Кейти холмс показа първата си колекция дрехи

В среду утром на Неделе Моды в Нью-Йорке актриса Кэти Холмс представила свою первую линию дизайнерской одежды Holmes & Yang. Коллекцию знаменитость создавала совместно с подругой и дизайнером Жанной Янг.

Модни редактори и критици оцениха работата на Кейти и Жан. Ню Йорк Таймс заяви: "Всичко е много подобно на Кати". Дамската носия Ежедневно даде добри отзиви и написа: "Тя следва стъпките на Виктория Бекъм, Мери-Кейт и Ашли Олсън, които са най-успешни от знаменитостите в областта на модата на масовото ниво".

Los Angeles Times нарекла коллекцию «чувствительно расслабленной» и добавила: «Нет причин думать, что эта линия не будет дальше развиваться». Редакторы Vogue UK оценили наличие «умных деталей»: «Holmes & Yang создали наряды, которые будут желанными и востребованными».

Кейти Холмс пристигна в шоуто доста рано. Тя беше облечена в черни панталони и бяла блуза и хвърли кожено яке отгоре.

Това шоу беше необичайно за Седмицата на модата в Ню Йорк. Този път момиче-модели, показващи дизайнерски дрехи, просто стоеха неподвижни, а гостите обикаляха около тях и останаха само там, където се интересуваха.

Холмс коментира: "Този метод е по-подходящ за дрехи, които продаваме". Освен това тя добави, че е уверена в успеха на колекцията си и не се страхува да получи отрицателен отговор от критиците. И стана.

Share:
Comments