Характеристики на пола след раждането: обучение на интимни

След раждането много жени престават да изпитват удоволствие от секса. А точката тук изобщо не е в хормоналния фон и психологическата бариера. Отслабените мускули на тазовия подтип могат да лишат вас и партньора ви от удоволствие. Нека да поговорим за това как да възстановим еластичността на мускулите и да върнем жив сексуален живот в спалнята ви.

Мускулите на тазовия под се наричат ​​интимни. Това е един вид ключ към удоволствието: тонът и обемът на мускулите засягат силата на оргазъм и вълнение. Повече от половината от жените след бременността и раждането са изправени пред проблема с отслабените мускули. Защо се случва това?

Без движения

Повече от половината от жените напускат дома на майчинството с отслабени мускули на тазовия под. Както всеки мускул, мускулите на тазовата част могат да се развиват само в движение. Но най-често водим заседнал начин на живот. При продължително бездействие мускулите атрофират. При раждането силните мускули бързо се опъват и се наранят. Това води до синдрома на "широката вагина". Широко отворената генитална цепка е лесна мишена за вагинит, млечница или колип. При контакт с прането, мукозата на разширената вагина се изсушава бързо. Не е изненадващо, че една жена престава да се наслаждава на секса. По време на сексуален контакт мъжкият сексуален орган просто не може да се прилепи плътно към стените на вагината. Не само жената, но и човекът престава да се чувства удоволствие по време на контакта.

Лечебен оргазъм

Освободената чувствителност на ерогенните зони лишава жената от способността да получава оргазъм. За женската репродуктивна система това е много вредно. Органзмът е не само емоционална релаксация и удоволствие, но и един от най-важните инструменти за поддържане на здравето на жените. По време на оргазъм има спазъм на малки съдове, тонът на венозната система се повишава и кръвта се подновява. Ако не се случи изхвърляне, изтичането на венозна кръв на малкия тазник се забавя и започва стагнацията в съдовете. С течение на времето една жена започва да се тревожи за неприятни и болезнени усещания. Гинекологът няма нищо друго освен да предпише антибиотици за лечение на пациента. И те имат пагубен ефект върху микрофлората на вагината. Има още една инфекция и всичко се върти в кръг. Ето защо е изключително важно да се създаде сексуален живот след раждането.

Методи за укрепване на интимните мускули

Как може една жена да се отърве от синдрома "широк влагалище" след раждането? Има няколко метода, които са ефективни и одобрени от гинеколозите.

Физиотерапия. Няколко дни след раждането гинеколог може да предпише физиотерапевтично възстановително лечение за жена - UHF и магнитно поле. Тези процедури помагат да се премахне възпалението и да се лекуват увредените мускули.

Физически упражнения. За физически упражнения можете да продължите само след излекуване на мускулите. За това е необходимо да получите одобрението на лекуващия лекар. Всяка физическа активност, която включва мускулите на тазовия под - йога, пилатес, тренировъчна терапия - е полезна.

Мезотерапия и плазмолифтинг. Това е най-новата технология в областта на интимната козметология. Интрадермалното инжектиране или лазерът подобряват лигавицата, положително повлияват шансовете и повишават чувствителността на вагината.

БОС-терапия. Това е специален компютърен комплекс, който помага на жените да учат упражненията на Кегел. Такива упражнения могат да се извършват сами, но на първо място няма да е излишно да се доверявате на специалист. Понякога жените объркват мускулите и изпомпват не точно това, което е необходимо.

По време на процедурата, електродът се поставя във влагалището на жената. Когато удари тези или други мускули, електродът изпраща данни на екрана на монитора. Ако една жена направи грешка и опъна неправилните мускули, лекарят й помага да се справи. За няколко сесии можете да научите кои мускули трябва да бъдат напрегнати. След това можете да учите у дома.

Кегел упражнения са отлично обучение за мускулите на тазовия под. Те обучават мускулите да се отпуснат и да напрегнат, като увеличат издръжливостта. Интимните мускули могат да се изпомпват и дори да удвоят обема си. Упражнения Келгел помага за изпомпване на помпата - мускулите, разположени около входа на влагалището. След тренировка сексуалната пропаст става много по-тясна и затваря, което дава фантастично усещане на жена и нейния партньор.

Професионалистите на победата

Vumbildingom нарича специално проектиран комплекс за обучение на интимни мускули с помощта на специални симулатори и без тях. Упражненията тренират мускулите на тазовия под, като им придават издръжливост, тонус и сила. След тренировка една жена може съзнателно да контролира интимните мускули. Това засяга не само качеството на сексуалния живот - след това обучение, ражданията са много по-лесни и без сериозни последици.

Какво ще ви даде редовни уроци по "vumbildingom":

- наситен сексуален живот;

- еластична вагина с по-малък размер;

- менструацията ще стане по-малко болезнена;

- профилактика на различни гинекологични заболявания;

- управление оргазмом;

- тялото ще се подготви за безболезнено раждане;

- Целулитът ще стане по-слабо изразен;

- Мускулите на коремната преса ще станат по-силни.

Повечето упражнения могат да се извършват у дома, на работното място, гледайки поредицата, в обществения транспорт или преди лягане.

Комплекс от упражнения от Арнолд Кегел

За да усетите точно какви мускули трябва да бъдат обучени, спрете да уринирате за няколко секунди. Тези мускули, които сте напрегнати и се нуждаете за обучение.

1. В рамките на 10 секунди ритмично компресирайте мускулите на вагината. Направете кратка почивка и повторете упражнението. Но този път всяко притискане трябва да продължи най-малко 5 секунди. След всяко притискане направете пет секунди почивка.

2. Изтласквайте интимните мускули 30 пъти. Всеки ден добавете към упражнението 10-15 изстисквания, като постепенно довеждате броя им до сто. При последната компресия с цялата сила, стиснете мускулите и ги държите в това положение за 30 секунди. След това повторете упражнението.

3. В продължение на няколко минути леко и внимателно компресирайте мускулите на вагината. Направете кратка пауза и ги изцедете за пет минути. Постепенно периодът на свиване трябва да се увеличи до двадесет минути. За да упражнявате правилно, повторете го няколко пъти на ден.

След като упражненията на Кегел са добре овладени, можете да продължите да тренирате със симулатори.

За упражнения вагиналните топки са идеални.

Колкото по-малък е размерът на топката, толкова по-трудно е да я държите вътре. Ето защо, за начало е по-добре да купите топка с диаметър 3 сантиметра.

За упражнения със симулатори е по-добре да отидете само след като първоначалните упражнения са усвоени и вие усещате добре вагиналните си мускули.

Преди началото на упражненията:

- преди всяка употреба симулаторът трябва да се третира с антисептик;

- Намажете топката по-добре със смазка, за да избегнете дискомфорт, дължащ се на сухотата на влагалището;

- всички упражнения се изпълняват.

Вземете удобна позиция и вкарайте топката във влагалището. Вашата основна задача е постоянно да държите топката вътре в себе си. Натискайте мускулите и хванете топката, усетете нейната форма и размер. Бавно стиснете и разколете мускулите. След всяко компресиране нека мускулите да се отпуснат, защото на този етап те са подсилени. Опитайте се да стиснете топката дълбоко в мускулите. Постепенно увеличавайте броя и скоростта на упражнения. Опитайте плавно да хвърлите топката нагоре и надолу, изпомпвайки всички мускули. Променете скоростта и скоростта на движение на симулатора.

За да постигнете желания ефект, не избягвайте обучението. В началния етап е по-добре да тренирате всеки ден, след като упражнявате упражненията - всеки ден. С течение на времето ще свикнете с топките и те няма да ви спрат да правите ежедневни неща.

Слушайте чувствата си. Когато овладеете първоначалните упражнения, можете да излезете със себе си или да промените позата си.

Когато можете лесно да се научите да контролирате топката, вземете топка с по-малък диаметър или топка с тегло. Това допълнително укрепва вашите мускули и добавя нови усещания. За тренировка не отиде напразно, по време на сексуален контакт, изтръгване и разкопаване на пениса на човек с различна сила и скорост. Това ще ви даде фантастично преживяване. Мускулите на вагината ви ще могат да контролират офанзивата не само на вашия оргазъм, но и на оргазма на партньора ви.

Share:
Comments