Как да поискаме опрощение от човек?

Животът ни е така подреден, че всеки ден, умишлено или случайно, можем да нанесем ненавист към хората около нас. Понякога тези вражди са толкова незначителни, а не сериозни, че да можем да и те не забележи, но това се случва, че дори едно необмислено дума може да доведе до негодувание, че хората все още не могат да забравят скоро. Но, както е известно, само тези, които не правят нищо не правят грешки. Най-важното е да осъзнаете своята вина и искрено да поискате прошка. На пръв поглед изглежда, че думите "прости ми" е много лесно. Но там беше! Например, за много жени е много трудно да се извини на хората, както и за това те трябва да се направи едно невероятно емоционален усилия. За каква удовлетвореност мъжете получават, приемайки извинения, и жените, които мислеха за "концерт с извинения".

Има много начини да се извините на човек. Както знаете, пътят към сърцето на човек се намира в стомаха и затова не го пренебрегвайте. Подгответе човека за любимото си ястие. Може би той няма да се задържи и ще бъде призован да ви помогне. Е, това е за най-доброто! Казват, че съвместната работа обединява хората.

За да направите извинение приятно за избрания от вас, можете също да му представите подарък, но най-добре е, че това не е нещо тривиално (чорапи или, да рече, бръснач), но нещо необичайно или нещо, за което отдавна мечтае.

Ако сте приятели с компютърни програми, можете да направите сладък колаж на вашите снимки или дори комична история. Като се извинявате, можете да дадете на човека кутия с много парчета хартия. Нека всеки ден ги изважда един по един и ги чете. На хартия можете да напишете нещо приятно или известно само на вас и него, както и желанието, което вие поемате на свой ред да изпълните, например, да готвите пица или да направите масаж.

Вашите извинения могат да бъдат представени в шеги. Тази опция не изисква много пари и време. Купете лък, свържете ги от главата до петите и като вземете куп топки, обадете се на вратата

И най-важното е, че независимо кой път избирате за извинение, не забравяйте, че няма по-добро извинение от това, което се казва искрено и с чисто сърце.

Share:
Comments