Как да не пропуснете най-печелившите продажби

Всички ние обичаме да купуваме неща с добра отстъпка, нали? Всеки от нас поне веднъж се чувстваше, когато се сблъскахме само с прекрасни стоки с отстъпка, например в 70%. О, да, усещането е много приятно, защото успяхме да спасим перфектно и дори да се похвалим с нещо ново!

Но, за съжаление, не винаги е възможно да сте в точното време на точното място. Например, вашият познат купи висококачествено и скъпо палто за продажба на "нелепа цена" за продажбата, ви разказа за това на срещата, бързате за същата продажба и "влакът вече е напуснал" ... Защо това се случва? Да, просто защото не сте били уведомени навреме.

Този проблем е предназначен за решаване на сайта за отстъпка, създаден от "руския" италианец Тони Дисконти и неговото семейство. В крайна сметка на този сайт можете да получите информация за всяка отстъпка или акции на вашия град. Простият и удобен интерфейс на сайта има за това. Преди следващата покупка (независимо какви продукти или дрехи, детски продукти или домакински уреди) просто въведете името на фирмата или продукта, от който се интересувате, прегледайте къде и колко можете да спестите. По този начин винаги ще бъдете наясно с нови отстъпки, продажби и промоции!

Отстъпката съхранява информация за различни отстъпки, добавени от потребителите на сайта. Всички те са уместни, удобно структурирани на раздели и съдържат само най-полезната информация - размера на отстъпката, условията, датите и адресите на магазините, където е следващата продажба, отстъпка или дял.

Семейство "Отстъпка" подкрепя идеята, че хората трябва да помагат и да си помагат във всичко, включително и в идеите на икономиката. Сайтът предлага възможност самостоятелно да добавите отстъпки, които сте научили или дори успяхте да използвате. Добавянето на отстъпка към сайта е много проста - само за няколко минути и вече сте уведомили хиляди хора за това как и къде можете да спестите! Вие се облагодествате от вашите приятели и Тони Дисконти насърчава тези, които споделят информация за отстъпки. Точките Ви позволяват да спечелите в рейтингите и да получите разнообразие от подаръци!

Ако всеки човек информира за отстъпката и се обажда на своя приятел, а той, на свой ред, добавя и нова отстъпка, то скоро всички Discount потребители ще знаят за всички отстъпки на града. Да спасим заедно!

Коментари

Александра 08/12/2016 О, чудя се, сега поръчах суши в офиса с голяма отстъпка! Благодаря за информацията за сайта :) и получих точки за добавяне на отстъпка. И какво да правим с тях сега? Екатерина 08/12/2016 Би било по-добре да използвате мобилно приложение, по-удобно е да добавите отстъпки. И толкова интересна услуга, ми хареса. Обзалагам се "5")))) Ан Грин 08.08.2016 Като цяло, идеята е добра! Тук и така, за да вземете и събирате всички отстъпки на едно място) Не ​​е нужно да търсите никъде, нищо, всичко е като в дланта ми) За дълго време искам да замени водопроводната мрежа, сега ще погледна какво ще ви предложи сайтът!
Share:
Comments