Глупави навици на любим човек. научете как да се възползвате

Вашият човек е най-добрият в света. Това е само глупавите му навици са невероятно досадни. Те пречат на усещането за необходимия комфорт. Обикновеният човек обаче не иска да се отърве от тях. Достатъчно, за да се развълнуваш и да развалиш настроението си! Научете се да разберете същността на навиците му и да започнете да се възползвате от тях!

Той непрекъснато хвърля чорапи и други неща около стаята

Защо го прави?

Странно е, но психолозите обясняват това с присъщия им инстинкт, за да защитят своята територия. Разпръснатите неща потвърждават, че тази "територия" му принадлежи. Някои представители на мъжа успяват да потиснат такъв инстинкт от полученото възпитание, но мнозинството остава посветено на странен навик.

Как да се възползвате?

Нека нещата на любимия човек да ви харесат с аромат. Купете му хубава козметика: парфюм, дезодорант, ароматен душ гел. Всеки път, когато той използва хигиенни продукти, подчертайте, че искате да усетите леките нотки на морския бриз на дрехите му, а ароматът на пачули върху четините му е толкова вълнуващ. Както свидетелства практиката, човек, свикнал с ароматни средства за хигиена, сам започва да поставя мръсни неща и чорапи в кошницата за пране. И не се занимавайте с постоянното почистване на апартамента. Ако чистотата не е важна за него, защо да се мъчиш?

Всяка събота той отива с приятели до банята, риболова или бара

Защо го прави?

За вътрешен мир и самоуважение човек трябва да се чувства като член на "мъжкия екип". Следователно, той трябва да посети такива "мъжки" институции.

Как да се възползвате?

Отпуснете се! Обадете се на любимия си приятел и отидете в кафене, отидете в козметичния салон или просто легнете на дивана с любимата си книга или гледайте мелодрама. Много жени мечтаят да прекарат поне една вечер на седмица в тишина и спокойствие и лесно ви се дава такава възможност.

След секс незабавно заспива

Защо го прави?

Сексът е необходим, за да може човек да облекчи вътрешното напрежение, да забрави за проблемите и да изрази съчувствието си към една жена. След секс, има период на хормонална и психологическа релаксация, човек изпитва леко блаженство и е готов да изпълни всяко искане на партньора. Но тук той има предпазен инстинкт: да не обещава дама "нищо излишно" и невъзможно, тялото му преминава към сън. Този модел е създаден от американски психолози.

Как да се възползвате?

Тъй като вашият партньор е любезен и самодоволен след интимност, се възползвайте от това и се поглезете с вниманието му. Поискайте да си направите кафе и след това кажете, че наистина искате да си купите чанта, която се вижда днес в магазина. В 97% от случаите човек няма да отхвърли молбата ви. И след това нека да заспи.

Във ваше присъствие той флиртува с други дами

Защо го прави?

Само вашият човек не е сигурен в своята привлекателност. Той иска да ви впечатли, демонстрирайки успех с противоположния пол.

Как да се възползвате?

Направете своя човек нежен и верен любовник. Кажете му сутринта, че е сексапилен и привлекателен. Периодичните комплименти в неговия адрес и поддържането на самочувствието му скоро ще променят своето отношение към вас. Той ще започне да ви дарява подаръци и да спре да ви флиртува. Е, ако самите жени започнат да флиртуват с любовника ти, не се сърди, а по-скоро помисли какво страхотно човек имаш.

Той винаги говори за теми за мъже, за спорта, политиката, икономиката, риболова и не иска да се захваща с проблемите ви

Защо го прави?

Човекът е съсредоточен върху реални постижения, затова се интересува от конкретна информация. За една жена са важни нюансите на човешките взаимоотношения.

Как да се възползвате?

Не се раздразнявайте, това е чудесна възможност да разширите хоризонтите си. Много по-интересно е да се говори за личния живот на Кондолиза Райс и нейното влияние върху американската икономика, отколкото за следващото предателство на приятел.

Вечерта играе компютърни игри

Защо го прави?

По този начин човек се опитва да облекчи напрежението след тежък работен ден.

Как да се възползвате?

Не се раздразнявайте! Ако човек не облекчи вътрешното напрежение, той може да се прояви под формата на скандал с близки хора, особено с вас. Помислете за това, той не отиде в бара да пие чаша водка, не отиде в нощен клуб, не ви даде скандал, но остана вкъщи. Докато играе, отделете време за себе си: прочетете книга, гледайте любимия си филм или просто спяйте. След това гответе вечерята и поканете игралия съпруг на хранене. По времето, когато той играеше, си починал, но защото се чувстваш страхотно. Вашето добро настроение на вечеря е много полезно, за да разговаряте спокойно със съпруга си и да завършите красивата вечер.

Текст: Светлана Ахи

Share:
Comments