Какво искат мъжете от жените: седемте тайни на една идеална

Във филма "Какво искат жените", характерът на неподражаемия Мел Гибсън получава уникален подарък - да чуе какво мислят жените. Той е шокиран, защото не мисли по същия начин, както очакваше от тях. Представителите на справедливата половина на човечеството са предмет на предразсъдъци не по-малко от героите на киното. Но си струва да разберете какво точно мисли противоположният пол, тъй като всички проблеми в отношенията ще изчезнат сами. Ще се опитаме да отворим булото на тайната.

независимост

Един мъж, разбира се, иска да бъде силен и да покровителства една жена. Но прекомерният им инфантилизъм по-скоро ги дразни. Но за да можете да проверявате нивото на маслото в автомобила, както и в трудни ситуации, не се поддавайте на ступор, пляскайте с мигли и действайте твърдо и решително - тези качества карат мъжете да уважават и възхищават.

Неговият личен живот

Изминало е времето, когато мъжете оценяват при жените само икономически и майчински инстинкт. Сега, освен тези качества, мъжете искат да видят независимост при жените. Не е задължително финансово, но тук е някакво хоби. И за предпочитане не пазаруване и посещение на СПА-салони. Мъжете оценяват, когато избраният от тях е ангажиран в спорта, има голям интерес към фотографията и т.н. В края на краищата никога няма да се превърне в класическо клюшу с къдрици и все пак няма да упреква човек с риболов и други хобита - тя също ги има.

Мама може да бъде само една!

Не обръщайте внимание на пълния контрол и наблюдение. Жените обичат да се грижат, тя е присъща на тяхната природа, но трябва да осъзнаете, че сте запознанства с възрастен човек. Иска да седне до сутринта на компютъра - нека да седне. Самият той разбира, че ще отиде на работа, не е спал добре, това е негов избор. Можете да намеквате, да насилвате и да се гнусите - не.

Желанието за постоянно развитие

Нека да имате различни интереси, различни приятели и сфери на работа, човек все още иска да сподели с вас какво се случва в живота му. Ако не разбирате нещо и най-важното, не искате да разберете, рано или късно то ще ви стане скучно. Но желанието да научи нещо ново, той ще оцени. Освен това той ще има удоволствието да ви разкаже нещо, което разбира, а вие - не.

Тънката линия на сексуалността

Мъжете се гордеят, когато тяхната жена е красива и предизвиква възхищение от приятелите и колегите си. Но тук можете да прекалявате. Ако отидете в природата, не носете мини пола, токчета и направете вечер грим - изглежда абсурдно. Също така, не е нужно да се обличате категорично секси, ако трябва да почивате в чисто мъжко дружество, това ще предизвика ненужна ревност. Но еротичните дрехи у дома, напротив, са добре дошли.

Разбиране на физиологията на мъжете

Човек не може да помогне да се обърне внимание на красивите жени. Това не означава, че той е готов да ви промени, това е просто естествена реакция на тялото. Вие също гледате красивите спортни мъжки тела с удоволствие. Нека съзерцаваме, обсъдим по-добре добродетелите на другите хора заедно. Той ще бъде смел, неочакван и ще получи "с взрив".

Не харесвам за себе си

Ако някой е с теб, тогава външността ти ти го пасва. И ако не ви харесва нещо лично, трябва да го коригирате. Класическото гадаене като "Аз съм мазна" досадно. Ако искате да отслабнете, отидете за спорт. Това мислят мъжете. Те ще ви подкрепят и уважават по всякакъв възможен начин.

Това са качествата, които мъжете наистина оценяват. Не живейте в плен на митове, тяхното унищожение ще ви донесе щастие и спокойствие.

Текст: Анна Никитенко

Share:
Comments