Кератин изправяне на косата: ефективен метод за борба с

Логиката на жените е включена в притчата, а противоречието на желанията дори дава пикантност на характера на слабата половина. Може би за тази прекрасна дама и любов? Защо, например, собственикът на къдрава коса сънува перфектно права коса? Това е неразбираемо! Но така или иначе, той мечтае, затова прави големи усилия и отделя много време за изправяне на вълнообразна коса.

Обикновено това се прави с гладене, но това изправяне е краткотрайно и косата бързо придобива оригиналния външен вид. Качественото подравняване може да се осъществи с помощта на наскоро развитата "бразилска" или кератинова техника за изправяне на косата, която е достоен заместител на гладенето. Ще разберем каква техника е, колко е ефективна и колко време работи.

Какво е изправяне на косата с кератин?

За повредена, непокорна къдрава коса, "бразилското изправяне" е най-нежната опция. Процедурата е доста сложна, въпреки това тя се радва на способността да се справи с всякакъв вид къдрици. Къдрава коса, като правило, има суха структура. Импрегнирани с кератин, те стават по-меки и по-послушни. Всъщност, самата коса е 80% кератин, чието количество определя състоянието на косата като цяло. Тази процедура може с основателна причина да се счита за отлично средство за грижа за косата.

Температурата, ултравиолетовият, химически ефект върху косата поради намаляването на съдържанието на естествения кератин ги прави безжизнени и крехки. За тази процедура е необходимо да се използва практически чист кератин, който е вид течна форма на косата. След прилагане върху повърхността, кератинът прониква дълбоко в космения вал, в подкожния слой и го насища. В резултат на това състоянието и външният вид на косата се подобряват и тяхната порьозност изчезва.

Техника на изправяне на кератин

На чиста глава с гладене с керамични копринени приставки, кератинът се запечатва вътре в косата. Температурата е много важна - 230 градуса. Цялата операция отнема средно 2-3 часа. Трябва да се помни, че след три дни е невъзможно използването на фиби и измиване на косата.

Процедурата за изправяне на кератин ще направи косата блестяща, гладка и равна. Може да се използва за всеки тип коса, дори и тези, които са били изкривени или боядисани. Благодарение на "бразилското изправяне" една жена получава възможността да забрави за изправяне на вълнообразна коса в продължение на четири месеца. Кератинът има една особеност - тя се натрупва в косите валове, така че с всяка процедура тяхното състояние ще се подобри.

Днес в продажба можете да намерите продукти с ниско качество. За да се предпазите от фалшифициране, трябва да купите наркотици в доказани, за предпочитане брандирани магазини, които са представители на определена марка, и да проверите наличието на сертификат за този козметичен продукт. Сред най-висококачествените лекарства може да се нарече Cadebio Brazil Cocoa от известната фирма Cadiveu, както и керамична фирма Бразилия Blowout. За да се тества качеството и ефективността на експозицията, има смисъл първо да закупите сонда.

Share:
Comments