Как да станете най-много? в стъпките на великите

Какво изглежда една идеална жена, как се държи тя? За да отговорите на този въпрос, можете да интервюирате много хора и можете да улесните ... Да се ​​обърнем към списъка на великите жени и да видим какво привличат мъжкия пол? Какво могат да научат от нас, обикновени смъртни?

Клеопатра

Никой от съвременните хора не е видял тази жена, но абсолютно всички са сигурни, че е невероятна! Защо, какво знаем дори за Клеопатра? Първото нещо, което идва на ум, са тайните формули на красотата. Египетската кралица беше много чувствителна към тялото й и се грижеше за кожата й.

Ето първото правило: перфектното момиче трябва да наблюдава нейното тяло, Всички тези маски, кремове и друга медицинска козметика са изобретени по някаква причина. Колко мъже няма да се смеят на броя бутилки, които се съхраняват в женската баня - харесват ги, когато дамата се грижи за себе си. Никое момиче няма да се нарече красота, ако има акне, мръсна коса или нокти.

Клеопатра знаеше много за хигиената, красотата и ... секса! Няма значение колко много искаме да се скрием от него, но идеалната жена винаги е секси. Не бъркайте с вулгарност. Сексуалността, но не разврат. Клеопатра никога не изглеждаше достъпна за една жена. Нощта, прекарана с нея, се наказваше със смърт за любителите й.

Между другото, тук е още едно правило, което прави жената идеална: Всеки го иска, но той стига до звената. Тази недостъпност и, да се каже, елитизмът на една жена, и си разказва човека от армията на нейните почитатели. Дори професионализмът на дамата не е виновен. Мъжете обикновено не обичат да говорят за техния опит в комуникацията с истински професионалисти от леглата.

Мерлин Монро

Истинският наследник на Клеопатра, Мерлин Монро, потвърждава с примера си всички три правила, които сме получили чрез кралицата на Египет. Тя, разбира се, се грижеше за себе си, беше секси и недостъпна. Мерлин, без да сънува съвестта, позволи на мъжете да погледнат сами.

Много момичета са неудобно да изглеждат секси. Те са притеснени от дълбоко деколте, високите токчета изглеждат тротични, а в роклите им се чувстват неудобно. Не на последно място в полагането на тези комплекси играят бабите на входа и други зли женски езици. Никоя жена не може да устои на изкушението да намери някакъв недостатък в момичето, към което се завръщат момчетата.

Може би ще изненада някого, но гардероба и честотата на половото сношение - нещата не са взаимосвързани. Можете да изглеждате като сива мишка и да бързате да си легнете на първия човек, с когото се срещате, в опит да го задържите с уменията си и може да бъдете много секси, но постоянно да отказвате.

Учудващо е защо Merlin Monroe каза сбогом на всички? Заснемането в Playboy, известно на всички "неудобство" с вятъра, подробности за интимния живот. Разбира се, дори и тогава имаше много зли езици, но въпреки това беше богата, известна и популярна. Вече бе призната като сексуален символ, а не като порочно момиче с лека добродетел.

Дори и сега едно игриво, наивно и глупаво дете гледа към нас от снимките, които искам да се грижа. Мисля, че това е още една голяма тайна на идеалността: Мъжете обичат да помагат на слабите жени. Глупостта не е неприятел, а само женска хитрост.

Скарлет О'Хара

Да, това е само литературен характер. Но наистина ли се съмнявате, че създаването на Маргарет Мичъл не може да се нарече идеал? Скарлет доказва факта, че мъжете харесват глупавите жени. Колко пъти е изглеждала така, че да я постигне?

Но главната уникалност на Скарлет дори не е така. Това показва, че за да постигне целите си една жена трябва да е хитро. Тя може да мами, открито да лъже и да се разчупи.

Забележете, че от детството ни се казва, че не е добре да мамят. В повечето списания за любовта те пишат за честността, необходимостта да бъдат сами. Идеалните жени се избягват, изневеряват и не говорят. Изглежда по-глупаво, когато имате нужда от това. Покажете повече любов, отколкото всъщност има. Възхищавам се на човек, дори когато сте в презрение. За всичко това нужен ум.

Анджелина Джоли

Разбира се, не всички идеални момичета имат тези характеристики. Времената минават и някои неща отиват на заден план. Например, Анджелина Джоли. Въпреки, че до нея и е мъж, така че дори какво! Няма абсолютно никакво усещане, че тя наистина се нуждае от него и от неговата помощ. Това е идеалът на ново поколение: силна, заради това, че тя е човек, който желае да се промени и да стане по-добър. Феминистите са щастливи.

Всички тези жени - това е сто процента доказателство, че са идеални - не винаги означава да бъдеш щастлив. Въпреки факта, че всички те вече са попаднали в историята, не всички са щастливи в любовта или наистина са щастливи със собствения си живот.

Какво да бъде - изберете само вас. Основното нещо е да не се страхувате. Ако искате да изглеждате секси, тогава не е нужно да следвате модата, която твоята приятелка ви налага. Ако погледнете свободно, не забравяйте, че не се обличате за баба си или дори за себе си. Когато сте облечени, си помислил за възгледите на мъжете, които ви бяха привързани. Повярвайте ми, те са най-малко строгите критици. Основното нещо, не забравяйте, че изглежда секси и всичко е различно. Трябва да оставите много въпроси зад себе си, не искате да станете обикновен сексуален обект.

Добре поддържана, слаба, секси и недостъпна - трябва да говорите за това с целия си външен вид, ако искате да сте като най-идеалните жени на всички времена. И не забравяйте за мозъците!

Share:
Comments