Как да победим противника

Винаги си мислел: "Не с мен!" Съпругът ти ти даде всичко, което искаш от много години, и ти си благодарен за близостта му. Вие сте толкова свикнали с това, че сте забравили за бдителността, а съпругът междувременно се е отклонил от любовта към вас и е започнал да гледа отстрани. Връщайки се психически назад, можете да определите, дори до седмици или месеци, дори и тези моменти, когато за първи път почувствахте загубата на привързаност, но не искате да го разпознаете.

Спомнете си как някой открил червило в колата? Или съпругът, след като дойде късно вечерта пиян, обясни, че мирисът на женския парфюм се появи в счетоводителя си Петровна, който се сблъска в коридора, когато напусна кабинета на директора? Но днес не можете да обърнете внимание на тези факти - видяхте ги заедно: него, и блондинката от следващия отдел, дори и в най-недвусмисленото положение.

Какво трябва да направя? Оттегляйте се от снимачната площадка или незабавно отмъстете?

Преди всичко, слушайте чувствата си и мислете - какво ви мотивира точно тази минута. Предателство обичано - като светкавица на ярка светлина. Може да удари и да слепи в очите, да ви накара да извършите такива действия, които след това трябва да съжалявате много дълго след това. И това не е изненадващо. В края на краищата той, копеле, сега изпитва такъв възход на чувства и емоции с тази блондинка, докато вие сте непоносимо болезнени и самотни. Фактът, че вашият съперник е млад, красив и интелигентен, е особено поразителен в самоуважението.

Първите мотиви са много различни - от непосредственото изхвърляне на вещите му от балкона, грандиозното разбиване на прибори и подаването на документи за развод, на желанието да го върнеш по всякакъв начин.

Междувременно американският психолог и известният адвокат по развода Маргарет Кент твърдят, че не само можете да върнете привързаността на близък човек, но и да направите връзката по-хармонична, да се възползвате от кризата си. Кой? Ще поговорим по-късно.

Ние поставяме в ред чувствата и емоциите

На първо място, разберете, че вашият близък е с вас, не с нея, колкото и неблагоприятно да звучи. Той не те е оставил досега. И това означава, че имате нужда от него повече от неговия нов любовник и пак е възможно да върнете емоционалната му привързаност. Освен това, това е съвсем реалистично, дори ако той ви е казал, че временно ще живее отделно.

Ако твърдо решите да върнете любим човек, ще трябва да минете през много. Първо, да се откажат от планове за отмъщение, диктувани от собствената си ярост. Много по-полезно е ситуацията да се разглежда рационално и да действа в свои интереси. Основната задача е да поддържат емоциите и самоконтролът. Но има само противоположната страна - някои момичета може да мислят, че съперникът се е появил поради вашата вина. Спрете да наказвате себе си! Не губете време, докато траете най-добрите моменти от живота си. Наистина може да се ядосвате за него и имате всичко право да го направите, но засега е по-добре да не знае за вашето "познание", поне докато не разработите план за действие.

Как да устои на противника

Господарката може да мисли, че се опитва да действа като съпруга, но според статистиката друга жена за абсолютното мнозинство от мъжете е просто красиво приложение, за да донесе разнообразие в живота й. Рядко човек изпитва такава страстна любов, която затъмнява всичко. Най-често това е точно като летен лагер за учител - в края на краищата, поради няколко летни месеци, той няма да се откаже от основната си работа.

Така че, вие сте един срещу двамата си. Трябва да ги биете и да унищожите плановете на господарката, за да накарате съпруга си по свои собствени възгледи и да накарате любимата да бъде избрана във ваша полза. Не забравяйте, че досега той не е решил коя от жените да предпочита или дори да не го прави, искайки да го остави така, както е. Помислете за това - целите на вашата любовница и съпруг са различни. Пусни това.

Не опростявайте задачата на противника, правейки скандали под влиянието на експлозивен темперамент. Задвижване на клин между "гълъбите" ще позволи някои трикове, които са по-добре да се използват, когато съпругът не знае, че знаете.

Ако нещо не ви е удобно - не се колебайте, отидете на следващия етап. Основното нещо е да не спрете и да не намерите гнева си преди време.

И така, критикувай го

Ако сте били възприемани до такава степен като грижовно неудобство, винаги готово за всичко, напомнете му недостатъците му. Без укор и скандали. И не го оставяйте да мисли, че той е прекалено идеален за вас.

Нека той да бъде по-умен и по-силен от другите, но не го оставяйте да мисли, че той превъзхожда в ума ви и в ума ви. Може да откриете, че вашият съперник обича да командва и изисква внимание, да се учи от нея.

Обличане

Не забравяйте - това е задължителен етап. Ако все още пожертвате желанията си по отношение на дрехите в негово благото, е време да установите баланс. Купете всичко, от което се нуждаете, дори ако трябва да получите дълг.

Едновременно с това трябва да направите масаж на лицето, боядисвайте косата си. И да решите да се откажете от нея, във всеки случай ще станете по-привлекателни за другите мъже.

И за да започнете, събудете една жена, която е била заспала от дълго време. Купете си собствени чорапи и бавно ги носете пред огледалото. Разбира се, пред него. А на въпросите му - мистериозно изтръгва раменете и казва: "Не познавам себе си".

Обадете го няколко пъти на ден.

Нека двойката разговори да са точно зададени, а трети - на случаен принцип, всеки път по различни начини. Той ще се чувства неудобно, непрекъснато чака разговор. Хайде да работи за него без предупреждение, но не за дълго. Установете контакти с колегите си на работа, нека те смятат за идеална двойка.

Дайте му снимка в рамка

Желателно е да се чувствате щастливи. Ако няма такава снимка, направете го и опитайте да я поставите на масата на работното място. Направете лек подпис върху него: "Обичам те" или "Колко добре заедно". Нека я види. Опитайте се да бъдете постоянно пречка за срещите им, по-добре е да се откажете от противника си без думи.

Усещането за отговорност и непредсказуемостта

Докато съпругът ви не знае за вашето съзнание, имате истинска коз. В крайна сметка опонентът ви зависи от него много повече, отколкото той. Променяйки непредсказуемите планове, можете да го въведете в състояние на отчаяние.

Например, ако редовно си тръгвате за роднини, като му оставяте време да се срещнете с опонента си, уведомете го, че сте решили да промените плановете преди да си тръгнете, като по този начин нарушавате датата. Особено важно е да се организира в деня на раждането й - това със сигурност няма да прости.

Опитайте се да излезете с нещо следващия път, за да прекарате време със съпруга си, и не му дайте възможност да се срещнете с нея. Работи добре в този план е непланирано парти за вашите приятели, на които ще трябва да играете идеална връзка.

Сексуална стратегия

Без колебание се опитайте да съблазнявате съпруга си по полов път, за да спасите семейството, дори ако наскоро са станали студени до удоволствия за лягане.

Първата мисъл за измамна жена е да спре всички отношения, за да избегне интимността.

Не забравяйте, че като направите това, вие давате на опонента си само безценна услуга. Особено интензивни трябва да бъдат интимни отношения в навечерието на предполагаемата дата. Не е на място да се намеквате на любимия, че наскоро ви се е случило нещо интересно, което събужда вашата чувственост. Просто не можеш да спреш!

Кухня като част от арсенала срещу конкурента

Преди да напуснете дома си, винаги го захранвайте с любимите си ястия. Това е особено полезно, ако той щеше да вечеря със съперник. Когато тялото му е фокусирано върху храносмилането, той няма да може да се концентрира на вечеря с нея, а любовницата може да го приеме за личен неуспех. В допълнение, в пълнотата на подхранваното лице, сексуалната активност пада, той иска да спи повече.

Как да го указвате, че знаете за връзката им

Използвайте този момент, за да изложите противника в непривлекателна светлина. Кажете ни как сте се запознали с дългогодишния приятел на майка си в магазина и тя ви каза, че имате връзка с тази блондинка. Кажи ми как отговорихте, че това е просто глупост и прекрасният ви съпруг не може да има връзка с такъв груб и неприличен човек. И че ако искаше да се промени, щеше да покаже много по-добър вкус.

Нека той отрича тези "клюки", не спори с него, нека да докаже на себе си, че това не е вярно.

Неверность любовнице

Ако сте запознати с това, опитайте се да съобщите, че съпругът ви постоянно ви изменя с някои "надуваеми кукли", както самият той ги нарича, така че да нямате никакво желание да ревнувате от тях. Браг за вашия интензивен интимен живот, който наскоро само се подобри. Благодаря на невидимата любовница на съпруга си за такъв подарък.

Има известна ирония във факта, че любовникът винаги изисква лоялност, това е много важно за нея. Тя не смята съпругата си за съперник, но друга жена може значително да разклати баланса си.

По един или друг начин, но с такива действия ще убиете значителен клин в отношенията на "гълъбите" и ще трябва да го разхлабвате все повече и повече. И сега за ползите, които можете да научите от тази борба.

Последната стъпка

Ако всичките ви усилия са напразни, отворете картите и се махнете от себе си. Оставете го да ... за известно време. В края на краищата, според статистиката, 85% от мъжете предпочитат да останат в семейството си.

Малко вероятно е той да покани противник да живее в къщата ви. Но е твърде рано за опонента да отбележи победата.

Когато започне да настоява, ще трябва да отиде при нея. Това ли искаше това? Ако беше мечтал за това, щял да го направи отдавна.

Сега, като се намира в изолация и "между двата пожара", той ще се опита да възстанови предишното състояние. Когато го обезоръжите и нарушите главното желание да спасите и двамата, той ще има много силни аргументи, за да ви върне. И може би ще превключвате роли, и сега той ще се опита да поддържа вашата връзка. Вашата основна задача ще бъде решена - съперникът на този етап ще се отклони от друг план.

И ти? Застлани в битка, ще станете самоуверени, привлекателни и е възможно да получите трима фенове. Сега вие сами ще започнете да спорите по темата - имате ли нужда от нея още?

Share:
Comments