Как да увеличим очите? гримирай куклата

Често се случва, че при извършването на грима за очите момичетата искат да ги увеличат по този начин. Само в този майсторски клас ще разгледаме една от възможностите как да го направим просто и без специални умения.

куклен очите грим, снимка

За да създадете грим, ще ви трябва:

  • кафяви сенки;
  • основни сенки;
  • светли сенки;
  • спирала;
  • фалшиви мигли;
  • каялна светлина, но не бяла;
  • черна водна акварел за грим или очна линия.

Подгответе кожата за прилагане на грима. Избършете с тоник, нанесете основа, скрийте тъмните кръгове и други несъвършенства и едва тогава прилагайте тонална основа. Разходете се през останалата част от тона върху четката в клепача и я фиксирайте с прах. Изготвянето на вежди, дават ясни граници. Този ефект може да се получи, ако изготвим контур с тонална основа.

Този грим за очите е представен като пример и може да бъде подходящ за сценично изображение или грим за тематични партита, например "Хелоуин". Въз основа на допълнителни препоръки можете да ги прилагате за всекидневна грима.

Когато създаваме грим за марионетки, основната ни задача е да разширим границите на горната серия на цилиала и долната. Първо, в областта на фолиото изчертаваме кафяво гънка. Този детайл в долната част ще представлява права линия и ще повтаря извивката на горната цилиарна серия, а отгоре повтарям огъването на веждите. Натискаме тази част в посока към храма. Поради факта, че направихме тази част отдолу равномерно и не стигнахме до завоя на гънката, окото ще стане визуално по-широко.

Сега попълнете мобилния клепач със светъл нюанс на сенките. За да направите това, е по-добре да вземете широка плоска четка и да карате сянката с пляскащи движения. Сложихме сянката обратно на линията на кафявата част. По същите сенки въвеждаме зоната под веждите.

Осветяваме лигавиците с каял, боядисваме много добре цилиарната серия и под нея няколко милиметра надолу. Просто не вземайте бял молив за тази цел, тъй като само подчертава недостатъци, ако имате възпаление, зачервяване на очите. Млечния нюанс ще направи грима по-естествен.

Изчертаваме горната серия на каишията с очната линия, за да я увеличим. Поради това гледката ще стане по-отворена. Първо можете да нарисувате тънка стрелка и след това да погледнете какво в крайна сметка ще се окаже и боя.

Краят на стрелката ще повтаря завоя на долния клепач и ще завърши с края на горната част.

Сега същият очна линия трябва да изтегли долния клепач. Това ще бъде нова цилиарна серия. Отстъпваме от ъгъла на окото няколко милиметра и черпим с четка под миглите. Повтаряме точно завоя на сегашния ни долен клепач. Само от средата на окото малко увеличаваме разстоянието между клепача и стрелката. Опашката е оставена остра.

Четка с очна линия начертайте симулираната долна мигли. Те могат да бъдат направени триъгълни или тънки, като теглене на удари. Основното е, че до вътрешния ъгъл на окото те ще намалеят по дължина.

Оцветяваме много мигновено нашите мигли в горния клепач. По-ниските мигли оцветяват само от мястото, където започва черната граница. Тоест, корените на миглите ще бъдат подчертани.

Ние лепираме фалшивите мигли, за да направим външния вид още по-отворен. Долната проследена стрелка се гаси с помощта на кафяви сенки към храма.

Така можете да създадете куклен вид и да увеличите очите си.

Share:
Comments