Как правилно да рисувате устните си с червило, блясък и лак.

Пружини или добре дефинирани устни - това е толкова секси!

Необходим е добър грим, за да се създаде цялостно изображение.

Но за всяко време на деня, възраст и случай, това трябва да е различно.

Ето защо е важно да знаете как правилно да рисувате устните си.

Как правилно да оцветите устните си: изберете грим

Изчезнали са дните, когато козметичната торба на момичето лежеше на розово червено червило. Заедно с дефицита на висококачествена козметика, ретро-лекотата на грима изчезна. Сега трябва да решите най-малко вида продукти за устните, за да не хвърлите пари и да направите устните си с червило или блясък.

Тенденцията на днешния сезон - матово червило, Изглежда благородно, разбира се, но трае дълго. Въпреки това, ако кожата на устните е суха, продуктът може да ги изсуши още повече. Това важи за устойчиви червила: те също така много сухи меки устни, така че носете продукта много рядко, или активно предпазва кожата с овлажняващ балсам.

Друг популярен вариант - лаковая помада, или блясък на устни. Формулата на лекарството включва най-добрите качества за грим на устните: плътност, пигментна наситеност, стабилност на червилата и изискана лекота, блясък на блясък за устни. В този случай лакираните червила са лишени от лепкавост и леко блясък на блясък на устните, което им позволява да бъдат използвани от жени на всяка възраст.

правилно гланц за устни - това е лесна възможност за летни момичета и млади жени. Дами на възраст, които не се побират, защото не позволяват ясно да очертаят контура на устните. В допълнение, пайети - табу на възраст грим, което изисква сдържана елегантност. Ето защо след 30 години не се препоръчва да се използват перли от перли.

При избора на червило е важно да се обмисли състава на продукта, като се обръща внимание на наличието на натурални масла, които да омекотят и подхранват тънката кожа на устните. В идеалния случай, ако грижните компоненти се съчетават с насищане, плътно нанасяне, приятен аромат и липса на лепкавост. Идеален за ежедневна употреба, което няма да причини никаква вреда точно и ще изглежда хармонично.

Сред козметичните новости от последните години - червила, моливи, Те се характеризират с удобно нанасяне, но покритие с ниска плътност. Продуктът е по-близо до блясъка от неговата лекота и балсамите - от качеството на листата, въпреки че в някои степени наситеността с пигмента е доста висока.

Как правилно да рисувате устните си: подгответе кожата

Глините за устни са лесни за употреба и следователно не изискват предварителна подготовка. С червилата всичко е много по-сложно: за да запазите пигмента плоско и покритието остава твърдо, кожата трябва да бъде подготвена за нанасяне на продукта.

Ако сте рядък тип жени, които редовно се грижат за гъби, тогава може да пропуснете етапа на напускане. Състои се от пречистване и омекотяване, а търкането трябва да е проектирано специално за деликатната дерма. Съставът му е по-деликатен, не предизвиква проблеми с евентуалното му нанасяне върху лигавицата.

След измиване на търкането, трябва да приложите подхранващ балсам, да му дадете работа за петнадесет минути и след това да се намокри с чиста салфетка. Въпросът е да се даде на облекчение максималната гладкост. Червилото ще подчертае всички нередности, пилинг, крекинг и зачервена зона, поради което фазата на подготовка е също толкова важна, колкото и правилното приложение на продукта.

Техника на правилното оцветяване на устните

Има два основни начина за нанасяне на червило:

• Традиционен, когато продуктът се нанася с четка, апликатор или директно от твърда пръчка;

• оригинал, когато червилото се забива в кожата на устните.

За да приложите правилно червилото по червилото по класически начин, се нуждаете от основа за грим (коректор, тонална лекарствена защита, обикновена основа), прах, молив. Етапите на работа са както следва:

• Първо трябва да овлажнявате устните си и да изцедите крем или балсам;

• положете основата;

• очертайте контура на устните с молив;

• запълнете пространството вътре в образувания контур с червило;

• намокрете първия слой, леко на прах;

• Нанесете втори, завършващ слой червило.

Какъв е смисълът на това задълбочено проучване? Създавайки идеално плоско покритие и удължавайки неговата дълготрайност. Така че, етапът на нанасяне на основата може да бъде пропуснат само ако устойчивостта на покритието не е важна. Например, можете да бягате в най-близкия магазин без грунд, но да изглеждате перфектно на парти или институт, основата е важна. Тя ще изглади бръчките, ще прикрие остатъците от пилинг, ще увеличи стабилността на грима.

Вместо основата можете да използвате тонална основа, но трябва да разберете: нейната кремообразна текстура не е най-добрият вариант. Ако отидете твърде много в количество, продуктът ще запълни бръчките, гънките по устните и контурът просто ще се разпространи. Много грозно! Ето защо е необходимо да се постави основата или кожухарът с минимални дози, внимателно вкарвайки се в кожата и без да се забравя да се получат мокри остатъци със суха салфетка.

Етикетирането на устните си с молив не е толкова лесно, колкото изглежда. Изкривената линия е катастрофа. Тя ще трябва да се измие, неизбежно размазване на тона, прах, премахване на грунд. Ето защо трябва да научите две правила и една техника за работа с този продукт.

Правило едно: Цветът на молива трябва да съответства перфектно с цвета на червилото или да е малко по-тъмен. Можете да използвате безцветен молив, който няма да позволи разпространението на червилото.

Правило две: когато коригира контура на устните, за да надхвърли естествената граница не повече от половин милиметър.

Важно е да запомнитече човешкото лице се характеризира с асиметрия: лявата и дясната страна са различни. Ето защо трябва да визуализирате устните си, в противен случай асиметрията ще стане очевидна.

Умението на бърз интурвен контур, след това правилно да рисува устните с червило, идва с опит, въпреки че опитни бойци трябва да бъдат посочвани. Начинаещите могат да опитат и следната техника: първо да уредят точките, след това да използват малки удари, за да ги свържат към контура. Обикновено очертанията започват с горната гъба, като се преместват от централния завой до краищата. Долната устна се изтегля по същия начин.

Стилистите препоръчват първо да се попълни полученият контур с молив, да се правят леки вертикални удари и след това да се приложи пигмент към основата на молива. Благодарение на тази техника, червилото ще издържи часове и ще оцелее дори и за вечеря на ресторанта.

Втората препоръка се отнася до използването на специални четки, които ви позволяват леко и правилно да рисувате устните си. Долната линия е, че благодарение на гъстата и едновременно еластична купчинка, оптималното количество продукт се взима върху четката и приложението е не само точно, но и много високо качество. Четката ви позволява да запълвате най-малките гънки на пигмента, за да постигнете идеално гладко, плътно, без излишно покритие с гланц.

Що се отнася до техниката на шофиране червило, тя ви позволява да получите напълно естествен ефект върху устните. Тази опция ще бъде оценена от феновете на естествения стил в грима. В този случай не е необходимо кръгообразната линия на устните да се кръжи с молив. Продуктът се написва на малката възглавница на средния пръст и се забива в кожата на устните с меки движения. Имиджът е едновременно невинен и сексуален, което е много подобно на мъжете.

Как да оцветите устните си с червени червила

Червеното червило е специална история в живота на всяка жена. Малцина биха могли да избегнат изкушението и да не го купят поне веднъж в живота, но не всички биха могли да направят приятели с дръзка красота. И всичко това, защото неправилно вдигна тона и не знаеше как правилно да рисува устните си с червено червило.

Има толкова много нюанси на червено, че с очевидна простота, избора на подходящ пигмент не е толкова лесно. Ако тонът се повдигне неправилно, той може да даде на лицето неприятен, нездравословен нюанс, да направи зъбите жълто. Затова винаги помислете за кожата на кожата и използвайте тестери. Жените с розов подток на кожата, сиви или сини очи се нуждаят от "студено" червило, което хвърля в синьо.

Ако кожата има топъл нюанс и ириса е кафяв, тогава се изисква съответният тон на продукта. Но трябва да се има предвид, че ако червилото дава на червенокосата, тя може да се превърне в жълти зъби, докато настинките, напротив, ще направят белия емайл.

За да направите правилно устните с червено червило, ще направите само молив. Замъгленият начин за задвижване с пръст в този случай не може да се използва, тъй като ще бъде необходимо да се създаде идеално плосък контур. Ето защо трябва да се обърне специално внимание на цвета на молива. Двойка молив-червило трябва идеално да съвпадат в цвят.

Пламъкът-червен пигмент на устните е смел акцент, така че останалата част от грима трябва да бъде изключително ограничен. Не привличайте вниманието към очите. Подпомагането на червения цвят обаче е необходимо: може да бъде детайл от дрехи, лак за нокти от същия цвят, обувки. Изображението ще се окаже пълно и стилно.

Но недостатъците на лицето или в зоната на деколтета означават забрана за използването на продукта. Дори и ако правилно прилагате червило с червено червило, то все още ще подчертава пъпки, пост акне, възпалени участъци. Ето защо, за ярки гримиране трябва да изчакате идеалното състояние на кожата. Разбира се, не използвайте продукта дори когато състоянието на устните изисква спешно възстановяване. Червеният пигмент ще подчертае пилинг, напукване, изображението ще се окаже неудобно и нелепо.

Нищо трудно за това как правилно червило червило, не. Козметика с добро качество, малко обучение и перфектен грим става познат и приятен.

Share:
Comments