа.

В края на месеца се пазете от нови познати. Не позволявайте на жените с тъмнокоса да влязат в къщата, тъй като това е изпълнено със загуби и неприятни слухове.

Особено благоприятни дни за хороскопа на Овен за всеки бизнес или предприятие: 1 август, 17 август, 25 август, 30 август 2015 година.

Дни, в които Орис трябва да бъде предпазлив: 10 август, 19 август, 21 август 2015 г.

Гороскоп на август 2015 Телец

Забравете, че скромността е добра черта, защото тази догма може сериозно да се намесва в теб в началото на месеца. Не се притеснявайте да показвате вашите лидерски качества навсякъде: на работа, в лични отношения, в компанията на познати. Срамежливостта може да играе жестока шега с вас и да не оставя съдба, докато кураж и решителност ще ви позволят да установите контакт с правилните хора и да получите това, което искате.

Работете много и ревново, август - време е да работите упорито. Не отлагайте за по-късно, какво трябва да се направи сега, станете рано, за да направите повече. По това време Телецът няма да се умори, а напротив, ще бъде изпълнен с енергия и ще получи отличните плодове на своя труд.

В края на август, ако можете, отделете време в природата. Това ще компенсира още повече енергийния Ви потенциал.

Особено благоприятни дни на хороскопа Телец за всеки бизнес или предприятие: 3 август, 14 август, 22 август, 28 август 2015 година.

Дни, в които Телецът трябва да бъде предпазлив: 1 август, 13 август, 26 август 2015 г.

Хороскоп за август 2015 г. Близнаци

Първата половина на август на Близнаци ще се проведе в съответствие с думите: "Или пан - или отиде!". Никой не може да предвиди какво ще доведе до тези действия, така че правете това, което смятате за правилно или необходимо. Единственото условие, което може да ви спаси от грешката - да слушате гласа на съвестта и да обръщате внимание на случайните знаци. Интуицията ви ще се влоши в този момент до границата, затова се обърнете към шестото чувство за помощ.

В средата на месеца може да предизвикате нежелана ситуация за вас, ако говорите прекалено много. Не споделяйте тайни дори с близки хора и доверени. Ако чувствате спешна необходимост да споделяте с някого, излейте душата си по-добре във вашия личен дневник.

В края на месеца Близнаците не трябва да се губят с пари, може да се смятате за несериозно лице, въпреки че може би ще се опитате да направите добро впечатление.

Особено благоприятни дни на хороскопа Близнаци за всеки бизнес или предприятие: 6 август, 12 август, 19 август, 25 август 2015 година.

Дни, в които Близнаци трябва да бъде предпазлив: 2 август, 13 август, 22 август 2015 г.

Гороскоп на август 2015 Рак

Целият август е много благоприятен за изграждане на лични взаимоотношения и установяване на контакти. Използвайте своята харизма и общуване, а вие ще станете душата на компанията. При самотните ракови жени през август има голяма вероятност да спечелят сърцето на избрания от тях, поради естествените женски трикове.

Раковите заболявания, които отдавна са придобили семейство, също могат да използват времето в своя полза. Точно сега твоята половина ще се съгласи с теб във всичко и децата ще бъдат покорни както никога досега.

В средата на месеца Ракът може да има проблеми при работа. Най-вероятно вашият колега или подчинен, който е недоволен от действията ви, ще бъде замесен. Няма какво да се направи, невъзможно е да угодиш на всички и затова прави това, което според теб е правилно и не обръщай внимание на това, което те казват за теб.

Особено благоприятни дни за хороскопа Ракова за всеки бизнес или предприятие: 3 август, 12 август, 24 август, 28 август 2015 година.

Дни, в които ракът трябва да бъде предпазлив: 6 август, 17 август, 20 август 2015 година.

Гороскоп на август 2015 Лев

Лъвовете вече са на върха на успеха. И това не е случайно, защото през август ще получите най-много енергия от финия свят, което ще повлияе положително на всичките ви начала.

Моделирайте и изграждайте лични взаимоотношения - обратният секс те намира за необичайно атрактивен обект на ухажване и се опитва по всякакъв начин да ви угоди.

По време на работа Лвов също ще се разбира без много усилия. Всичко, от което се нуждаете, е само да изпълнявате задълженията си. Ако ви се предлага увеличение или награда, се съгласявайте и не се изненадвайте за това, което просто сте любители на звездите.

Краят на август е много подходящ за активна борба с лоши навици. Тютюнопушенето, алкохолизмът, наркотиците, тенденцията към лакомия - сега можете да дадете решителна битка на това, което ви пречи да се наслаждавате на живота и да го спечелите!

Особено благоприятни дни за хороскопа на Лвов за всеки бизнес или предприятие: 4 август, 15 август, 18 август, 24 август 2015 година.

Дни, в които Лъвовете трябва да бъдат предпазливи: 5 август, 17 август, 28 август 2015 година.

Гороскоп на август 2015 Дева

В Dev в началото на месеца може да се появи изкушение да клюкарства. Не се отказвайте от това желание! Вярвайте, че всички слухове, които сте стартирали, непременно ще се превърнат в неприятни последици. Дори ако имате пикантна компромисна информация за някого, пазете го с вас, тъй като е в най-добрия си интерес.

В средата на месеца посветете малко време на изкуството. Живопис, кинематография, литература. Обърнете внимание на красотата и ще получите незабравимо удоволствие. Най-добре е да не го правиш сам, а с близък дух.

В края на август - време е да отделите малко пари за тези малки радости, които ви донесат удоволствие! Но не се прекалявайте. Прекомерната екстравагантност може да доведе до опустошаване на вашите финансови резерви.

Особено благоприятни дни на хороскопа на Дев за всеки бизнес или предприятие: 3 август, 12 август, 21 август, 27 август 2015 година.

Дни, в които Virgos трябва да бъде предпазлив: 13 август, 18 август, 25 август 2015 година.

Хороскоп за август 2015 Везни

През август звездите силно призовават Везни да слушат съветите на близък приятел или на половин любовник. Знайте, че този човек ви пожелава добър и наистина се интересува от вашия успех. Споделете с него това, което ви засяга, и получете мъдри отговори на най-вълнуващите въпроси.

Средата на август е подходящ за бизнес срещи и пътувания. Бизнес пътуванията ще бъдат успешни и ще бъдат доволни от приятния резултат, бизнес връзките ще се засилят, неочакваното партньорство може да донесе очевидни ползи. Въпреки това, звездите не ви препоръчват да имате доверие на блудни млади жени, тъй като има вероятност да бъдете съдени.

В края на месеца обърнете внимание на развитието на тялото. Доброто умерено упражнение е добро, но максималната полза, която получавате от водните спортове.

Особено благоприятни дни на хоризонта на Везни за всеки бизнес или предприятие: 3 август, 15 август, 23 август, 29 август 2015 година.

Дни, в които Везни трябва да бъдат предпазливи: 4 август, 12 август, 24 август 2015 година.

Гороскоп на август 2015 Скорпион

За да подобрите резултатите от работата си, звездите препоръчват Scorpions да бъдат по-авантюристични. Може би въобще не се интересувате от това, което правите, така че не изпитвате удоволствие и не получавате материални възнаграждения. Единственият начин тук е да промените обхвата на дейност или да намерите предимства в текущия урок.

На личния фронт Скорпиос ще има стабилност и мир през целия месец. При самотните Скорпиони са възможни пристъпи - тъжни спомени за минали чувства. Не се подчинявайте на депресията, на миналото - на заниманията от последните дни, които носят само тъга. Намерете извинение за радост, но по-добре посетете претъпканите места и се разсейвайте от ненужни мисли.

Краят на август е подходящ за създаване на усещане за хармония с външния свят. Прекарайте времето си на чист въздух, "обединете" с животни, участвайте в събирането на реколтата.

Особено благоприятни дни на хороскопа на Скорпион за всеки бизнес или предприятие: 4 август, 12 август, 16 август, 25 август 2015 година.

Дни, в които Скорпионите трябва да бъдат предпазливи: 2 август, 18 август, 28 август 2015 г.

Гороскоп на август 2015 Стрелец

Август ще премине за Стрелци в приятно вълнение.

Може би ще отвърнеш с чувствата си, но не веднага след проявлението на съчувствието си и ще трябва да се тревожиш ужасно. Съществуват и възможни печалби от всякакъв вид в състезания, олимпиади, турнири, в които се проявява творческия ви характер или уменията ви.

Освен това, в момента можете успешно да промените обхвата и професията, а процесът на намиране на ново работно място ще ви донесе удоволствие.

В средата на месеца ще дадат възможност на Стрелци да се отпуснат. Може би ще ви бъде предложено да отидете на пътуване за компания или при благоприятни условия за вас. Съгласете се, без да мислите, тъй като такова неочаквано пътуване ще бъде много успешно и ще донесе много приятни впечатления.

Не забравяйте за близките си. Вие или вашата помощ може да са ви необходими в последните дни на месеца, в никакъв случай не ги отричайте. Слушайте искането, дайте съвети или помогнете финансово, ако е необходимо.

Особено благоприятни дни от стрелтския хороскоп за всеки бизнес или предприятие: 3 август, 14 август, 26 август, 29 август 2015 година.

Дни, в които Стрелецът трябва да бъде предпазлив: 6 август, 8 август, 11 август 2015 г.

Гороскоп на август 2015 Козерог

Късметът, който придружава Козирозите през юли, няма да се отвърне от тях и през август! Използвайте този път във ваша полза, за да получите това, което искате, и да постигнете успех във всички области на живота си.

Той ще бъде много успешен през август за Козирозите по въпросите на любовта. Ако сте в една връзка, тогава ви се струва, че сте влезли в "медения месец", толкова добре и добре ще са дните от последния летен месец. Ако сте сами, тогава знаете, че ще имате фен или фен. Този човек няма да ви притеснява със своето внимание, но ще покаже чудеса на находчивостта в романтичните срещи и ухажването. Може би това е принцът или принцесата, която толкова дълго чакахте.

На работното място може да има някои промени, които в крайна сметка ще ви засегнат. Това може да бъде промяна на лидери, уволнения или появата на нови колеги, разширяване на обхвата на вашата организация. Но във всички случаи тези промени ще бъдат доста приятни, а не отрицателни.

Особено благоприятни дни на хороскопа Козирог за всеки бизнес или предприятие: 5 август, 13 август, 18 август, 31 август 2015 година.

Дни, в които Козирозите трябва да бъдат предпазливи: 1 август, 4 август, 24 август 2015 година.

Гороскоп на август 2015 Водолей

Ако Водолеите бяха ученици, те биха могли да поставят топ пет за правилно поведение и отлично академично представяне! Вече сте на върха на живота си, наблюдавате здравето си и сте успешни на работа. Какво още може да си пожелаеш!

Обърнете внимание на личните ви взаимоотношения. Ако сте в съюз или брак, тогава е необходимо да направите разлика в живота си с партньор. Започнете съвместно посещение на всички курсове, отидете за спорт заедно или просто прекарват повече време заедно, но интересни и необичайни. Самотните водолази също трябва да променят нещо в живота си. Тя може да бъде като вашия външен вид, както и обичайната рутина на деня - такава метаморфоза ще ви привлече правилния човек.

През август във Водолей се препоръчва да не приемате твърде много и да не зареждате мисли, които изобщо не ви засягат. От факта, че ще мислите твърде много и се безпокоите за външни неща, ще бъде по-добре за никого, но ще се почувствате уморени. По-добра директна енергия за нещо творческо: растителни цветя, събиране на узрели плодове, растителни животни.

Особено благоприятни дни от хороскопа Водолей за всеки бизнес или предприятие: 4 август, 16 август, 23 август, 31 август 2015 година.

Дни, в които Водолеите трябва да бъдат предпазливи: 9 август, 20 август, 24 август 2015 г.

Хороскоп за август 2015 г. Риби

В началото на август Рибите ще бъдат развълнувани от успеха на любимия човек. Вероятно вашата половина, приятел или роднина най-накрая ще получи работа или ще вземе награда в състезанието. Знайте, че това е и вашата победа, тъй като без вашата подкрепа и участие нищо нямало да се случи.

В средата на месеца се обещава да се обръща повече внимание на вас от противоположния пол. Факт е, че в средата на месеца Рибите ще имат сексуална енергия на върха, която ще привлича феновете, ще се любува на погледите и ще се запознае. Ако сте сами, използвайте тази възможност. Ако сте в една връзка, насочете най-добрите усилия за укрепване на комуникацията с близкия човек.

В края на месеца Рибите могат да получат неочаквана парична награда или бонус. Звездите ви предупреждават за екстравагантност и ви съветват да се въздържате от погрешни покупки и отпадъци.

Особено благоприятни дни на Хороскопа на Риби за всеки бизнес или предприятие: 3 август, 18 август, 27 август, 30 август 2015 година.

Дните, в които Риби трябва да бъдат внимателни: 8 август, 14 август, 26 август 2015 година.

Хороскопски прически за август 2015 г. (общо за всички знаци)

2, 3, 5, 7, 9, 11, 13, 14, 16, 18, 20, 24, 26, 27, 31 август. , Отрежете върховете или направете подстригване "за момче" - зависи от вас. Но, че не избирате, нова прическа ще предизвика интерес към вашия човек и ще привлече нови приятели.

1, 4, 6, 8, 10, 12, 15, 17, 19, 21, 22, 23, 25, 28, 29, 30 август - по-добре да не манипулирате косата. Има шанс да се намали енергията, която идва при вас и затова е по-добре да прехвърлите прическата на по-успешни дни според календара на луната.

2, 5, 6, 8, 10, 15, 17, 20, 22, 24, 26, 28, 29 август - тези дни от месеца не се препоръчват за сложни прически. Най-добрият вариант за дълга коса е да ги сглобите в плитка и най-добре е да ги оставите свободни. Използвайте тези дни дървен гребен и гребен косата си най-малко 6 пъти на ден.

1, 5, 9, 10, 13, 15, 17, 20, 24, 25, 29 август - Лунният календар в тези дни благоприятства всяка промяна в цвета с косата ви. Експериментирайте с оцветяващи вещества, направете акценти, оцветяване, променете напълно изображението! Всичко, което не приемате, безопасно ще отразява потока от енергия, който идва към вас, ще привлече късмет и материален просперитет.

2, 3, 7, 11, 16, 19, 21, 23, 26, 27, 30 август - тези дни можете да боите косата си, но най-добре е да се предпочитат естествените оцветители като растителни препарати и отвари. Не използвайте химически съединения, за да избегнете увреждане на косата. Също така, не се отвличайте от неестествени нюанси, тъй като това оцветяване ще доведе до загуби.

4, 6, 8, 12, 14, 18, 19, 22, 28, 31 август - Лунният календар не препоръчва тези дни да се боядисват, тъй като това може да доведе до трудности в работата и болестите.

Прехвърлете екскурзията до салон за красота на друг, по-благоприятен ден от месеца.

Любовен хороскоп за август 2015 г. (общ за всички знаци)

Август обещава да бъде спокоен месец за всички признаци на зодиака. Ще има доста кавги и скандали и няма да има почти никакво раздяла. Но месецът ще бъде много зает по отношение на запознанства, запознанства, изграждане на връзки и дори сватби.

Насладете се на топлите дни с душата си другар, прекарват повече време на чист въздух, да се целуват под луната.

Ако сте сами, тогава също не седнете у дома - разходът за активно време ще ви помогне да постигнете своята съдба.

Share:
Comments