Как да премахнете втората брадичка, без да прибягвате до

За да станат по-красиви, младите жени са готови за почти всичко. Напоследък всички основни "недостатъци" на екстериора трябва да бъдат елиминирани с помощта на пластичната хирургия. Такива недостатъци са така наречената втора брадичка. Изключително е грешно да мислиш, че подобна "неприятност" се случва само при пълнолетни и възрастни жени. Втората брадичка може да се появи на всеки. Въпреки това, според лекарите, в този случай не е необходимо да се прибягва до пластична хирургия. Възможно е да се подходи към решаването на този проблем по друг начин. Основното нещо - да бъдат запазени от постоянство и търпение.

Така че, как можете да премахнете втората брадичка, без да прибягвате до пластмаса?

На първо място, е необходимо да се провеждат няколко редовни упражнения през месеца.

Упражнения

1. Бавно вдигнете брадичката си, наклонете главата си назад, опънете мускулите на врата си. Упражнението се повтаря 5-6 пъти.

2. С леко усилие дръпнете долната устна 5-7 пъти, така че долните зъби да са видими.

3. Поставете юмруците си под брадичката и, като преодолявате съпротива, опитайте да отворите устата си (упражнението се повтаря 7-10 пъти).

4. Наклонете главата наляво, преместваме челюстите в лявото рамо. Пет пъти едно и също нещо за дясната страна.

5. Като върнете главата назад, натиснете долната челюст напред и нагоре, опитвайки се да достигнете върха на носа с долната устна (упражнението се повтаря 5 пъти).

6. Необходимо е да натиснете дланта в гърдите в областта на ключицата и да я издърпате надолу. В този случай трябва да стесните си устните си и да ги закръгнете в епруветка. Прикрепете тази позиция за няколко секунди, отпуснете се. Упражнението се повтаря 10-20 пъти.

Освен тези упражнения не трябва да пренебрегвате кремовете, които създават ефекта на вдигане, защото не само лицето, а зоната на шията съвършено демонстрира възрастта на жената (или способността й да се грижи за себе си).

Share:
Comments