Какво убива сексуалността на жената?

Всеки човек има собствена представа за сексуалността. Мъжката част от населението често разпределя дамите на принципа "харесва или не", без да обръща внимание на дребните неща. Всъщност критерият за сексуалността на жените може да бъде намален по много причини. Една жена трябва да ги вземе предвид, за да остане винаги привлекателна за партньора си.

Проучване на женската аудитория, проведено от изследователите, направи възможно идентифицирането на основните "убийци" на женската сексуалност.

Неприятна миризма

Этот критерий занимает лидирующее место. За него проголосовало 64% опрашиваемой аудитории. Мужчины наравне с женщинами крайне чувствительны к ароматам. Неприятна миризма полностью убивает в даме сексуальные нотки. Молодые люди ценят не стоимость и количество используемого парфюма, а прежде всего аромат чистоты, исходящий от представительниц прекрасного пола.

Липсва външен вид

За този критерий повече от 30% от читателите гласуваха. Това включва дами с наднормено тегло, несмачкани дрехи, прекалено привлекателен грим, неприятна коса. Такива моменти не оставят място за възпроизвеждане на мъжкото въображение.

Афгага панталони, UGG ботуши, ултра-мини топ списък дрехи "Antisex". Повече от 20% от анкетираните гласуваха против тях.

Липсващо поведение

Твърде силен смях, навикът да правиш коментари на други хора, липсата на увереност, ниско самочувствие, сарказъм, ревнив характер намаляват сексуалността на жените в очите на по-силния пол.

Добрият вид на дамата и нейният характер за еднократна употреба показва, че тя иска да се хареса и затова е настроена към връзки. Повечето хора обичат женските партньори, така че те ще бъдат отблъснати от появата на дама с мъжко поведение и желанието й да "повтори" мъж.

Навиците й

Една жена е лишена от чар поради някои "безполезни" навици: пушене, истории за бивши партньори и сравнение с тях, склонност да се оплакват и навик на командване.

Повече от 26% от интервюираната аудитория смята дама с не-сексуална цигара. Мъжете признават, че този навик убива женствеността в партньор. Следователно, дамата трябва да избере друг вариант, за да покаже елегантните си китки и красив маникюр.

Всеки човек е раздразнен от постоянна критика. Това поведение, заедно с други фактори, лишава жената от сексуалност.

Съществуват и причини, поради които самата дама престане да се чувства сексуално. Сред тях:

  • проблеми в домакинството, които изтриват женската мистерия и мистерия;
  • конфликти с партньор;
  • сценарий на скучна връзка.

Текст: Светлана Ахи

Share:
Comments